VIC - opet
Re: VIC - opet
Dosao Stef na ispovijed : Velecasni zgrijesio sam, pokupio sam autostopisticu,
ona se pocela migoljiti i maziti me po nozi, ja nabijem gas i odvezem je njenoj kuci.
- Pa gdje si sagrijesio?
- U mislima, sveti oce.
- U redu, sad otidji doma i za pokoru popij tri kante vode.
- Ali oce tko jos pije toliku vodu za pokoru?
- Vol, dragi Stef, vol.
ona se pocela migoljiti i maziti me po nozi, ja nabijem gas i odvezem je njenoj kuci.
- Pa gdje si sagrijesio?
- U mislima, sveti oce.
- U redu, sad otidji doma i za pokoru popij tri kante vode.
- Ali oce tko jos pije toliku vodu za pokoru?
- Vol, dragi Stef, vol.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Pacijent se žali uglednom psihijatru:
- Doktore, moj život više nema smisla. Žena me je napustila, punica i tast mi više ne dolaze...
Psihijatar ga prekine:
-Jel' me zajebavaš.....pa kako ti je to uspjelo!?
- Doktore, moj život više nema smisla. Žena me je napustila, punica i tast mi više ne dolaze...
Psihijatar ga prekine:
-Jel' me zajebavaš.....pa kako ti je to uspjelo!?
Suljo i Fata nisu mogli imati djece i odu na pregled.
Doktor im kaže da će liječenje koštati 10.000 eura.
Oni uzmu kredit na pet godina, odu na liječenje i nakon toga Fata rodi sina.
Poslije četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita:
- Mašala, kako lijep dječačić, čiji je?
Suljo:
- Još godinu dana i biće moj..
Doktor im kaže da će liječenje koštati 10.000 eura.
Oni uzmu kredit na pet godina, odu na liječenje i nakon toga Fata rodi sina.
Poslije četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita:
- Mašala, kako lijep dječačić, čiji je?
Suljo:
- Još godinu dana i biće moj..
http://www.vecernji.hr/autori/drazen-curic-928/profil
Hrvatska nema ljevicu niti desnicu
Hrvatska nema ljevicu niti desnicu, jer danas u Hrvatskoj, to je borba hrvatskog naroda protiv jugokomunista neprijatelja hrvatskog naroda, neprijatelja države Hrvatske. To je borba hrvatskog naroda protiv jugokomunističkog predsjednika i jugokomunističko četničke vlade, neprijatelja hrvatskog naroda.
Od političkih stranki postoje, nazvani ''lijevi'' to su jugokomunisti, sa jugokomunističkim predsjednikom NEPRIJATELJEM hrvatskog naroda. Nasuprot jugokomunističkim ''ljevičarima'', neprijateljima, hrvatskog naroda, neprijateljima države Hrvatske, tu su hrvatske domoljubne nacionalne stranke u borbi za hrvatski narod, za državu Hrvatsku, koje su jugokomunisti prozvali da su to, zaostali, profašistički,''desničari.''
U svim državama u Europi i izvan Europe, postoje stranke, prozvane, ljevičari, kao u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Grčkoj i drugdje, koje zajedno sa svojim ''desničarima'' vode borbu za svoj narod, za bolji život, za svoju državu, koju domoljubno, zajednički nacionalno čuvaju, jer ne djeluju protiv svoje države, kao jugokomunisti u Hrvatskoj. Koji napadaju hrvatsko domoljublje, hrvatske nacionalne osjećaje, hrvatsku državu, sa namjerom i nastojanjima uništiti državu Hrvatsku, domovinu hrvatskog naroda, sa namjerom hrvatski narod, ponovno na prevaru i silu, odvući u jugoslavenski zločinački ''region'' u kojega je hrvatski narod, na silu bio stavljen, 1918.godine i 1945.godine.
