Pucanje u lovištu izvan sezone!
Re: Pucanje u lovištu izvan sezone!
Može... normalno, pod određenim uvjetima...jakov16 wrote:Dali se može pucati u lovištu izvan sezone.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
kad je to "izvan sezone" ?jakov16 wrote:Dali se može pucati u lovištu izvan sezone.
A koliko ti je Kalendarski stanka od zavrsetka do pocetka sezone ?
Nemoguće je Nemoguće
E sad sam saznao da se u mom društvu nemože, jedino organizirano na vrane kad ne leže na jajima!
Malo glupo jer tu kod nas nema streljane nego poslje ove sezone navedene prije puška ide u ormar sve do nove sezone!
Sezona završava 28/29.2 i počinje 15.10!
Malo glupo jer tu kod nas nema streljane nego poslje ove sezone navedene prije puška ide u ormar sve do nove sezone!
-
John Moses
- Razvodnik

Jedan od razloga zašto nisam u nekom lov. društvu i taoc nekih pravila koje su prepisali neki mudraci...ja lovim po kalendaru lovostaja i za mene nema kraja i početka lovostaja,samo različita divljač u različitom periodu.
Naravno,to košta više nego članarina i upisnina u lov. društva ali zato ne sjedim na jajima 8 mjeseci u godini.
Naravno,to košta više nego članarina i upisnina u lov. društva ali zato ne sjedim na jajima 8 mjeseci u godini.
Znači cijelo proljeće,ljeto i dio jeseni niko ne kontrolira (lovi) predatore ili (krivo)love samo glavonje u društvu.jakov16 wrote:E sad sam saznao da se u mom društvu nemože, jedino organizirano na vrane kad ne leže na jajima!
Kaj ne lovite srnjaka, prepelice, golubove, šojke, svrake,lisice...
Neko čudno društvo
Npr. kod mene, lovnik napiše dozvolu za izlaz(lov) na predatore i to je to.
Možeš kad hočeš uz obevzu da se javiš da češ taj dan biti tu i tu i da če eventualno biti pucnjave.
a jel se i kod vas, za vrime turističke sezone, smije pucati u turiste... ???jakov16 wrote:Dali se može pucati u lovištu izvan sezone.
Smije naravno,.... ako pale vatru ..... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
naravno samo dočekom,nikako sa pasima..i misin da nema srnjaka na visuAguila wrote:Znači cijelo proljeće,ljeto i dio jeseni niko ne kontrolira (lovi) predatore ili (krivo)love samo glavonje u društvu.jakov16 wrote:E sad sam saznao da se u mom društvu nemože, jedino organizirano na vrane kad ne leže na jajima!
Kaj ne lovite srnjaka, prepelice, golubove, šojke, svrake,lisice...
Neko čudno društvo
Npr. kod mene, lovnik napiše dozvolu za izlaz(lov) na predatore i to je to.
Možeš kad hočeš uz obevzu da se javiš da češ taj dan biti tu i tu i da če eventualno biti pucnjave.
imate i šljuku,a za predatore nisan siguran.Kuna i lisica vrlo vjerovatno ima...
ma čekaj Jakove... jesi li ti lovac (član društva) ili nisi... ???jakov16 wrote:Bena ima , a lisica i kuna nema, nemamo čak ni divlju svinju.
Ako jesi... što ti nebi triba dobro znati kad se more pucati...???
Ako nisi... što te briga...???
To su samo priće, kuna je na visu bilo prije 60 etak godina. Više ih nema.
Namjeravam se učlaniti sada u 2 misecHawk wrote:ma čekaj Jakove... jesi li ti lovac (član društva) ili nisi... ???jakov16 wrote:Bena ima , a lisica i kuna nema, nemamo čak ni divlju svinju.
Ako jesi... što ti nebi triba dobro znati kad se more pucati...???
Ako nisi... što te briga...???
onda ne tribas ni pucat prije,triba si uzet malokalibarku a ne 16 icu