Brak....kaj je to??

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
gun_hater
Narednik
Narednik

Re: Brak....kaj je to??

Post by gun_hater » 03 Dec 2013, 11:55

Svakom (pogotovo nenormalnom,korumpiranom) državom upravlja ne većina građana, nego manjina, i to onih koji su na vlasti i imaju moć.

Logično je da će takvi svim sredstvima podržavati svakojake inicijative "manjinske" kojih u današnje doba ne nedostaje, samo da bi taj narod napaćeni i zatucani što više razjedinili, rascjepkali i oslabili.

Velika većina (ovdašnjih) političara nije motivirana nekom ideologijom nego isključivo vlastitim probitkom.
To što su ovdje nečiji pretci prije 30-40 godina bili isto na vlasti ne znači da je danas nekakav kripto komunizam opet na vlasti, nego znači da postoji kontinuitet osoba koje žele primarno vlast i moć, a ideologija im je samo privremen alat koji je veoma fleksibilan, danas će koketirat s liberalizmom, sutra će biti konzervativni itd.
Pa nisu bezveze lukavci krajem 80ih vidjeli da komunizam propada i da će i povući njih, osim ako brzinski ne nađu način da se ubace u novonastale prilike. Zato i je Jolly Manolly dao prvom predsjedniku putovnicu da može po Kanadi skupljat resurse za izborni dolazak na vlast (između ostaloga što je ta udbaška i slična ekipa napravila za novu državu).
Jesu li to učinili zato da u novoj državi mogu širiti ideje bratstva i jedinstva ?
Pa naravno da ne, nego zbog vlastite guzice.

Ako ste gledali film Goodfellas, tamo se jako dobro definira u jednoj rečenici mafijaški principi : Tko stvara lovu, taj je gore. Ako postane prepreka stvaranju novca (jer si je zabrijao da je krajnja poanta u nečemu drugome, nekakav "božanski cilj"), bit će uklonjen.
Slično je sa vlasti, tko zna upravljati s ljudima u raznom vremenu, taj će biti na vrhu, nevezano jel 1971. ili 1991.
Tko nezna i nudi nekakve eksperimente i revolucije (koje bi mogle i poboljšat položaj naroda), taj će bit uklonjen od te vladajuće klase ili uopće neće ni dobiti priliku, da ne bi ugrozio taj dobro uhodan sistem u pozadini.

Npr. sjetite se slučaja s francima, koliko je desetaka tisuća ljudi oštećeno, a svejedno redovito plaćaju, jer se boje osobno za sebe.
Sad npr. da se većina tih ljudi ujedini i kaže od sljedećeg mjeseca; "ne plaćamo ako se vi ne želite dogovoriti s nama,
pa ako nećete, slobodno dignite (npr.) 30 000 privatnih tužbi protiv nas".

Sustav bi se komplet urušio, samo što se to nikada neće dogoditi baš zato jer su ljudi ovčice koje smatraju da svaka ima svojeg pastira pa i vuka negdje u blizini.
A zapravo je dovoljan samo uređen pravni sustav i manji broj izvršioca zakona da se u pokornosti drže milijuni ljudi.

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 03 Dec 2013, 12:54

ante12 wrote:Treba samo 6 mjeseci da bi se referendum o istom pitanju ponovo raspisao.
Ali odluka donesena na ovom referendumu (ili bilo kojem raspisanom od strane 10% gradjana RH) ne moze se promijeniti u Saboru, samo na novom referendumu.
Takav je zakon o referendumu (clanci 3 i 8).

Nigdje to izričito ne piše u zakonu o referendumu, pa ni u ovim člancima. U ustavu jasno piše da se može mijenjati ili referendumom ili 2/3 većinom u saboru a zakon o referendumu govori samo o roku od godinu dana gdje se odluka donesena na referendumu ne smije poništiti (članak 8 stavak 2).

