jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Re: jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Vidim da se još lome koplja oko ak samo da vam kažem da je dobio novog udomitelja.Tomy wrote:Jesam, siguran sam. A te naknadne preinake ne želim komentirati....
A i tko kaže da je ona preinaka na automatsko? To što ima veći spremnik ne znači da može pucati rafalno.
ako nije tajna kolko si da?
ja san ga tia uzet al mi se nie dalo cekat nabavnu i cili taj proces
ja san ga tia uzet al mi se nie dalo cekat nabavnu i cili taj proces
Dao sam onoliko koliko i piše u oglasu znači 500kn čoviku su istekle dozvole i htio se toga rješiti eto smo za toliko da ne poklanja.
U dozvoli je upisano poluautomatska puška 7.62x39 inače sve je orginalno znači ništa nije prepravljano to je kineski ak tipe 56 semi-automatic.
Puška je ko nova a ovaj kundak možda izgleda ružno ali leži u ramenu odlično.
U dozvoli je upisano poluautomatska puška 7.62x39 inače sve je orginalno znači ništa nije prepravljano to je kineski ak tipe 56 semi-automatic.
Puška je ko nova a ovaj kundak možda izgleda ružno ali leži u ramenu odlično.
Super ,gotovo poklonjeno.
Mislio sam što su upisali pod marka i model ili mora na utvrđivanje model, ja sam imao slucaj sa Llamom , nije bio upisan model pa je isao na utvrđivanje modela iako sam i rekao da se radi o III-A sto su kasnije i utvrdili , prije je uružnom listu pisalo samo LLAMA 9mm kratki.
Mislio sam što su upisali pod marka i model ili mora na utvrđivanje model, ja sam imao slucaj sa Llamom , nije bio upisan model pa je isao na utvrđivanje modela iako sam i rekao da se radi o III-A sto su kasnije i utvrdili , prije je uružnom listu pisalo samo LLAMA 9mm kratki.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Redboy, taj tvoj slucaj bi sada trebalo iskoristiti kao presedan =) kad netko nekog negdje bude tlacio da nesto ne moze registrirati jer lici na automatsko oruzje... ajde pliz ako ti nije mrsko, napravi zasebnu temu o toj puski sa odgovarajucim naslovom da se lakse pronađe ako nekome zatreba jer ce se u ovoj rubrici zagubiti.
Hvala
Hvala
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ma ne znam zašto bi bio presedan znači nisam ja nanovo registrira pušku ona je već odavno kaže čovik uvezena iz vana kao i one dvije kineske papovke i uredno registrirane bez ikakvih problema.
Jedino što je tu zanimljivo je to da ja niti itko koga poznajem a u krugovima je ljubitelja oruzja ne pozna nekoga da ima ovako nešto na dozvolu.
Jedino što je tu zanimljivo je to da ja niti itko koga poznajem a u krugovima je ljubitelja oruzja ne pozna nekoga da ima ovako nešto na dozvolu.
To si u pravu ni je ne znam nikoga tko ima tako nešto registrirano ,ali kako Mike kaže jako interesantno i stvarno bi moglo u zasebnu temu , danas sutra se moze desit da dođeš u priliku kupit neku Saigu ili sl. pa bi tema sa ovime itekako dobro došla.
Ja u nedilju najvjerovatnije idem na streljanu di će mi bit i ovaj frend koji ima registriranu FN FAL pa momu i njega uslikat da vidit da ovo nije izoliran slučaj.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma znam da ima hrpa falovki, ali ovo je prvi slucaj kopije AK47 u legalnom PA stanju sto ja znam za njega ovdje na forumu...
mislio sam zasebnu temu, da te se moze lako pronaci u istoj, i kontaktirati po potrebi ako nekome zatreba da moze dokazati da je nesto takvo vec registrirano.
mislio sam zasebnu temu, da te se moze lako pronaci u istoj, i kontaktirati po potrebi ako nekome zatreba da moze dokazati da je nesto takvo vec registrirano.
sta mislite ocemo li uskoro moc registrirat automatsko oružje
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ne, ali se nadamo da te nitko nece jebati kad dodjes regati poluautomatsko koje izgledom podsjeca na automatsko
Evo i moja!
HK91, uredno registrirana poluautomatska verzija G3.

