Kako uništiti oružje na Cb
Moderator: BoB
Kako uništiti oružje na Cb
http://www.youtube.com/watch?v=gmsBF6CX ... AAAAAAAADg
evo šta se desi kada se ne stavi crni barut u za to predviđeno oružje.
evo šta se desi kada se ne stavi crni barut u za to predviđeno oružje.
Re: kako uništiti oružje na Cb
Stegne mi se oko srca kad vidim s kojom lakoćom uništava puške...
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
- hacklordsniper
- Desetnik

Ako uspiju educirati barem jednog bisera da ne pokusava slicno svakako je vrijedno toga
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
nisu.
To se isto može desiti sa modernom puškom ako se nekoristi pravilno, koristi krivi barut i sl.
To se isto može desiti sa modernom puškom ako se nekoristi pravilno, koristi krivi barut i sl.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ali zapravo jesu slabije, napravljene su od mekseg materijala... Barem sto se mojeg revolvera tice...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Mislio sam na puške , Hawken ima dosta mesnatu cijev , nisam puškar ali mislim da Hawken od pedersolija ima solidnu cijev .Mike_Torello wrote:Ali zapravo jesu slabije, napravljene su od mekseg materijala... Barem sto se mojeg revolvera tice...
Revolveri su nešto slabiji, ali oni su i po konstrukciji slabiji (colt) , ali u Ubertijeve modele se može komotno staviti konverzija bubnja na .45 LC i mislim da su malo bolje napravljeni od Piettinih.
Berto, ajde pojasni malo, da nebi neko pomislija da bi se i moderni karabin tako razletija, ako bi u čauru umisto bezdimnog stavija istu količinu crnog baruta...???Berto wrote:nisu.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
sta bi onda bilo da u revolver stavim pravi cjeloviti metak?
(ne mislim to zapravo napravit)
(ne mislim to zapravo napravit)
Punjenje za saćmaricu kalibra 16 bezdimnog baruta od 1,80 grama razvija pritisak oko 500 atmosfera,a punjenje za saćmaricu kalibra 16 dimnog baruta od 4,50 grama razvija pritisak od oko 400 atmosfera to sam procito negdje nezz di
"Kolekcionarstvo je nešto besplatno što te skupo košta. "
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Da, ja sam na svojem Pietta izbijao klin sa bakrenim novčićem (neki euro cent) koji je ostavio tragove u cijevi u obliku polumjeseca (obrub od novcica)... =/Berto wrote:Mislio sam na puške , Hawken ima dosta mesnatu cijev , nisam puškar ali mislim da Hawken od pedersolija ima solidnu cijev. Revolveri su nešto slabiji, ali oni su i po konstrukciji slabiji (colt) , ali u Ubertijeve modele se može komotno staviti konverzija bubnja na .45 LC i mislim da su malo bolje napravljeni od Piettinih.Mike_Torello wrote:Ali zapravo jesu slabije, napravljene su od mekseg materijala... Barem sto se mojeg revolvera tice...
Sto se tice konverzije, IMHO bubanj tu podnosi puno vise opterecenja pa je za konverziju napravljen od puno kvalitetnijeg materijala nego onaj za punjenje crnim barutom...
Nece ti se tako razletiti ali razletit ce ti se isto ako prepunis metak tj. ako stavis recimo duplo punjenje ( a zna se "majstorima" i to dogoditi) nitroceluloznog tj bezdimnog baruta.Hawk wrote:Berto, ajde pojasni malo, da nebi neko pomislija da bi se i moderni karabin tako razletija, ako bi u čauru umisto bezdimnog stavija istu količinu crnog baruta...???Berto wrote:nisu.
Stvar je u tome da svaka puška može na takav sličan nacin explodirati , crni barut i bezdimni barut ne možeš uspoređivati jer ne rade jednako , bar ne na takav nacin na koji ti prezentiraš , to isto što se desilo sa puškama na crni barut možeš postici i sa crnim barutom , samo nemoj kuglu stisnuti do baruta nego pusti prostora između njih i okini, desiti ce se slična reakcija.Hawk wrote:Berto, ajde pojasni malo, da nebi neko pomislija da bi se i moderni karabin tako razletija, ako bi u čauru umisto bezdimnog stavija istu količinu crnog baruta...???Berto wrote:nisu. To se isto može desiti sa modernom puškom ako se nekoristi pravilno, koristi krivi barut i sl.
Isto tako ne znam u koju to modernu pušku recimo 8x57mm mauser ide 120 grs bezdimnog baruta pogotovo pištoljskog Hodgon HS-6 kojeg su sipali u puške na crni barut , Napuni 8x57mm mauser sa istim tim barutom a količinom jednakom burutu koji inace ide u 8x57(cca 45- 55grs) pa ce isto biti sra..a.
