walther ppq 9x19
walther ppq 9x19
pozdrav... ovdje nov i odma jedno pitanjce..
ima ko iskustva s walther ppq 9x19? i cijena u nas .. hvala
ima ko iskustva s walther ppq 9x19? i cijena u nas .. hvala
Re: walther ppq 9x19
Ako mislis na novi, mislim da je uvoznik Tomtom sport. http://www.tomtomsport.hr/
Gan je lijep i kvalitetan, ali mislim da ga je vrijeme odavna pregazilo.
Ako se mislis baviti bilo kojim tipom streljaštva, zbog male kolicine 9-ki koja stane u njega jednostavno zaboravi. P99 je npr. nesto sasvim drugo.
Ako mislis na rabljene sve preko 400 EUR je previse.
Gan je lijep i kvalitetan, ali mislim da ga je vrijeme odavna pregazilo.
Ako se mislis baviti bilo kojim tipom streljaštva, zbog male kolicine 9-ki koja stane u njega jednostavno zaboravi. P99 je npr. nesto sasvim drugo.
Ako mislis na rabljene sve preko 400 EUR je previse.
- Cinker - bojna

Patch,niz netočnih podataka;
-Vrijeme ga nije pregazilo jer je to lanjski model
-ne stane mala količina streljiva nego ima spremnik isti kao i P99 (za 15 komada)
-Walther P99 je iz 1996-97.g.
-navedena firma od vatrenog oružja uvozi samo sportsko MK oružje (možda i do cal..32S&W)
-ne stane mala količina streljiva nego ima spremnik isti kao i P99 (za 15 komada)
-navedena firma od vatrenog oružja uvozi samo sportsko MK oružje (možda i do cal..32S&W)
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
CUSTOM GUN MASTER
uzel sam u obzir i xdm nakon isprobavanja xd9 i glock 19 ... xd 9 super leži u ruci,za glock 19 bi eventualno veći spremnik uzel i s tim produžil rukohvat(velike ruke jbg
) ovo su super recenzije,hvala
još nisam imal priliku koštat xdm ...možda neko od vas?
zanima me taj tzv " kratki okidač"
sajam lova i ribolova je u vž drugi vikend ak koga zanima... možda bude kaj dobrog

još nisam imal priliku koštat xdm ...možda neko od vas?
sajam lova i ribolova je u vž drugi vikend ak koga zanima... možda bude kaj dobrog
- istra champion
- Cinker - bojna

Probaj Glock G-17, veči jo do G-19 i stane ti 2 metka više.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
CUSTOM GUN MASTER
CUSTOM GUN MASTER
PAX i Istra, isprika, ne znam zasto sam citao ppk umjesto ppq.istra champion wrote:Patch,niz netočnih podataka;
Za ppq ovo stoji. Ppk je klasik za kojeg mislim da ga je pregazilo vrijeme
Meni su, kada sam kupovao zadnji gan rekli kako razmisljaju i o IPSC verziji. Sada vidim da je to bila samo zelja...
PAX prije kupovine obavezno probaj pistolj i vidi kako ti lezi u ruci. Otpucaj par desetaka komada i usporedi si grupe.
Nije toliko bitna marka koliko ergonomija. Danas sa istom tehnologijom gotovo da i nema losih proizvoda u okruzenju...
Xdm ti je oko 5.500 kn a glock 17 gen III oko 7.000. Gen IV jos nisam vidio kod nekog od kolega i frendova. Tocno mozes provjeriti u Lovcu
ma nema frke stari.. i ja sam mogel velika slova stavit da ne dođe do zabune... bil sam na sajmu lova i ribolova jučer u vž... btw. još danas traje >:D xdm me impresioniral.. tamo su stavili cijenu 5800 kn
..al našel za 5300 al mislim da ću na hs9...pajdo mi negde našel novi za 2700 a ostatak ću na municiju spizdit
(plan zasad) .. btw...sellier bellot 9x19 250 komada za 470 kn trže na sajmu... solidna cijena ... slažem se!ergonomija je najbitnija s obzirom na današnje tehnike proizvodnje,tj da je više manje sve tu negdje... E da? kaj si zadnje uzel? i kaj još imaš u arsenalu
?
Sorry, na kasnom javljanju. Bio sam na poslovnom putu u Istri a ne da mi se tipkati preko Tapatalka...
