Masakr u Sandy Hooku - Koja je prava pozadina 'Igara gladi'?
Re: Masakr u Sandy Hooku - Koja je prava pozadina 'Igara gla
Evo upravo gledao frajera koji se isto priprema , jede pasje konzerve govori da nisu loše i da ce mu ljudi kasnije zavidjet na tome.patch wrote:eheheheh, na valnoj duljini smo.lex-lutor wrote:Gleda li netko one emisije na NG o ekipama koja se priprema za "smak svijeta" ...![]()
gledao sam i ostao sam zapanjen razinom dosljednosti ljudi koji očekuju smak svijeta i na koje sve načine pripremaju.... jedan lik je kupio kamion američke vojske koji ima pogon na sve kotače a izgara sva dostupna goriva (dizel, staro ulje, benzin i kerozin). Umjesto prikolice ima ogomnu kabinu koju si je preuredio u pokretnu kuću sa zalihama hrane i starog pogonskog ulja.... i ogromnim zalihama streljiva i oružja.... i lik se tako vozi svaki dan na posao i s posla. gorivo toči povremeno, a uglavnom se vozi na staro ulje koje dobije od lokalnih mehaničara. Procijedi ga kroz filtar i vozi. čak je i svoju suprugu naučio voziti kamion. jedini problem je što je kamion 70 i koje godište pa nema servouređaj.
Eto kak je to lijepo!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Kako se Amerika riješila Bin Ladena ? Fino ,metak u glavu.bez suđenja i još je "demokrat" Obama gledo ubojstvo na video linku. I koja je poruka kad ti neko stane na put--????Meni nije jasno što se njihovi građani bune nakon ovakovih ubojstava Pa to je to to je Amerika.
Auuuuuuuuuu...pa kuda si ti sada otisao ???
Vjerovatno ne znas da je USA zemlja u kojoj vojska NE MOZE biti tuzena na sudu od strane ni fizicke ni pravne osobe? Oni uklanjaju celene ljude u Arapskim zemljama jednog po jednog, tj. svakog onog koji im se suprostavi, sta mislis kako ce to na kraju zavrsiti ??
Mozda je to nekome zabavno kada gleda sa strane, no meni koji sam par puta godisnje na nekom letu svaki puta stane srce i stisne mi se supak kada vidim u avionu nekog tko lici na Arapa......
Vjerovatno ne znas da je USA zemlja u kojoj vojska NE MOZE biti tuzena na sudu od strane ni fizicke ni pravne osobe? Oni uklanjaju celene ljude u Arapskim zemljama jednog po jednog, tj. svakog onog koji im se suprostavi, sta mislis kako ce to na kraju zavrsiti ??
Mozda je to nekome zabavno kada gleda sa strane, no meni koji sam par puta godisnje na nekom letu svaki puta stane srce i stisne mi se supak kada vidim u avionu nekog tko lici na Arapa......
Nemoguće je Nemoguće
Dodro nisam znao ovo za vojsku ali onako gledajući sve učinilo mi se "nedemokratski" da ubiju tipa a prije toga ga proglase "teroristom" ili ove bespilotne letjelice malo malo mrtve žene ,djeca a nitko ništa(nema općeg zgražavanja) Možda se varam ali eto to mi je JAKO nelogično pa sam se"zaletio" poz
Biti ce to sve skupa jos i gore, na moju , tvoju i nasu zalost. REkao bi moj kolega, nakon svakog ovakvog sranja narod sam pozeli vece ovlasti policije i tako jednom, pa drugi pa treci puta i odjednom se probudis a ovi te kaznjavaju zato jer si izasao iz kuce i nisi obavio malu i veliku nuzdu tako da trosis svoju vodu i WC papir a ne drzavnu ili od firme di radis.....

Nemoguće je Nemoguće