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 03 Dec 2013, 13:02

gun_hater wrote:Svakom (pogotovo nenormalnom,korumpiranom) državom upravlja ne većina građana, nego manjina, i to onih koji su na vlasti i imaju moć.
Je, ali nisu ti došli sami od sebe tu gdje jesu. Izabrali su ih građani. Bolje pitanje je zašto velika većina građana ne želi sudjelovati u izborima pa omogućuje onima sa vjernom biračkom bazom da se izabere.
Npr. sjetite se slučaja s francima, koliko je desetaka tisuća ljudi oštećeno, a svejedno redovito plaćaju, jer se boje osobno za sebe.
Sad npr. da se većina tih ljudi ujedini i kaže od sljedećeg mjeseca; "ne plaćamo ako se vi ne želite dogovoriti s nama,
pa ako nećete, slobodno dignite (npr.) 30 000 privatnih tužbi protiv nas".
Kakve privatne tužbe? Banka se može naplatiti direktno od primanja i ne mora se tužit. Ili oduzet nekretninu u krajnjoj liniji. Sve su to ljudi potpisali, problem je što nitko ne čita što potpisuje i nitko se ne informira kakve su posljedice.

Ja sam itekako svjestan rizika svojeg kredita, zato sam stvari posložio onako da mi udarac kod eventualnog rasta tečaja EUR ili EURIBOR-a bude čim manji. Gadno će biti eventualno ako izgubim primanja (završim na cesti). Ali puno ljudi uopće nije svjesno koliki su rizici, samo grlom u jagode, do maksimuma. I onda kad pukne su svi drugi krivi.

ante12
Razvodnik
Razvodnik

Post by ante12 » 06 Dec 2013, 00:33

mirkof wrote:
ante12 wrote:Treba samo 6 mjeseci da bi se referendum o istom pitanju ponovo raspisao.
Ali odluka donesena na ovom referendumu (ili bilo kojem raspisanom od strane 10% gradjana RH) ne moze se promijeniti u Saboru, samo na novom referendumu.
Takav je zakon o referendumu (clanci 3 i 8).

Nigdje to izričito ne piše u zakonu o referendumu, pa ni u ovim člancima. U ustavu jasno piše da se može mijenjati ili referendumom ili 2/3 većinom u saboru a zakon o referendumu govori samo o roku od godinu dana gdje se odluka donesena na referendumu ne smije poništiti (članak 8 stavak 2).

Ovako kako je laik o pravu i zakonu citam izricito je definirano.

Clanak 3:
Državni referendum mogu raspisati Hrvatski sabor i predsjednik Republike Hrvatske.

Hrvatski sabor može raspisati referendum o prijedlogu za promjenu Ustava, o prijedlogu zakona ili o drugom pitanju iz svog djelokruga.

Predsjednik Republike može na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade raspisati referendum o prijedlogu promjene Ustava ili o drugom pitanju za koje drži da je važno za neovisnost i opstojnost Republike Hrvatske.

Hrvatski sabor će raspisati referendum o pitanjima iz stavka 2. i 3. ovoga članka ako to zatraži deset posto od ukupnog broja birača u Republici Hrvatskoj.

Državni referendum mora se raspisati radi donošenja odluke o udruživanju Republike Hrvatske u savez s drugim državama.

Clanak 8:
Odluka donesena na referendumu obvezatna je.

Nadležno tijelo državne vlasti, tijelo lokalne samouprave, odnosno tijelo područne (regionalne) samouprave prije proteka roka od godine dana od dana održavanja referenduma, nema pravo donijeti pravni akt ili odluku koja je sadržajno suprotna odluci donesenoj na referendumu.

O istom pitanju, odnosno pitanjima ne može se ponovno raspisati referendum prije proteka roka od šest mjeseci od dana održanog referenduma.

Odredba stavka 2. ovoga članka ne odnosi se na slučaj obveznog raspisivanja referenduma iz članka 3. stavka 4. i 5. ovoga Zakona.

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 06 Dec 2013, 12:06

I ja sam laik :D

Ovako kako je napisano onda znači da se može i prije godinu dana poništiti odluka?

