uredba
uredba
treba li donesti ovakvu uredbu..... ja mislim da bi se mnogi zamislili
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Re: uredba
Na zalost kod nas nece biti moguce uvesti reda bez toga, pitanje je samo kada ?
Nemoguće je Nemoguće
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa koliko znam KINA koristi slicnu doktrinu, mislim da su streljali svojeg ministra poljoprivrede jer je napravio neku pizdariju...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- oštrostrijelac
- Poručnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma nema potrebe, narod bi podnio taj trosak =) manji je od troska jednog saborskog rucka, sto me podsjetilo na vic...
tako i bi se skupilo i metaka, i pusaka a i strijelaca za streljaki vod =) npr. znam da bi neki ljudi koji prodaju svoje puske u bescjenje radije donirali za ovako plemenit cilj =) hahahavic wrote:Ogromna zaustavljena kolona na Zagrebačkoj zaobilaznici. Jedan vozač za volanom u svom autu počeo se jako živcirati, u jednom trenutku spusti prozor i iz sve snage zaurla na čovjeka koji pješke ide od auta do auta: "Ma koji se to k***c događa?!?" "Grupa terorista je zatočila u autu Jadranku Kosor i traže otkupninu od milion kuna! Kažu da će je politi benzinom i živu zapaliti ako ne dobiju pare. Skupljamo među vozačima koliko ko može dati…"
"...i koliko ste do sada skupili?"
"paa, do sada… 274 litre i četiri upaljača …"
dao je svojoj ljubavnici šaku riže više nego što treba pa je falilo u nacionalnim rezervama, ljudi vode brigu o svakom zrnu jer nemaju a kod nas ima pa kad i fali par stotina tona nikome ništa . . .Mike_Torello wrote:pa koliko znam KINA koristi slicnu doktrinu, mislim da su streljali svojeg ministra poljoprivrede jer je napravio neku pizdariju...
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ti vrapca, pa onda bi oni smranadera streljali nekoliko milijuna puta...
Nemoj tako...
Covjeku jos nisu dokazali da je kriv, a kao sto i sam znas nikada ni nece jer bi tada povukao i velik dio sadasnje ekipe za sobom...pa ne mislis valjda da mozes samo tako maznjavati milione a da ne podjelis malo za mir u kuci...
Covjeku jos nisu dokazali da je kriv, a kao sto i sam znas nikada ni nece jer bi tada povukao i velik dio sadasnje ekipe za sobom...pa ne mislis valjda da mozes samo tako maznjavati milione a da ne podjelis malo za mir u kuci...
Nemoguće je Nemoguće
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to sto mu nije dokazano, ne znaci da nije kriv, nisu valjda miševi pojeli... ili narod potrosio... ma joj... zgaravica me domah...
Znas kako je rekao Cigo kod sudije za skladiste....
Sudija: Cigo jasno mi je da su misevi pojeli brasno ali kako su pojeli nekoliko vreca Papra ???
Cigo: Drug sudija, da ne verujes..jedu i placu, majke mi mile...!!!!
Sudija: Cigo jasno mi je da su misevi pojeli brasno ali kako su pojeli nekoliko vreca Papra ???
Cigo: Drug sudija, da ne verujes..jedu i placu, majke mi mile...!!!!
Nemoguće je Nemoguće
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Papy 100x like!!
Gdje li samo nalaziš ovakve sličice, da nisi slučajno slikar u slobodno vrijeme??

Gdje li samo nalaziš ovakve sličice, da nisi slučajno slikar u slobodno vrijeme??
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Ma stavija bi još pokoju ali mi Mike neda, no ti je opasan ABOLičan 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

autor slika "STIV CINIK" je potpisan na svakoj slici, da neb' pomisliJo da je papi autor istih =)PUNISHER1987 wrote:Papy 100x like!!
Mike_Torello wrote:autor slika "STIV CINIK" je potpisan na svakoj slici, da neb' pomisliJo da je papi autor istih =)PUNISHER1987 wrote:Papy 100x like!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....