HK91, uredno registrirana poluautomatska verzija G3.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

otvorena vam je tema u vatrenom
ne kužim čemu čuđenje oko registracije PA oružja, svaki poluautomat se uz malu preinaku pretvara u automatsko oružje, svejedno jel puška ili pištolj.ćuturica wrote:sta mislite ocemo li uskoro moc registrirat automatsko oružje
što se tiče spomenute puške u cal. 7,62x39, još u jugoslaviji je bio vršen uvoz takovih pušaka iz FEG-a i tada su bile jedne od rijetkih PA pušaka na ovim područjima, vidio sam ih nekoliko prilikom odlaska u lov na poligon slunj, sada se ne sječam ali vjerojatno su ih imali bivši oficiri no sve o njoj mi je objasnio "naš" lovac, ja osobno za vrijeme služenja jna nisam vidio AP jer kad sam služio još nisu bile u uporabi, to kažem radi toga da tada nisam mogao znati da je takova puška kopija AP, ako me razumijete . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Taj stavak i ime "poluautomatsko vatreno oružje za civilnu uporabu, koje je slično automatskom vatrenom oružju." je blago rečeno dvojbeno, jer nije odmah jasno što se točno misli, po izgledu ili po funkcioniranju.
Možda je dušebrižni, miroljubivi zakonodavac mislio na ovo, ali nije se sjetio smisliti taj naziv ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Assault_weapon
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_As ... eapons_Ban
Možda je dušebrižni, miroljubivi zakonodavac mislio na ovo, ali nije se sjetio smisliti taj naziv ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Assault_weapon
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_As ... eapons_Ban
Najbolje je to da te ODMAH NATOVARE za 3-4 stavke:
- nedozvoljeno posjedovanje
- izrada i nabava
- oruzje
- explozivne tvari
Njima je sasvim svejedno da li su covjeku nasli 20 metaka za pusku ili 20 kg nekog exploziva.....BESMISLENO do boli.
- nedozvoljeno posjedovanje
- izrada i nabava
- oruzje
- explozivne tvari
Njima je sasvim svejedno da li su covjeku nasli 20 metaka za pusku ili 20 kg nekog exploziva.....BESMISLENO do boli.
Nemoguće je Nemoguće
malo je besmisleno al čovjek je zbilja glup... prodaje ilegalnu pušku preko interneta..

Budala nikada ne fali i nikada nece....
Mada ne treba vjerovati svemu sto se pise, 8 od 10 artikala su navlakuse iza kojih ekipa vreba naivcine, najgore je sto znaju zvati obicne lovce koji se zele rijesiti nekog normalnog komada gvozdja pa pocmu sa pitanjima...jel bi to moglo bez papira, pa ja cu platiti vise, pa je znate da ima netko tko bi prodao bez papaira a onda u pozadini cujes birulirubip od motorole koju nije stisao......SRAMOTNO...
U drzavi se kradu milijarde, legalno se izvozi oruzje u zemlje pod embargom, na cesti ima vise ubojica nego u zatvorima a najvise energije se trosi oko potpuno legalnog oruzja... SVE NAOPAKO, jos samo cekam da pocmu i drvece saditi sa krosnjom u zemlju pa me vise nista nece iznenaditi...
Mada ne treba vjerovati svemu sto se pise, 8 od 10 artikala su navlakuse iza kojih ekipa vreba naivcine, najgore je sto znaju zvati obicne lovce koji se zele rijesiti nekog normalnog komada gvozdja pa pocmu sa pitanjima...jel bi to moglo bez papira, pa ja cu platiti vise, pa je znate da ima netko tko bi prodao bez papaira a onda u pozadini cujes birulirubip od motorole koju nije stisao......SRAMOTNO...
U drzavi se kradu milijarde, legalno se izvozi oruzje u zemlje pod embargom, na cesti ima vise ubojica nego u zatvorima a najvise energije se trosi oko potpuno legalnog oruzja... SVE NAOPAKO, jos samo cekam da pocmu i drvece saditi sa krosnjom u zemlju pa me vise nista nece iznenaditi...
Nemoguće je Nemoguće