Nigdje izričito ne piše da se odluka donesena na referendumu može samo na referendumu i promijeniti. To su potvrdili i mnogi ustavni pravnici da nigdje izričito ne piše ali da bi se to moglo tumačiti tako. E, čim je tumačenje u igri onda tu igra ustavni sud a oni mogu donijeti odluku i na jednu i na drugu stranu.

No, da ne gubimo vrijeme, niti se ne mora poništiti. Ono o čem sam ja pričao jest već u medijima ovih dana a to je da se može donijeti zakon o pravima istospolnih zajednica koji im omogućuje sva prava koja imamo i mi ostali što je vlada i najavila da će napraviti osim što im neće dati pravo posvajanja djece i što se takva zajednica zbog rezultata referenduma ne smije nazivati brak.

Sve što je ovaj referendum napravio jest zaštitio riječ brak da može značiti samo vezu muškarca i žene. I apsolutno ništa više. Puno ljudi je dovedeno u zabludu, nažalost, ali to ide na dušu Željkici.

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 06 Dec 2013, 12:39

Lijepo ste to izdefinirali decki. Samo jos jedan dokaz koliko su kod nas ljudi podlozni
politickim manipulacijama...a zeljkica...ona bi u sabor...to je primarni cilj...fcb
Head in the City. Hearth in the Field.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 06 Dec 2013, 19:32

Pa i ja bi rado presjedil...prespaval jedan mandat u Saboru....fino papal i za par dinara pil dokle stane u želučić....a onda uzeo saborsku mirovinu i ....zbogom narode moj....

.....vrijeme je za promjene.....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 07 Dec 2013, 00:11

Bojim se da do promjena, dok imamo ovakav izborni zakon, neće doći. Kako mi god glasali, uvijek isti ljudi, koji su zasjeli na vrh lista, ulaze u sabor. Sabor pišem malim slovima, a da mogu još bi manjim samo ne bi bila čitljiva, iz čistog poštovanja prema toj instituciji i ljudima koji sjede tamo. Mislim da bi kvalitetan izborni zakon riješio mnoge probleme naše zemlje. Npr. nema koaliranja prije izbora, nema lista, nema stranki, samo ljudi, imenom i prezimenom, a ja kao birač, biram svog zastupnika, do kojeg mogu doći kad ga trebam, a ne da me od njega dijeli kordon policije. Ako nisam zadovoljan svojim zastupnikom, na idućim izborima, biram drugog. Znam da je to utopija i da nema nikakve šanse da se tako nešto ostvari, jer bi vladajuća većina a i mnogi "mali bogovi" ostali kratkih rukava. Možda ja ne razumijem, a stalno me uvjeravaju da je tako, to bi po meni bila demokracija.

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 07 Dec 2013, 03:57

:A28:
dejandlesk wrote:Bojim se da do promjena, dok imamo ovakav izborni zakon, neće doći. Kako mi god glasali, uvijek isti ljudi, koji su zasjeli na vrh lista, ulaze u sabor. Sabor pišem malim slovima, a da mogu još bi manjim samo ne bi bila čitljiva, iz čistog poštovanja prema toj instituciji i ljudima koji sjede tamo. Mislim da bi kvalitetan izborni zakon riješio mnoge probleme naše zemlje. Npr. nema koaliranja prije izbora, nema lista, nema stranki, samo ljudi, imenom i prezimenom, a ja kao birač, biram svog zastupnika, do kojeg mogu doći kad ga trebam, a ne da me od njega dijeli kordon policije. Ako nisam zadovoljan svojim zastupnikom, na idućim izborima, biram drugog. Znam da je to utopija i da nema nikakve šanse da se tako nešto ostvari, jer bi vladajuća većina a i mnogi "mali bogovi" ostali kratkih rukava. Možda ja ne razumijem, a stalno me uvjeravaju da je tako, to bi po meni bila demokracija.
:A28:

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 07 Dec 2013, 08:05

dejandlesk wrote:...Mislim da bi kvalitetan izborni zakon riješio mnoge probleme naše zemlje. Npr. nema koaliranja prije izbora, nema lista, nema stranki, samo ljudi, imenom i prezimenom, a ja kao birač, biram svog zastupnika, do kojeg mogu doći kad ga trebam, a ne da me od njega dijeli kordon policije...
bravo Dejandlesk... u svemu se slažem... pogotovo u ovome iznad... ali...
Sve ovo što se zove demokracija (ne samo kod nas), nije ni D od demokracije... samo demagogija...
Bez krvi na ulicama, to se ne može dogoditi preko noći... a krv na ulicama ne želimo... baš na tu
kartu i vladajući igraju, to se pokazalo i u Vukovaru, kad su se povukli ko pokisli miševi.

