NABAVNA DOZVOLA
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: NABAVNA DOZVOLA
Da, bilo bi malo nezgodno provlaciti puske kroz one rupice na staklu od saltera, gdje jedva prodje osobna.... 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
kod nas je referada za oružje ujedno i za putovnice i strance, pa mi je postalo skroz normalno čekati u redu sa puškom u futroli 
A i mislim da bi i ljudi cudno gledali kad bi Ljubici gurnul cijev pod nosjolly wrote:Da, bilo bi malo nezgodno provlaciti puske kroz one rupice na staklu od saltera, gdje jedva prodje osobna....
Jos par dana i skoro 2 mjeseca prosla od provjere a rjesenja ko ni penzije.
Pa treba sef nahranit jebate.
ko rano rani mošnja
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hahahaha, kuzim.Hackerivs wrote:ma i kod nas je u posebnoj prostoriji smještena referada za oružje, ali to su opet naše "tete sa šaltera". Eto navikli se mi njih tako zvat.
LP
Head in the City. Hearth in the Field.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hahaha...i onda vele da u Hrvatskoj nije liberalno posjedovati oruzje!Spinnaker wrote:kod nas je referada za oružje ujedno i za putovnice i strance, pa mi je postalo skroz normalno čekati u redu sa puškom u futroli
Ja taman bio tamo kad su bile gužve za novu, EU osobnu. Krcato do bola, a šalter za oružje je odmah pored. Guram se kroz gužvu i čujem kako svi komentiraju kako se guram preko reda a ne kuže da idem do šaltera za oružje gdje nema nikog.
I onda tamo kaže teta da pokažem pištolje. I ja ih izvadim iz torbice i najednom od svih onih ljudi tamo tišina da si muhu čuti mogao.
I onda tamo kaže teta da pokažem pištolje. I ja ih izvadim iz torbice i najednom od svih onih ljudi tamo tišina da si muhu čuti mogao.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Eto...a Jolly mene j.... kak se ne moze kroz onaj otvor na salteru ,gurnuti, oruzje...vidismirkof wrote:Ja taman bio tamo kad su bile gužve za novu, EU osobnu. Krcato do bola, a šalter za oružje je odmah pored. Guram se kroz gužvu i čujem kako svi komentiraju kako se guram preko reda a ne kuže da idem do šaltera za oružje gdje nema nikog.
Jolly...moze,moze!
Pa baci joj ga preko s metkom u cijevi da bude sigurna da je to taj kalibar i sve.

ko rano rani mošnja
- technotronic
- Stožerni Narednik

kod nas ima poseban šalter za oružje i onda tamo gan guraš između šajbe i pulta, kroz prorez od 10 cm, i isto se moraš progurat kroz cijelu gomilu ljudi koji rade osobne, pašoše, vozačke i sve to....ja sam teti pušku dal u futroli, pa ju je odnesla otraga na pregled, bilo mi glupo tamo pred gomilom ljudi vaditi oružje iz futrole....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Naravno da je glupo! Glupo je i u policiji vaditi sve te dokumente. Jos jedna ostavstina
iz komunizma. U ,normalnim, zemljama u policiju ides kad ih trebas ili kad nesto zajebes,
a sve ostale papire izdaju Drzavni sluzbenici koji nemaju veze sa policijom. Prije par mjeseci
je bio clanak u novinama kako je u Osijeku tolika guzva u policiji da su neki domisljati
prodavali brojeve da mozes doci prije na red (za 10 kn)! Jos jedna bizarna stvar po kojoj
prednjacimo u svijetu.
iz komunizma. U ,normalnim, zemljama u policiju ides kad ih trebas ili kad nesto zajebes,
a sve ostale papire izdaju Drzavni sluzbenici koji nemaju veze sa policijom. Prije par mjeseci
je bio clanak u novinama kako je u Osijeku tolika guzva u policiji da su neki domisljati
prodavali brojeve da mozes doci prije na red (za 10 kn)! Jos jedna bizarna stvar po kojoj
prednjacimo u svijetu.
- technotronic
- Stožerni Narednik

u normalnom svijetu ideš na muriju samo kad zajebeš, neki nikad u životu, a kod nas, oš-neš bangladeš, moraš....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