Trenuno sam samo na XDM-u 9x19 - full crni model. Donedavno je bila i jedna CZ model 85 - 9x19. Osim XDm-a planiram kupiti još dva-tri gana.
Za prvi gan - cekam da se konacno pocne ozbiljno uvoziti Glock 17 generacija 4 (nesto mu je drugaciji kut drzanja, ali predobar gan). Glock mi se svidja zbog dobrog backupa i mogucnosti nadogradnje. Kod SA (odnosno HS produkta) to je tek krenulo, ali jedino je moguce preko ebaya..
Za drugi gan - Osim toga definitivno ako mi se jos par stvari poslozi vjerojatno sljedece godine uzimam i novi CZ SP-01, a ako se skupi novca mozda i Tangfolia....
Treci gan bi bio nesto od modela 1911. Punac ima jedan Coltov model i za sada pregovaramo.
Revolvere isto volim, ali to je neka dalja buducnost...
A ti?
Trenuno sam samo na XDM-u 9x19 - full crni model. Donedavno je bila i jedna CZ model 85 - 9x19. Osim XDm-a planiram kupiti još dva-tri gana.
Za prvi gan - cekam da se konacno pocne ozbiljno uvoziti Glock 17 generacija 4 (nesto mu je drugaciji kut drzanja, ali predobar gan). Glock mi se svidja zbog dobrog backupa i mogucnosti nadogradnje. Kod SA (odnosno HS produkta) to je tek krenulo, ali jedino je moguce preko ebaya..
Za drugi gan - Osim toga definitivno ako mi se jos par stvari poslozi vjerojatno sljedece godine uzimam i novi CZ SP-01, a ako se skupi novca mozda i Tangfolia....
Treci gan bi bio nesto od modela 1911. Punac ima jedan Coltov model i za sada pregovaramo.
Revolvere isto volim, ali to je neka dalja buducnost...
A ti?
to je i meni cilj.. xdm 5.25 ... možda hs9 tactical tj cev od 5 incha...
zasad niš.. samo istražujem al s ekipom se dog na odvažan pothvat
svoj klub napravit..
kaj misliš o tom? oće nas birokracija sje?
zasad niš.. samo istražujem al s ekipom se dog na odvažan pothvat
PAX wrote:to je i meni cilj.. xdm 5.25 ... možda hs9 tactical tj cev od 5 incha...
zasad niš.. samo istražujem al s ekipom se dog na odvažan pothvatsvoj klub napravit..
xdm ti je bolja varijanta.,
ako ces pucati ipsc, onda ti je 4,5" idealan, jer 5,25 spada u Open kategoriju.
Što se kluba tice - za pocetak je dovoljno trojica zainteresiranih clanova. Birokracija nije problem. Samo je pitanje kojim sportom se zelite baviti. Moras imati status, osnivacku skupstinu i odrediti clanstvo kluba. Sve to registriras u svojoj zupaniji, dobijes OIB, otvoris ziro racun i to je to. Moj savjet bi bio da otvorite streljacko drustvo - na taj nacin mozete biti i dio precize i dio IPSC-a, ako ste za. S tim da bi vas trebalo biti aktivnih 20-ak clanova - cisto iz ekonomskih razloga i pokrivanja troskova clanarina prema savezima (HSS i CROPSA).
Do sada sam bio dopredsjednik jednog IPSC kluba i osnivao sam jos jedan (nije ista tematika
odlično... imali na umu IDPA... to nam savjetovali radi financija,tj. radi opreme.. totalno novi u tom..(čitaj pojma neamo o pravilima,tj površno sve) zasad nas nema 20 al imamo nekoliko entuzijasta... većinom dečki iz službe tako da će im dobro doći tak nekaj jer gađanje jednom na godinu(mup) je k.
,nedo bog da dođe do realne situacije... jel se može doć vidjet vas na trening il tekmu.. čist da se slika stvori?? e puno hvala na volji za pomoć.. a kaj ćemo s punjenjem municije..kad će to zakon branit??? svt300@gmail.com
btw.. našel jedan xdm 9mm 4.25 za 4500 kn (lik navodi da je oko 150 metaka puknuto samo)fiber optics(crveni) napred i crni iza... to je preporuka ne??
btw.. našel jedan xdm 9mm 4.25 za 4500 kn (lik navodi da je oko 150 metaka puknuto samo)fiber optics(crveni) napred i crni iza... to je preporuka ne??
