HS nije pouzdan i treba se popravljati..
HS nije pouzdan i treba se popravljati..
DA LI SE RADI O PRLJAVOJ PODVALI OD STRANE KONKURENTNIH MOĆNIH ORUŽARSKIH KORPORACIJA koje ne biraju načine i sredstva????????
ili je uistinu hs loš i kao takav treba ići na doradu.
ja smatram da je u igri nešto drugo.....
ili je uistinu hs loš i kao takav treba ići na doradu.
ja smatram da je u igri nešto drugo.....
Re: HS nije pouzdan i treba se popravljati..
Ako moze Toyota povuci tisuce modela na doradu zasto ne bi mogao i HS ??
Razmislim malo logicki, STO VISE KOMPONENTI I VARIJABLI veca mogucnost kvara i pogreske !!
Vazi od pecenja kruha do pravljenja satelita !!
Razmislim malo logicki, STO VISE KOMPONENTI I VARIJABLI veca mogucnost kvara i pogreske !!
Vazi od pecenja kruha do pravljenja satelita !!
Nemoguće je Nemoguće
Prava firma prizna grešku, povuče proizvod i otkloni kvar o svom trošku. Ništa neobično, dobra politika i briga o kupcu.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ako je to firma sama učinila, svaka čast. Puno poštenije nego da uvjeravaju svoje kupce kako su neispravnost sami prouzročili nepravilnim rukovanjem. Moj kolega kupi optiku (neću reći koju) i prilikom upucavanja otpadne končanica. Garancija, reklamacija.... Odgovor: Garantna izjava ne pokriva mehaničko oštećenje predmeta.... bla bla bla. Istina nije za istu izdvojio baš neke velike novce, ali mislim da je poštenije bilo reći da nema garancije, a kupac odlučuje hoće li ili neće, kupiti navedeni proizvod. Ako nešto na HS-u treba doraditi, znači da mu kvaliteta neće biti lošija od početne. Možda je marketinški trik konkurencije, što je onda uistinu nisko. Najbolje nazvati Hs i tamo pronaći relevantne informacije.
Pozdrav!
Pozdrav!
Ne kužim kakvi marketinški trik, pa valjda je Springfield prije provjerio o čemu se radi, pa nebi valjda bez veze povlačio pištolje na nečije "rekla kazala".dejandlesk wrote: Možda je marketinški trik konkurencije, što je onda uistinu nisko.
Ovakav tvoj stav kao i slicne nikada nisam razumio i ne vidim razloga koga zapravo zelis zastiti od te price ???dejandlesk wrote:...... Moj kolega kupi optiku (neću reći koju) i prilikom upucavanja otpadne končanica. Garancija, reklamacija.... Odgovor: Garantna izjava ne pokriva mehaničko oštećenje predmeta.... bla bla bla. ...
Ako se to stvarno desilo onda je to tako i tu nema price, slicne dogodovstine sam cuo i za Kahlesa, koji je sve samo ne jeftin, ispada da su neki puskari slomili tubus prilikom montaze, tko je kriv stvarno ne znam, no isto tako ne znam koliko je taj isti Kahles smanjio debljinu stijenke tubusa tokom godina radi usteda na materijalu......
II. Otpadanje koncanice NE SPADA u mehanicka ostecenja ukoliko na kucistu NEMA VIDLJIVIH tragova SILE !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Kod mene u lovackom drustvu covjek kupio Swarovski Z 6 ! Problema s njim imao, gledamo
u sumrak s njim a u njemu crno ko najcrnja noc, cak mu doslo do pomijeranja paralaxe, poslao ga
nazad, vrate mu ga, opet problemi , onda je jako popizdio, ali su na kraju zadrzali tu optiku i poslali
mu top model. Lijepo i pohvalno od njih, ali nije jedini koji je imao probleme s njim. Moj kum
je kupio HS 5' ! Bavi se streljastvom i spominjao je da zna puknuti neki ,stift, ! Izmedju ostalog
on je i medjunarodni sudac i veli da se to znalo dogoditi. O cemu se tocno radi nemam pojma.
Ja sam imao HS 4' ! Nisam nesto previse pucao iz njega ali nisam ni imao problema.
u sumrak s njim a u njemu crno ko najcrnja noc, cak mu doslo do pomijeranja paralaxe, poslao ga
nazad, vrate mu ga, opet problemi , onda je jako popizdio, ali su na kraju zadrzali tu optiku i poslali
mu top model. Lijepo i pohvalno od njih, ali nije jedini koji je imao probleme s njim. Moj kum
je kupio HS 5' ! Bavi se streljastvom i spominjao je da zna puknuti neki ,stift, ! Izmedju ostalog
on je i medjunarodni sudac i veli da se to znalo dogoditi. O cemu se tocno radi nemam pojma.
Ja sam imao HS 4' ! Nisam nesto previse pucao iz njega ali nisam ni imao problema.
Head in the City. Hearth in the Field.
Zadržač udarne igle.., oslabljeno mjesto. Nakon nekih par tisuća okidanja na prazno može doći do pucanja.Lako se zamijeni.Woolf Blaser wrote: Moj kum
http://www.youtube.com/watch?v=tY3GggOCP68
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Tako nesto je spomenio, veli da cak neki strijelci imaju sa sobom rezervni. Da ne bi sad
ispalo nesto naopako ja cijenim proizvode iz te tvornice i osobno sam ponosan sto su ljudi
iz HS Produkta u tako kratkom vremenu napravili takve proizvode. Znaju oni za taj ,porodjajni,
problem i vjerujem da cine sve da to otklone na obostrano zadovoljstvo.
ispalo nesto naopako ja cijenim proizvode iz te tvornice i osobno sam ponosan sto su ljudi
iz HS Produkta u tako kratkom vremenu napravili takve proizvode. Znaju oni za taj ,porodjajni,
problem i vjerujem da cine sve da to otklone na obostrano zadovoljstvo.
Head in the City. Hearth in the Field.
Imao sam ovo prilike doživjeti neki dan na tekmi. Frendu koji kao i ja ima XDm-a je pukao zadržač. Izmjena je i više nego jednostavna i sve je bilo riješeno u par minuta.zoommode wrote:Zadržač udarne igle.., oslabljeno mjesto. Nakon nekih par tisuća okidanja na prazno može doći do pucanja.Lako se zamijeni.Woolf Blaser wrote: Moj kum
http://www.youtube.com/watch?v=tY3GggOCP68
Sretna okolnost je što je to bilo na natjecanju pa je gan odmah bio popravljen.