Miješaš kruške i jabuke , ni svi nitrocelulozni baruti nisu isti isto tako ne možeš miješat pištoljske i karabinske barute a kamoli crni barut i nitrocelulozni tj. bezdimni.
E jebiga... ajmo ponovo:Berto wrote: Stvar je u tome da svaka puška može na takav sličan nacin explodirati , crni barut i bezdimni barut ne možeš uspoređivati jer ne rade jednako , bar ne na takav nacin na koji ti prezentiraš , to isto što se desilo sa puškama na crni barut možeš postici i sa crnim barutom , samo nemoj kuglu stisnuti do baruta nego pusti prostora između njih i okini, desiti ce se slična reakcija.
Isto tako ne znam u koju to modernu pušku recimo 8x57mm mauser ide 120 grs bezdimnog baruta pogotovo pištoljskog Hodgon HS-6 kojeg su sipali u puške na crni barut , Napuni 8x57mm mauser sa istim tim barutom a količinom jednakom burutu koji inace ide u 8x57(cca 45- 55grs) pa ce isto biti sra..a.
Miješaš kruške i jabuke , ni svi nitrocelulozni baruti nisu isti isto tako ne možeš miješat pištoljske i karabinske barute a kamoli crni barut i nitrocelulozni tj. bezdimni.
1 - Ako otvoriš metak 8x57, istreseš iz njega barut, staviš ga na vagu, pa isto toliko crnog baruta staviš u čahuru, sve fino zatvoriš, staviš metak u cijev puške 8x57 i ispališ. Oće li se cijev raspasti ??? To želin znati, jer iz tvoje tvrdnje, ispada da hoće.
2 - A onda zaboravi vagu, napuni u čahuru 8x57 onoliko crnog baruta koliko more stati, zatvori metak i ispali. Oće li tad biti problema ??? ...Ma neće ni tada...
Pusti sada pištoljske barute, loše napunjene CB puške, a i kruške i jabuke... molija bi jednostavno: DA ili NE ???
greška...
NeHawk wrote:E jebiga... ajmo ponovo:Berto wrote: Stvar je u tome da svaka puška može na takav sličan nacin explodirati , crni barut i bezdimni barut ne možeš uspoređivati jer ne rade jednako , bar ne na takav nacin na koji ti prezentiraš , to isto što se desilo sa puškama na crni barut možeš postici i sa crnim barutom , samo nemoj kuglu stisnuti do baruta nego pusti prostora između njih i okini, desiti ce se slična reakcija.
1 - Ako otvoriš metak 8x57, istreseš iz njega barut, staviš ga na vagu, pa isto toliko crnog baruta staviš u čahuru, sve fino zatvoriš, staviš metak u cijev puške 8x57 i ispališ. Oće li se cijev raspasti ??? To želin znati, jer iz tvoje tvrdnje, ispada da hoće.
2 - A onda zaboravi vagu, napuni u čahuru 8x57 onoliko crnog baruta koliko more stati, zatvori metak i ispali. Oće li tad biti problema ??? ...Ma neće ni tada...
Pusti sada pištoljske barute, loše napunjene CB puške, a i kruške i jabuke... molija bi jednostavno: DA ili NE ???
Ali što ti uopce oces reci pojasni? , ja nisam nigdje pricao o zamjeni modernog baruta crnim barutom gdje sam ja to napisao?
Nego sam samo htio napisati da se bi se i moderna puška razletila pod tom količinom pištoljskog baruta kao i ova na crni barut. Isto tako da istreseš 8x57 staviš na vagu pa istu količinu pištoljskog baruta kojeg su koristili za razbijanje cb pušaka vratiš nazad u čahuru i opališ doci ce do problema i do moguceg razbijanja puške.
Covjek je pitao da li su puške na cb toliko slabije od modernih pušaka , ja sam samo odgovorio da nisu toliko i da se i moderna puška može uništiti isto tako istim tim barutom .
Re: Kako uništiti oružje na Cb
evo kako izgleda kad se nekome u rukama takvo nesto desi
http://gamefree-download.com/video/nika ... ruzje.html
http://gamefree-download.com/video/nika ... ruzje.html
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

treba kliknuti like/share da bi se pogledao video... mogu i bez toga =)
netreba sako klikni share i zatvori prozor koji ti se pojavi i nakon nekoliko sekundi ces moc pogledat video ( cak ne treba imati facebook da bi se moglo pogledat )