FRANCHI al 48 hunter 12 cal.
FRANCHI al 48 hunter 12 cal.
Što kažete na ovaj PA. Namjeravam ga uzeti pa bi volio neko tuđe mišljenje, ali s iskustvom. Hvala unaprijed!!
LP.
LP.
Re: FRANCHI al 48 hunter 12 cal.
Nije to loša puška, ne znam točno koji je to model, ali izgleda da je stariji i repetira na trzaj cijevi...jakov16 wrote:Što kažete na ovaj PA. Namjeravam ga uzeti pa bi volio neko tuđe mišljenje, ali s iskustvom. Hvala unaprijed!!
LP.
Franchi je i inače definitivno u svemu ispod Benelli, Beretta i Browning...
s obzirom da ove navedene, u jako dobrom stanju, moreš naći i za 200 Eura, ta nikako nebi smila koštati više...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
ajme što sam bedast... ne znam koji model... a u naslovu piše... pardon.Hawk wrote:Nije to loša puška, ne znam točno koji je to model, ali izgleda da je stariji i repetira na trzaj cijevi...jakov16 wrote:Što kažete na ovaj PA. Namjeravam ga uzeti pa bi volio neko tuđe mišljenje, ali s iskustvom. Hvala unaprijed!!
LP.
Franchi je i inače definitivno u svemu ispod Benelli, Beretta i Browning...
s obzirom da ove navedene, u jako dobrom stanju, moreš naći i za 200 Eura, ta nikako nebi smila koštati više...
da... vrlo lagana puška... repetira na trzaj cijevi... ostalo sve stoji...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Dobra puška, a 200 eura...hmmmm. Kupujem bar dvije ako netko ima. 500 eur-a je dobra cijena ako je u dobrom stanju.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Realno i objektivno. Slazem se.Iggy wrote:Dobra puška, a 200 eura...hmmmm. Kupujem bar dvije ako netko ima. 500 eur-a je dobra cijena ako je u dobrom stanju.
Head in the City. Hearth in the Field.