Sto se IPSC-a tice trebas doci u klub Delta na Dotrscini u Zagrebu ili u Osijek na Pampas (UPS Pampas). Ekipa je super. Klubova IPSC-a ima dosta (zadnji je koliko znam osnovan u Dubrovniku prosle godine).
Ja sam u UPS Pampasu clan od svibnja ove godine. Ono sto mogu reci je da se ozbiljno i kvalitetno radi sa svakim strijelcem. Pampas je lijepo uredjeno streliste na kojem se mogu organizirati veca natjecanja i godisnje ih se puno i napravi.
da je ispucao samo 150 kom. vjerojatno mulja. ali ne znači puno. Mladji Nadj je iz svog pistolja ispucao preko 40.000 komada i jos uvijek puca alfe. to je do strijelca. a na svakome ganu pazljivo oko moze vidjeti tragove korištenja. bitnije je kakvo je streljivo pucao i kako i koliko ga je čistio. cinjenica sto su mijenjani ciljnici pokazuje kako je planirao pucati vece kolicine.
a opet ako imaš 4.500 za rabljeni - toliko te izadje skoro i novi u tvornici...
punjenje - ne. definitivno. zakonom zabranjeno. raspitaj se i procitaj postove. svi ce ti reci isto.
IDPA je koliko znam izvorno krenuo iz Slovenije i juga Austrije i Italije. Sport nije los, dapace, isto je prakticno streljastvo.
Koliko znam to vodi ekipa iz istre.
Sjediste saveza je mislim u Puli a neki od sadasnjih i bivsih clanova i ovog foruma su i clanovi i osnivaci saveza IDPA. razlike u odnosu na IPSC postoje - velicina i oblik meta, skupine, nacini bodovanja i sl. ali smisao jest slican - sto vise preciznih pogodaka u sto kracem vremenu.
Nisam u tom sportu pa ne znam koliki je trosak godisnje clanarine, trosak polaganja ispita odnosno polaze li se sigurnosni ispit koji sam u IPSC-u morao polagati da bih se natjecao na level II i visim razinama natjecanja. Ako Vas zanima kontaktiraj g. Franjula - on je predsjednik saveza i rado ce te uputiti i dati ti sve potrebne informacije.
Ja sam u UPS Pampasu clan od svibnja ove godine. Ono sto mogu reci je da se ozbiljno i kvalitetno radi sa svakim strijelcem. Pampas je lijepo uredjeno streliste na kojem se mogu organizirati veca natjecanja i godisnje ih se puno i napravi.
da je ispucao samo 150 kom. vjerojatno mulja. ali ne znači puno. Mladji Nadj je iz svog pistolja ispucao preko 40.000 komada i jos uvijek puca alfe. to je do strijelca. a na svakome ganu pazljivo oko moze vidjeti tragove korištenja. bitnije je kakvo je streljivo pucao i kako i koliko ga je čistio. cinjenica sto su mijenjani ciljnici pokazuje kako je planirao pucati vece kolicine.
a opet ako imaš 4.500 za rabljeni - toliko te izadje skoro i novi u tvornici...
punjenje - ne. definitivno. zakonom zabranjeno. raspitaj se i procitaj postove. svi ce ti reci isto.
IDPA je koliko znam izvorno krenuo iz Slovenije i juga Austrije i Italije. Sport nije los, dapace, isto je prakticno streljastvo.
Koliko znam to vodi ekipa iz istre.
Sjediste saveza je mislim u Puli a neki od sadasnjih i bivsih clanova i ovog foruma su i clanovi i osnivaci saveza IDPA. razlike u odnosu na IPSC postoje - velicina i oblik meta, skupine, nacini bodovanja i sl. ali smisao jest slican - sto vise preciznih pogodaka u sto kracem vremenu.
Nisam u tom sportu pa ne znam koliki je trosak godisnje clanarine, trosak polaganja ispita odnosno polaze li se sigurnosni ispit koji sam u IPSC-u morao polagati da bih se natjecao na level II i visim razinama natjecanja. Ako Vas zanima kontaktiraj g. Franjula - on je predsjednik saveza i rado ce te uputiti i dati ti sve potrebne informacije.