Liga GSK Centar 1784 Osijek - STRELJAČKA OKLADA EPILOG !
Moderator: Original_G
Liga GSK Centar 1784 Osijek - STRELJAČKA OKLADA EPILOG !
Poštovani strijelci,
danas je održana 20.-a po redu liga GSK Centar 1784 Osijek u disciplinama 25m VK pištolj i revolver 10 + 10.
O rezultatima nećemo puno pričati obzirom da nisu bili u središtu pažnje ali možemo napomenuti da je okupljeno mnoštvo od nekih 40-ak strijelaca
zabavljala jedna krajnje pristojna i uredno spremljena animir-dama (neki bi rekli i malo grbava).
Obzirom da su manire hrvatskih strijelaca čuvene kako kod nas tako i po Europi, slijedeće slike svjedoče o jednom krajnje profesionalnom odnosu prema dotičnoj dami uvažavajući obostrane osjećaje
danas je održana 20.-a po redu liga GSK Centar 1784 Osijek u disciplinama 25m VK pištolj i revolver 10 + 10.
O rezultatima nećemo puno pričati obzirom da nisu bili u središtu pažnje ali možemo napomenuti da je okupljeno mnoštvo od nekih 40-ak strijelaca
zabavljala jedna krajnje pristojna i uredno spremljena animir-dama (neki bi rekli i malo grbava).
Obzirom da su manire hrvatskih strijelaca čuvene kako kod nas tako i po Europi, slijedeće slike svjedoče o jednom krajnje profesionalnom odnosu prema dotičnoj dami uvažavajući obostrane osjećaje
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Re: Liga GSK Centar 1784 Osijek - STRELJAČKA OKLADA EPILOG !
Bravo ekipa, smijeha nikada dosta 
Tko leti i puca vrijedi !
Svakoko moramo napomenuti da je to slijed izgubljene opklade izmedju kolege Risboa (mlade dame) i kolege Zupanica 
https://SecretPrivat.com - Miso Lexii Ana Vavx Evelynn Courtney Oryna Virgin - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Live Video Dating
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hahaha! Znas kako se veli; nije stvar u tome kako dama izgleda,vec koju kolicinu alkohola
imamo u sebi! Tj kriteriji se smanjuju proporcijalno kolicini unesenog alkohola u organizam.
P.S. Samo da se to deckima ne svidi jel ce umjesto dobre pucacine biti fucking gey party!!!
imamo u sebi! Tj kriteriji se smanjuju proporcijalno kolicini unesenog alkohola u organizam.
P.S. Samo da se to deckima ne svidi jel ce umjesto dobre pucacine biti fucking gey party!!!
Head in the City. Hearth in the Field.
Zapravno niste ni svjesni kakvu ideju ste nam dali.....Ukoliko bi navukli dovoljan broj GAY-populacije u streljastvo odmah bi se podignula popularnost tog sporta i brzo bi se zakoni mjenjali u nasu korist, tada bi i mi mogli tumaciti da je svaki ruzan pogled zapravo napad na manjine, ugrozavanje slobode izrazavanja, ravnopravnost spolova itd....DAKLE ?????
Nemoguće je Nemoguće
Svaka čast na ovome!
"to bi bilo dobro za"politiku"lovačko-streljačke populaciju".
A "ruku na srce" kaj se tiče "mladosti".današnji trend je takav u svijetu da više nije "in" izjaviti za muš. "imam curu" već "IMAM DEČKA" a za "NJEŽNIJI" SPOL obratno, mada meni ovo drugo nije niti loše pogledati. Uzgred rečeno, nemam ništa protiv tih stvari ALI "tak dugo dok ne zadiru u moja "USTAVOM ZAJAMČENA PRAVA" i na kraju im i ČESTITAM svaka im "dao" "dala" (eeee vidite kolege lovci-strijelci kak se bori za svoja prava,možda nešto od njih i naučimo).točka
A "ruku na srce" kaj se tiče "mladosti".današnji trend je takav u svijetu da više nije "in" izjaviti za muš. "imam curu" već "IMAM DEČKA" a za "NJEŽNIJI" SPOL obratno, mada meni ovo drugo nije niti loše pogledati. Uzgred rečeno, nemam ništa protiv tih stvari ALI "tak dugo dok ne zadiru u moja "USTAVOM ZAJAMČENA PRAVA" i na kraju im i ČESTITAM svaka im "dao" "dala" (eeee vidite kolege lovci-strijelci kak se bori za svoja prava,možda nešto od njih i naučimo).točka
Hahaha eto drago nam je da je i nasa oklada bila konstruktivna nekima.
Sve ideje su dobro dosle.
Napominjemo da nas klub ne bi zelio biti predvodnik takvog nekog trenda ali ako ce Lex biti "musko" i take one for the team, mi ga podupiremo 100% !
Sve ideje su dobro dosle.
Napominjemo da nas klub ne bi zelio biti predvodnik takvog nekog trenda ali ako ce Lex biti "musko" i take one for the team, mi ga podupiremo 100% !
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Jao Lex! Rukavica u lice iz Slavonije! Ako naidjemo na kolekciju vazelina
u prodavnicama oruzja i streljiva znamo koliko je sati! Decki sa Pampasa
su navodno vec priredili boju, tako da ce vjerojatno vec za sljedecu tekmu
biti obojen u ,dugine boje,!!!
u prodavnicama oruzja i streljiva znamo koliko je sati! Decki sa Pampasa
su navodno vec priredili boju, tako da ce vjerojatno vec za sljedecu tekmu
biti obojen u ,dugine boje,!!!
Hahahaha tako je Wolf!
Imamo mi i Balistola dosta, da ne "skripi" a i fino ce mu mirisati.
Imamo mi i Balistola dosta, da ne "skripi" a i fino ce mu mirisati.
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Lucciano wrote:...... ali ako ce Lex biti "musko" i take one for the team, mi ga podupiremo 100% !
Eh da..., bas si odabrao pravog...taman kada sam pomislio kako je rastuca Gay populacija full OK jer ce vise cura ostati na raspolaganju , one krenu totalno kontra pa sve vise cura ima curu....
Sodoma i Gomora = povijest se ponavlja !
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ja ne mogu biti gey! Gejevi su likovi koji su njegovani,imaju para,voze skupe aute itd,
a ja nemam nista od navedenog! Dakle,mogu biti samo stara,ofucana pedercina!
a ja nemam nista od navedenog! Dakle,mogu biti samo stara,ofucana pedercina!