Sve da se i zabrani koaliranje prije izbora, zabranilo bi se javno koaliranje, a tajno bi ostalo.
Jedan glas jedna osoba, je ok, ali radila bi potajna stranačka stega, to se ne može spriječiti.
Znači u tom pravcu se mora raditi, ali to se ja ne nadam viditi dok je moje kape. Moramo se boriti
za svoju unučad, pa i to je nešto za nadati se...

I zapamtimo, svi ovi koji moraju pokrivati krvave ruke svojih očeva, ujaka, djedova itd., imaju i bolje
metode i jače motive od nas, koji samo želimo živjeti bolje u svojoj zenlji i ponositi se s njom.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 07 Dec 2013, 17:33

Ma kad bi postojala kvalitetna oporba onda bi ovi kmeri imali malo straha, baarem rešpekta....ovako s Kara-markom nema šanse HDZ jer on je srušio sve dobro u toj stranci i uspostavio totalitarizam......pa kad jedan žandar i još tome obavještajac, udbaš,.. koji igra zakulisano želi postati premjer ...pa kud bi država došla s takvima....on je skoro pa isto zlo kaj i ona intelektualna sirovina milanović....Karamarko se sad i od stožera ogradio....to je još jedan dokaz kakav je idiot i koliko je vjerodostojan,.... dok nije na vlasti....kakakv bi tek bio da se dokopa fotelje....??
Nije baš o temi ali obzirom da se radi o našoj budučnosti .... :o

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 08 Dec 2013, 01:19

Papilon wrote:Ma kad bi postojala kvalitetna oporba onda bi ovi kmeri imali malo straha, baarem rešpekta....ovako s Kara-markom nema šanse HDZ jer on je srušio sve dobro u toj stranci i uspostavio totalitarizam......pa kad jedan žandar i još tome obavještajac, udbaš,.. koji igra zakulisano želi postati premjer ...pa kud bi država došla s takvima....on je skoro pa isto zlo kaj i ona intelektualna sirovina milanović....Karamarko se sad i od stožera ogradio....to je još jedan dokaz kakav je idiot i koliko je vjerodostojan,.... dok nije na vlasti....kakakv bi tek bio da se dokopa fotelje....??
Nije baš o temi ali obzirom da se radi o našoj budučnosti .... :o
akhem.. a što je to točno Karamarko "srušio sve dobro u toj stranci"? Stranci koja je imala na čelu kleptomana, a potom notornu Kosoricu koja je zadnjih dana pokazala što je? Druže moj, nije on imao ŠTO za srušiti. Da se ne snalazi to je drugi par postola.

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 08 Dec 2013, 01:24

Woolf Blaser wrote:Lijepo ste to izdefinirali decki. Samo jos jedan dokaz koliko su kod nas ljudi podlozni
politickim manipulacijama...a zeljkica...ona bi u sabor...to je primarni cilj...fcb
Pa nek ide ako ju birači izaberu, nema problema. No ima jedna bitna razlika između nje i recimo svih članova Vlade, pa i svih saborskih zastupnika.. Ona je poslovno upjela radeći na tržištu, u realnom sektoru.

