POKLANJAM!!!!
POKLANJAM!!!!
Imaocu nabavne dozvole za DRŽANJE oružja, poklanjam pištolj CRVENA ZASTAVA M70, 7,65! Poklanjam ga jer mi ne služi, a imam jos dosta oružja koje koristim! Pištolj je u odličnom stanju! Za sve ostale informacije javite se porukom! Dakle, kalibar je samo za DRŽANJE, tj. ne može ga se registrirati kao lovački pištolj! Uz pištolj ide jedan okvir i kutija od 25 metaka! Tko prvi, njegov je!!!
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
Re: POKLANJAM!!!!
pa... buš radil Bum Bum Bum...Papilon wrote:A kaj bum s njim....???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ajme lipi moj ja ti radije tamo dolje na tvojem području radim Bum Bum kad dođu kakve čehinje.....kaj to nije bolje, ma lipo!! .... oli sam falija!!Hawk wrote:pa... buš radil Bum Bum Bum...Papilon wrote:A kaj bum s njim....???
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
ma vraga si falija Papi... to je to...Papilon wrote: Ajme lipi moj ja ti radije tamo dolje na tvojem području radim Bum Bum kad dođu kakve čehinje.....kaj to nije bolje, ma lipo!! .... oli sam falija!!
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
I, jel taj Red Flag dobio novog skrbnika 
mudar čovjek zna sve. snalažljiv čovjek zna svakoga.
A nitko se nije pofalio....tko zna možda jeste možda nije....
A zar bi bila prva?? , mada se takav način ne bi smio koristiti jer dokazi nisu relevantni ali vjerojatno da bi kasnije tražili potencijalne kandidate, .....svašta!!
Nikakva navlakusa! Jedan se decko javio i ceka nabavnu dozvolu! Jedino ako on mene laze(u sto ne vjerujem) jer ja se sa takvim glupostima nemam vremena baviti! U biti, javilo se dosta kandidata ali ne ispunjavaju uvjete za dobiti nabavnu,a i traze pistolj za samilosni hitac, a to ovaj kalibar nije...
Pa zar je teže pokloniti, već prodati??
Rijeseno! Molim administratora da zakljuca temu ili pobrise oglas!