KELTEC PMR-30
KELTEC PMR-30
Ako netko ima malo maste i voli ovakve igracke, PRAVA STVAR....
Okvir sa 30 komada 0.22WMR i UDRiiiiiii......
Okvir sa 30 komada 0.22WMR i UDRiiiiiii......
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: KELTEC PMR-30
Zanimljiva igracka...samo...22 Wmr nije bas jeftin metak.
Head in the City. Hearth in the Field.
Kod nas nije sigurno no tamo kod tebe je skoro pa djabalesko...
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Je...a kak da to dopeljam doma, a da me organi gonjenja ne strpaju u kavez!?
Ne salim se...strojcek mi se svidja...ne vidim cijenu!?
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sory...ostario-pa ocoravio...jel to 415 $ !?
- istra champion
- Cinker - bojna

Prav stvar za samoobranu
ako ne zbog zaustavne moći onda zbog kapaciteta spremnika
Lex
sa 2 spremnika obranio biš selo, a AUTOMAG II bi ti bio Back Up Gun
Trenutno jedini pištolj koji se proizvodi u tom cal. Do sada su napravljena još dva (Grendel P-30 i Automag II) ali se više ne proizvode.
Lex
Trenutno jedini pištolj koji se proizvodi u tom cal. Do sada su napravljena još dva (Grendel P-30 i Automag II) ali se više ne proizvode.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Eto vidis da ima jos zaljubljenikau 22wmr...
mogu ti reci da mi je AMT super igracka, precizno za poluditi a snage vise nego dovoljno ako znas di treba pogoditi....
mogu ti reci da mi je AMT super igracka, precizno za poluditi a snage vise nego dovoljno ako znas di treba pogoditi....
Nemoguće je Nemoguće
Opaka , opaka igračka . Vjerovatno odlićna preciznost i lakoća biranja mete , nemam iskustva sa 22cal. Mislim da bih radije glocka 9mm sa spremnikom od 17 ili 33kom., ili xdm sa 19 kom . Ovisi za što ti treba hehehe
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

mozda niste primjetili ali samo jedna pina drzi navlaku od ostatka
a u plastiku su utopljeni neki limici da "ocvrste" konstrukciju
iako je brtvljenje u cjevi ,opet to nekeko lici previse na plasticnu igracku po konstrukciji
nije to hs ili glock
a u plastiku su utopljeni neki limici da "ocvrste" konstrukciju
iako je brtvljenje u cjevi ,opet to nekeko lici previse na plasticnu igracku po konstrukciji
nije to hs ili glock
Upravo sam ga pogledao na youtube . Moram priznati da me jako zainteresirao . Odlićna stvarčica .
http://www.youtube.com/watch?v=ti9bs-7ES2M
http://www.youtube.com/watch?v=ti9bs-7ES2M
Pistolj treba sagledati u okruzenju u kojem je predstavljen, znaci cca 450 U$ na USA teritoriju i u toj klasi treba raditi usporedbe. No ako je kao takav skuplji od HS-a onda se treba malo zamisliti !
Nemoguće je Nemoguće
Naravno . Kod Rebeca u Sloveniji - oglas od prošle godine , keltec pmr30 612 eurića , USA 350-420$+slanje.lex-lutor wrote:Pistolj treba sagledati u okruzenju u kojem je predstavljen, znaci cca 450 U$ na USA teritoriju i u toj klasi treba raditi usporedbe. No ako je kao takav skuplji od HS-a onda se treba malo zamisliti !
U kojem ga smislu upotrebljavati , a da bi se opravdala visoka nabavna cijena ?
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ne moras nuzno kupiti neko oruzje da bi ga namjenski koristio za nesto. Ponekad ljudi
kupe nesto za gust...eto tako...da ga ima u kolekciji i kad mu je volja da se s njim izgusta
na streljani.
kupe nesto za gust...eto tako...da ga ima u kolekciji i kad mu je volja da se s njim izgusta
na streljani.
Sviđa mi se stroj, pitanje je koliko je kvalitetan?? 22 magnum nije za baciti, a streljivo nije ni tako skupo. Oko 3 kn komad kod Major-a. Dobar je za streljanu i svaki dan, čak i za lov štetočina i samilosni hitac na neku divljač.
Woolf Blaser wrote:Ne moras nuzno kupiti neko oruzje da bi ga namjenski koristio za nesto. Ponekad ljudi
na streljani.
Da , naravno i ja bih ga rado imao , pa kad ti dođe..... Gušti su gušti! Zgodna stvarčica . Za koji dan idem po G19 ,a rado bih i pmr30 . Trenutno nisam pri lovi da kupim oba . G19 sa sam zakapario , ali si razmišljam bi li bilo pametno kao jedino oružje imati G19 9mm ili keltec pmr30 22magnum ?? Mislim da ću za sada biti na G19 , a pmr30 možda uzmem jednom prilikom . Onako iz gušta . 22magnum-30 u spremnik-strašna stvarćica
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ma sto se mene tice dovoljno bi bilo i deset u spremnik...isto mi je onako za gust, a slazem
se s tobom da bi bio upotrebljiv u lovistu cak do caglja na blize...a lagan za nositi.
se s tobom da bi bio upotrebljiv u lovistu cak do caglja na blize...a lagan za nositi.
meni to izgleda kao igračka, ne zbog samog kalibra nego izrade a i ne izgleda nešto preterano kvalitetno
kaoboj1 wrote:meni to izgleda kao igračka, ne zbog samog kalibra nego izrade a i ne izgleda nešto preterano kvalitetno
A sto bi ti za 450 U$ ?
Ili da to pretvorimo u neke opipljive vrijednosti, prosjecnom ameru treba 3-radna dana da zaradi za ovu igracku, sto ti mozes kupiti za lovu koju dobijes za svoja 3-radna dana ?
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Nama Hrvatima nist nije dovoljno dobro...sto se mene tice...meni je ok i volio bi ga posjedovati.