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 08 Dec 2013, 03:23

sjekira wrote:
Woolf Blaser wrote:Lijepo ste to izdefinirali decki. Samo jos jedan dokaz koliko su kod nas ljudi podlozni
Pa nek ide ako ju birači izaberu, nema problema. No ima jedna bitna razlika između nje i recimo svih članova Vlade, pa i svih saborskih zastupnika.. Ona je poslovno upjela radeći na tržištu, u realnom sektoru.
A kaj ti ja morem kad si slijep pored zdravih ociju. Moje ti suze nemreju pomoci

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 08 Dec 2013, 10:52

sjekira wrote: Pa nek ide ako ju birači izaberu, nema problema. No ima jedna bitna razlika između nje i recimo svih članova Vlade, pa i svih saborskih zastupnika.. Ona je poslovno upjela radeći na tržištu, u realnom sektoru.
Nije ona uspjela, čak štoviše rezultati po gradovima pokazuju fijasko....naše je društvo još uvijek konzervativno i to je samo djelom odraz istog kao i odgovor crvenima iz revolta naroda što su se izjasnili protiv....da su oni šutjeli, poglavito pusička nebi željkica prošla....i nije to nikakav uspjeh....makar to ona ili ti želiš prikazati drugačije.....
A o HDZ možemo .....ima,.... imao je..... i imati će kao i svaka politička opcija u svojoj strukturi loših pojedinaca ali nije zato zločinačka organizacija....mnogi nisu cijepljeni na poštenje, to je sveprisutno u europi pa čak i u zemljama koje su puno naprednije ili manje korumpiranije od nas,.....taj epitet krivnje zbog pojedinaca, ne treba nametati stranci koja je stvorila ovu zemlju na čelu s ocem Domovine dr Tuđmanom,...... nekako mi se vidi mladi gospon da si puno falija.....ili si pobrka nešto s nekim a taj ima ime i prezime....tu na ovom forumu ima masa mojih kolega branitelja koji smo časno odradili svoju zadaću, mada ima i onih drugih, ako znaš nešto ili nekog da nije tako, onda to argumentiraj imenom i prezimenom ali nemoj nas sve trpati u isti koš jer to vrijeđa....isto tako i u stranci!

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 08 Dec 2013, 14:30

Papilon wrote:
sjekira wrote: Pa nek ide ako ju birači izaberu, nema problema. No ima jedna bitna razlika između nje i recimo svih članova Vlade, pa i svih saborskih zastupnika.. Ona je poslovno upjela radeći na tržištu, u realnom sektoru.
Nije ona uspjela, čak štoviše rezultati po gradovima pokazuju fijasko....naše je društvo još uvijek konzervativno i to je samo djelom odraz istog kao i odgovor crvenima iz revolta naroda što su se izjasnili protiv....da su oni šutjeli, poglavito pusička nebi željkica prošla....i nije to nikakav uspjeh....makar to ona ili ti želiš prikazati drugačije.....
A o HDZ možemo .....ima,.... imao je..... i imati će kao i svaka politička opcija u svojoj strukturi loših pojedinaca ali nije zato zločinačka organizacija....mnogi nisu cijepljeni na poštenje, to je sveprisutno u europi pa čak i u zemljama koje su puno naprednije ili manje korumpiranije od nas,.....taj epitet krivnje zbog pojedinaca, ne treba nametati stranci koja je stvorila ovu zemlju na čelu s ocem Domovine dr Tuđmanom,...... nekako mi se vidi mladi gospon da si puno falija.....ili si pobrka nešto s nekim a taj ima ime i prezime....tu na ovom forumu ima masa mojih kolega branitelja koji smo časno odradili svoju zadaću, mada ima i onih drugih, ako znaš nešto ili nekog da nije tako, onda to argumentiraj imenom i prezimenom ali nemoj nas sve trpati u isti koš jer to vrijeđa....isto tako i u stranci!
moram priznati da većinu nisam razumio.. koga i gdje ja prozivam i vrijeđam :D
u početku teksta si naveo "naše društvo je još uvijek konzervativno". Je, ja sam konzervativan, i? Liberalno je dobro a konzervativno loše? Otkada? :D Otkada su to rekli na HRTu i Jutarnjem? Aaaaaaaa NE, No passaran.

sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by sjekira » 08 Dec 2013, 14:37