U tome sto ako si posten gradjanin i postujes zakon onda ni ne trebas imati posla samirkof wrote:U čemu je razlika dal idem na policiju ili neki drugi državni ured?
policijom! Ima policija pametnijih stvari nego da se bakce sa nasom papirologijom...
Osim toga...u tome slucaju ti se ne bi dogodilo da vadis oruzje medju gradjanima na salteru,
jel kad je toliko ljudi okolo gotovo je nemoguce pri manipulaciji sa oruzjem da cijev u nekome
trenutku bude uperena prema nekome! Osim toga...nakon svih pizdarija koje sam u ratu
prosao zelim zivjeti u Drzavi u kojoj su vlast njezini gradjani, a ne komunisticka vlada
koja nas u svemu prisiljava da imamo kontakt sa policijom...sto je sljedece...policijski
,sat, za legalne posjednike oruzja!?
-
Fitzgerald11
- Pozornik

Sta treba donijeti za produzenje oruzanog lista?samo potvrdu o ljecnickom pregledu ili?
Doslo rjesenje da mi se dozvoljava drzati za samoobranu, moram samo lijecnicki obaviti. Koliko to sve dalje traje nakon sta ja donesem papiric?
Nemoram valjda cekati na nabavnu jos 2 mjeseca?
Nemoram valjda cekati na nabavnu jos 2 mjeseca?
ko rano rani mošnja
- technotronic
- Stožerni Narednik

Kod mene je to odvojen ulaz gdje policajca ni ne vidiš, samo tete za šalterima i ljudi koji čekaju u redu. Jedino što je zajedničko s policijom jest da je ista zgrada.Woolf Blaser wrote:U tome sto ako si posten gradjanin i postujes zakon onda ni ne trebas imati posla sa policijom! Ima policija pametnijih stvari nego da se bakce sa nasom papirologijom... Osim toga...u tome slucaju ti se ne bi dogodilo da vadis oruzje medju gradjanima na salteru, jel kad je toliko ljudi okolo gotovo je nemoguce pri manipulaciji sa oruzjem da cijev u nekome trenutku bude uperena prema nekome! Osim toga...nakon svih pizdarija koje sam u ratu prosao zelim zivjeti u Drzavi u kojoj su vlast njezini gradjani, a ne komunisticka vlada koja nas u svemu prisiljava da imamo kontakt sa policijom...sto je sljedece...policijski ,sat, za legalne posjednike oruzja!?mirkof wrote:U čemu je razlika dal idem na policiju ili neki drugi državni ured?
Stvarno ne vidim razlike između ovog što je sad i da se to odvoji u neku zasebnu jedinicu (općinu, županiju), ostalo bi identično isto samo bi se promijenio natpis na vratima.
Radite problem tamo gdje ga stvarno nema.
Nije da se hvalim,al cekam nabavnu preko dva mjeseca.
Pitam tetu pa kada ce,a kaze mi ona pa jel imas vec oruzje doma sta oces vise
- technotronic
- Stožerni Narednik

hahaha....zna tetka....Spinnaker wrote:Nije da se hvalim,al cekam nabavnu preko dva mjeseca.
Oni dani u mjesecu je mazu i mos ga jebat. Uostalom sta nju briga dali ti vec imas jedan komad. Ako si je lijepo pitao ne vidim razlog za takav krajnje blesavi odgovor. Ali ako se usudis odgovoriti odbit ce ti zahtjev bez dlake na pi*ki zato jer si "bezobrazan".Spinnaker wrote:Nije da se hvalim,al cekam nabavnu preko dva mjeseca.
Kolega, zivci od celika i puno strpljenja.
ko rano rani mošnja