Ithaca 1911A1 45.acp 1943god.
Ithaca 1911A1 45.acp 1943god.
Moze mi molim vas netko napisat nesto vise o ovom pistolju?!Iskustva?!aproksimativna cijena?!i di bi mogao nabavit novu cijev?!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Ithaca 1911A1 45.acp 1943god.
Daj stavi slike da vidimo kako izgleda pištolj? 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Evo jedna sa neta.

Planiram kupit navedeni pistolj uskoro samo kaj ovaj kaj se nudi ima dosta losu cijev pa pokusavam dogovorit bolju cijenu,moj tast takoder ima taj pistolj i isto mu je cijev na fajruntu ali je pistolj u globalu pic-pic sa original futrolama za pistolj i okvire.slike prvom prilikom.
Ako netko zna gdje bi mogao nabavit dvije cijevi za navedeni pistolj bio bih vrlo zahvalan.cevapi i piva naravno.

Planiram kupit navedeni pistolj uskoro samo kaj ovaj kaj se nudi ima dosta losu cijev pa pokusavam dogovorit bolju cijenu,moj tast takoder ima taj pistolj i isto mu je cijev na fajruntu ali je pistolj u globalu pic-pic sa original futrolama za pistolj i okvire.slike prvom prilikom.
Ako netko zna gdje bi mogao nabavit dvije cijevi za navedeni pistolj bio bih vrlo zahvalan.cevapi i piva naravno.
Probaj nazvat Lovac d.o.o. u Teslinoj u Zagrebu, mada čisto sumnjam obzirom na njihovo dosadašnje
poslovanje kao uvoznika i trgovca.
Možda su ipak u posljednjem kontigentu 1911-ica nabavljali i rezervne cijevi i ostale dijelove (što im je
valjda i neka obveza kao zastupnika?)
Javi o rezultatima potrage.
poslovanje kao uvoznika i trgovca.
Možda su ipak u posljednjem kontigentu 1911-ica nabavljali i rezervne cijevi i ostale dijelove (što im je
valjda i neka obveza kao zastupnika?)
Javi o rezultatima potrage.
moram bas koji dan svratit u lovac pa cu pitat usput tam,nisu mi pod hitno te cijevi jer ak kupim taj pistolj neko vrijeme sam na bureku i jogurtu
nisam ni znal da imaju u lovcu ikaj za 1911ticu.za kaj su oni sve uvoznici?!bas sam slao mail prijatelju koji zivi u new jerseyu da mi baci udicu tam i obiđe ducane,slanje postom cijevi nebi trebalo bit problem....ne?!
nisam ni znal da imaju u lovcu ikaj za 1911ticu.za kaj su oni sve uvoznici?!bas sam slao mail prijatelju koji zivi u new jerseyu da mi baci udicu tam i obiđe ducane,slanje postom cijevi nebi trebalo bit problem....ne?!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Slanje cijevi postom?
Provjeri dobro.
Cijev se smatra oruzjem, i za nabavku cijevi treba dozvola.
Kad se cijev mijenja (ako je istog kalibra) - ja mislim da ne treba nabavna dozvola za to, ali neko je na forumu tvrdio suprotno.
U svakom slucaju, provjeri dobro.
Provjeri dobro.
Cijev se smatra oruzjem, i za nabavku cijevi treba dozvola.
Kad se cijev mijenja (ako je istog kalibra) - ja mislim da ne treba nabavna dozvola za to, ali neko je na forumu tvrdio suprotno.
U svakom slucaju, provjeri dobro.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- istra champion
- Cinker - bojna

Pročitaj si Zakon o oružju čl.3. 
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
pozdrav,evo izgleda da cu uskoro kupit ithacu
i zasad me cijev niti ne brine kad itak nemam penez trenutno za nju,doc ce i njeno vrijeme.ako ko zna vise od googla o tom pistolju molim da napise par rijeci.živili
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za koliko krznenih zivotinjica ga kupujes ako nije tajna?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Nije tajna,prvo je gospon puknul cijenu 1000e a na kraju smo se dogovorili za 4200kn u protuvrijednosti.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nije lose, rekao bih da si dobro prosao =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ako puškar promijeni cijev ne treba nabavna. Ako kupuješ gotovu i imaš je kao rezervnu ide nabavna kao i za sve drugo.