Woolf Blaser wrote:
sjekira wrote:
A kaj ti ja morem kad si slijep pored zdravih ociju. Moje ti suze nemreju pomoci
Ne razumijem. Ako želi u politiku ima pravo kao ivatko drugi :)

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 08 Dec 2013, 19:16

Dapace. Nek ide u politiku...najtoplije ti zelim i da ti premijerka bude. Ionak u Hrvatskoj tesko
mozes najti nekoga i spominjati se s njim, a da se ne prica o politici! Svi,mlado-staro, musko-zensko,
svi pricaju o politici. Sve se vrti oko politike, ko je na vlasti, ko je s kim...politicari su zvijezde nedodirljive,
a najebe samo onaj koji iskace iz tih okvira...politicari zive fantasticno, djeca im pohadjaju najbolja svjetska
fakultete,ali ne zato sto su pametnija nego nasa! Imaju skupocjene stanove od Europskih prijestolnica do
Manhatna u New Yorku. Novaca imaju da su generacije zbrinute! S druge strane kako narod zivi?
Nikad gore i losije i bez osnovnog ljudskog dostojaanstva koje prilici vremenu u kojem zivimo i
Europske unije koje smo clanica. Dragi moj konzervativni kolega, ako tebi trebaju u tvojem zivotu
raznorazne markicke da te vode kroz zivot, meni ne trebaju, imam svoju glavu i svojih deset prstiju,
a za ostalo cu se pobrinuti sam, jel ako budem cekao da politicari koji su (gle paradoxa) izabrani od
strane naroda nesto ucine za isti taj narod onda mi je nazalost jedina alternativs da stanem u
red pred neki kontejner, po mogucnosti koji je u blizini neke velebne vile od nekog politicara iz
razloga sto ce u njemu zasigurno biti necega! Nikad gori rejting Hrvatska u Svijetu nije imala
od stoljeca sedmog! To je prava istina.

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 08 Dec 2013, 22:38

Sve što kažete dečki, ima podlogu. Takve bi stvari trebali riješiti izbori. Međutim dok na izborima mogu glasati samo za listu, nema napretka. Na vrhove svih listi zasjela je jedna grupa ljudi i jedino se malo mijenja odnos snaga nakon izbora, ali netko tko živi od svog rada, radeći u nekoj firmi, nema baš nikakve šanse da se uvali na vrh liste, a sve iz razloga jer mora raditi i time prehranjivati obitelj, pa nema vremena za eksponiranje laprdajući nerealna obećanja i uvjeravanje ljudi da je baš on čovjek kojem se može vjerovati. Kako ja vidim, ne čeka nas nimalo svijetla budućnost. Živi primjer tome je obrazovanje. Donosimo reforme, ulažemo, trudimo se i mučimo, da što više zagorčamo život nekom studentu, pod izlikom širokog obrazovanja. Tako dobijamo jako obrazovane ljude koji ništa ne znaju raditi. Problem je što nam takvi sad vode državu. Što više razmišljam, sve sam deprimiraniji. Treba uzeti neku tanđaru i otići na strelište ispucati košaricu metaka i doći doma sretan i zadovoljan i ko ih jebe, jer nikad ni bilo, da nikak ni bilo.....

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 09 Dec 2013, 00:31

Bojim se da najgore tek dolazi. Sve sto je vrijedilo u Drzavi je rasprodano za sitne pare.
Porezi visoki, korupcija, a u takvu Drzavu nitko ne zeli ulagati svoj novac.
Tko god pobijedio na izborima ista stvar...iza njega stoji vojska uhljeba koje treba ,zbrinuti,,
a gradjani sve siromasniji! Za nasu drzavu bi bilo najbolje da proglasi bankrot, ali oni to nece
napraviti, tj rasprodat ce sve i nabijati poreze gradjanima samo da odrze kakvu-takvu Drzavu,
jel ako proglase bankrot vise nemaju vlast! Kakvi smo ljudi i mi gradjani!? Trpimo to i jos glasamo
za njih, umijesto da ih razvijamo sa usranim motkama i da im se zapljeni sve nezakonito steceno
plus kamate i sve ono sto zakon treba da provodi!

Post Reply