Krivolovac ranjen ali....
Re: Krivolovac ranjen ali....
Negdje 3-4 poslje podne od pucnja me dijelila mala livada i par metara šikare
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Stisni "reply"
Onda pogledaj opcije dolje kod "naziva datoteke".
Odi u "browse".
Izebri attachment (ne znam koliko je najveca slika u kB) na svom kompu.
Stisni "dodaj datoteku"
Kad je uploadirana stisni "posalji".
Ajde bas da vidimo sta si uslikao, nadam se da nije za nas slabog srca...
Onda pogledaj opcije dolje kod "naziva datoteke".
Odi u "browse".
Izebri attachment (ne znam koliko je najveca slika u kB) na svom kompu.
Stisni "dodaj datoteku"
Kad je uploadirana stisni "posalji".
Ajde bas da vidimo sta si uslikao, nadam se da nije za nas slabog srca...
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- technotronic
- Stožerni Narednik

a kad postaješ zvjerokradica?Hawk wrote:aaa... ne ne ne... to ti ne stoji... totalno pogrešno po meni...1983josip wrote:...Zanimljivo nije đaba ona da su lovci naj veči krivolovci!
ako si lovac, onda nisi krivolovac...
a ako si krivolovac... onda prestaješ biti lovac... i samo si krivolovac
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Vele da su zvijerokradice ustvari oni koji love zbog teskog imovinskog stanja, tj da prehrani
svoju obitelj. Njih trofeje ne zanimaju (teze je sakriti). Ima puno prica o zvijerokradicama
u proslosti u mome kraju. Osobno, da uhvatim ,zvijerokradicu, na (ne)djelu, a da znam da
je to ucinio iz nuzde i zato jel ga je ,sila, natjerala na to...sigurno mu ne bi odmogao.
svoju obitelj. Njih trofeje ne zanimaju (teze je sakriti). Ima puno prica o zvijerokradicama
u proslosti u mome kraju. Osobno, da uhvatim ,zvijerokradicu, na (ne)djelu, a da znam da
je to ucinio iz nuzde i zato jel ga je ,sila, natjerala na to...sigurno mu ne bi odmogao.
Head in the City. Hearth in the Field.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ne dijelim baš to mišljenje. Mislim da u bilo koje lovačko društvo dođe čovjek, lijepo kaže , dečki, ja i moja obitelj nemamo što jesti, dozvolite da odstrijelim pajceka ili nešto drugo, a ja ću vam za uzvrat, doći pomoći na nekoj vašoj radnoj akciji, ili više njih, dok ne odradim, mislim da mu nitko ne bi odbio takvu molbu. Je li ikad itko, od svih lovaca ovdje, doživio sličan scenarij? Ja nisam dugo u lovstvu, ali se dugo družim s lovcima i nikad nisam čuo da je netko tako ili slično postupio. To je otprilike razlika kao između prosjaka i provalnika, zar ne?
Hrvojezhrvoje wrote:Ako nisi znao srne ne stradavaju samo od metka u krivolovu nego i od vuka/caglja/risa. Vjerovao ili ne, mogu umrijeti i prirodnom smrcu.1983josip wrote:Evo neznam gdje da podjelim svoje nezadovoljstvo! Kao i svakim danom kad imam vremena odem prošetat u šumu ili po poljima (ovisno kave sam volje).Kao uvijek skoro povedem svog psa (nije neki lovački več njemačka ovčarka) No sad dok sam šeao šumom pas je pronašo leš srne, da srne napola pojedene! Ali to nije sve i nije prvi put na tom djelu da pronalazim nešto jer prije nekih mjesec dana 200m od toga gdej sam danas to pronašo našao sam na slično dlaku i kosti. Pa se ja sad pitam kome da ja to prijavim jer ako odem na policiju momentalno sam ja sumljiv i od današnjeg dana nemam ništa i idučih dana. A ako odem i prijavim lovačkom društvu postavljam si pitanje što vredi!? Jer lovočuvar i tajnik tog istog društva idu u krivolov- osobno ih vidio par puta.Pa se pitam ko je tu jeben? Mislim ako več ide u krivolov pa jebem mater uzmi neku pušku da odma ubiješ tu nesretnu životinju a ne da ju raniš pa da ju druge životinje rastežu po šumi, i bar da ima obzira što ubija a ne da puca u srne koje su sad vjerojatno skotnem mislim nemam riječi
Iz tvog posta vidim da nisi lovac, reci mi na osnovu cega si zakljucio da lovocuvar i tajnik krivolove?
FYI, lov na srne i lanad dozvoljen je do 31.01.
Mislim da je kod tebe jedan drugi problem, a to je da jednostavno ne volis lovce.
Takodjer u svom postu nisi napisao, ali pretpostavljam da je tvoja setnja po lovistu bila sa psom koji nije na uzici. Znaj da je to isto zakonom zabranjeno, pitam se tko ce tebe prijavit policiji radi toga...
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.