nosaci za optiku

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
ivicadu
Razvodnik
Razvodnik

nosaci za optiku

Post by ivicadu » 18 Jan 2013, 18:43

pozdrav.
mislim da je izbor puske pao na vantagea koji dolazi sa centar point optikom 4*32.treba mi informacija gdje trenutno kupiti jednodijelni nosac sa stoperom da zamijenim dvodijelne s kojim dolazi optika.hvala

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: nosaci za optiku

Post by karabalic » 19 Jan 2013, 13:08

A zašto bi ih mjenjeo pa dolaze s puškom? Jel ti klize ili što?
Volim crno pa makar i ofarbano.......

ivicadu
Razvodnik
Razvodnik

Post by ivicadu » 19 Jan 2013, 17:32

nisam jos uzeo pusku,jos se mislim izmedu dva xisica i vantagea.pa koliko sam tu s foruma razumio jednodijelni sigurno nece nikud a ovi dvodijelni ce vjerojatno klizat.optiku sam mislio NS mountmaster 3-9*40-u venatia 370 kn.sto se preporuca xisico + NS(1324 kn/1548KN) ili vantage sa svojom 4*32 centar point(1500 kn).takoder koja bi mi optika trebala bit prvi izbor,koja je bolja fiksna ili ova s uvecanjem.pucat ce se vjerojatno u mete do 50 m,ja i djeca malo obiteljske zabave.

karabalic
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by karabalic » 19 Jan 2013, 19:06

Znači ideš na pušku sa jako velikom brzinom i ujedno recoilom, za nijednu od navedenih Mountmaster neče izdržati trzaj, moraš kupiti Airkinga, a on ti dolazi u kompletu s jednodjelnim nosačem. Optika na Crosmanu je max do 20-25 metara, na 50 pokrije končanica kutiju od dijabole uopče ju nevidiš.

Prijatelju koliko para toliko i muzike, bolja optika za takve puške prelazi i cijenu puške :A24:

Za obiteljku zabavu je Slavija ili neka Diana 240, ove gore napisane ne spadaju u puške za djecu :!:
Volim crno pa makar i ofarbano.......

ivicadu
Razvodnik
Razvodnik

Post by ivicadu » 19 Jan 2013, 20:01

ipak je tata najvece dijete :D .ma sad sam bas listao o optikama i airking je jedino rjesenje.sad cu uzet pusku bez optike pa ce mo skupit jos malo i kupit alavija stvar.ne bi uzimo nesto slabo jer znam da cu za mjesec - dva htjet nesto jace a onda se bogami nece moc jos jedna pljuca uzet.bolje odma jacu.mislim da cu u pon.onda narucit xisico i to 28.ipak klinci moraju prvo mehaniku svladat-mislim na mehanicke ciljnike.pa sto joj bog da :A13:

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 20 Jan 2013, 17:36

Ma ti to za sebe i kupuješ.....daj kaj bi dijete s tom pljucom prvo i osnovno treba savladati osnove a za to je slavija zakon, ili čak zastava koja je lagana i dobra za početnike i kvalitetom i cijenom tek kasnije za dvi tri godine može početi nešto ozbiljnije ako se misli baviti streljaštvom,..... no mislim da je tvoja namjena ili namjera sasvim drugačija....no to je tvoj izbor, samo oprezno....kazne su ti velike! :A24:
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

ivicadu
Razvodnik
Razvodnik

Post by ivicadu » 20 Jan 2013, 18:06

a nije to sto ti mislis,apsolutno nece u lov.a objasnio sam ja sam najvece dijete u familiji vise cu se ja igrati s tim ali ce i djeca naravno uz moju pomoc.ali ipak si u pravu i zato sam za sutra dogovorio jednu polovnu slaviju,ako se sto ne izjalovi a ne bi trebalo.budemo li zagrijani za godinu ili dvije mozda i uzmemo sto jace ako bude potrebe.

Post Reply