Hrvatske domoljubne, nacionalne stranke, za spas hrvatskog naroda, za jačanje države Hrvatske, za bolji život hrvatskog naroda u svojoj domovini, konačno pokrenuli su ZAJEDNIŠTVO, da bi što prije, oslobodili hrvatski dom, hrvatsku kuću, od jugokomunističkih raznih štetočina i otrovnih zmija, neprijatelja hrvatskog naroda, neprijatelja države Hrvatske, koji danas sa jugokomunističko, nacističko fašističkim terorom vladaju u sužanjstvu sa hrvatskim narodom. Samo u hrvatskom domoljubnom ZAJEDNIŠTVU, hrvatski narod može, treba i mora, pobjediti jugokomuniste, osloboditi hrvatski dom i tek tada u miru i zdogovoru urediti, obnoviti hrvatski dom, na temeljima svoje hrvatske stoljetne državnosti, na temeljima kršćanske katoličke vjere, na temeljima hrvatske scijalne pravde, koju je hrvatski narod dao Stjepanu Radiću.
Samo u slobodnoj, demokratskoj hrvatskoj DRŽAVI, oslobodjenoj od jugokomunista, hrvatski narod, može, treba i mora provesti i lustraciju protiv jugokomunističkih javnih i tajnih neprijatelja u Hrvatskoj, za ljudski život, hrvatskog naroda u svome domu u svojoj državi Hrvatskoj.
Ante Kunek
Hrvatska nema ljevicu niti desnicu
Hrvatska nema ljevicu niti desnicu, jer danas u Hrvatskoj, to je borba hrvatskog naroda protiv jugokomunista neprijatelja hrvatskog naroda, neprijatelja države Hrvatske. To je borba hrvatskog naroda protiv jugokomunističkog predsjednika i jugokomunističko četničke vlade, neprijatelja hrvatskog naroda.
Od političkih stranki postoje, nazvani ''lijevi'' to su jugokomunisti, sa jugokomunističkim predsjednikom NEPRIJATELJEM hrvatskog naroda. Nasuprot jugokomunističkim ''ljevičarima'', neprijateljima, hrvatskog naroda, neprijateljima države Hrvatske, tu su hrvatske domoljubne nacionalne stranke u borbi za hrvatski narod, za državu Hrvatsku, koje su jugokomunisti prozvali da su to, zaostali, profašistički,''desničari.''
U svim državama u Europi i izvan Europe, postoje stranke, prozvane, ljevičari, kao u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Grčkoj i drugdje, koje zajedno sa svojim ''desničarima'' vode borbu za svoj narod, za bolji život, za svoju državu, koju domoljubno, zajednički nacionalno čuvaju, jer ne djeluju protiv svoje države, kao jugokomunisti u Hrvatskoj. Koji napadaju hrvatsko domoljublje, hrvatske nacionalne osjećaje, hrvatsku državu, sa namjerom i nastojanjima uništiti državu Hrvatsku, domovinu hrvatskog naroda, sa namjerom hrvatski narod, ponovno na prevaru i silu, odvući u jugoslavenski zločinački ''region'' u kojega je hrvatski narod, na silu bio stavljen, 1918.godine i 1945.godine.
Hrvatske domoljubne, nacionalne stranke, za spas hrvatskog naroda, za jačanje države Hrvatske, za bolji život hrvatskog naroda u svojoj domovini, konačno pokrenuli su ZAJEDNIŠTVO, da bi što prije, oslobodili hrvatski dom, hrvatsku kuću, od jugokomunističkih raznih štetočina i otrovnih zmija, neprijatelja hrvatskog naroda, neprijatelja države Hrvatske, koji danas sa jugokomunističko, nacističko fašističkim terorom vladaju u sužanjstvu sa hrvatskim narodom. Samo u hrvatskom domoljubnom ZAJEDNIŠTVU, hrvatski narod može, treba i mora, pobjediti jugokomuniste, osloboditi hrvatski dom i tek tada u miru i zdogovoru urediti, obnoviti hrvatski dom, na temeljima svoje hrvatske stoljetne državnosti, na temeljima kršćanske katoličke vjere, na temeljima hrvatske scijalne pravde, koju je hrvatski narod dao Stjepanu Radiću.
Samo u slobodnoj, demokratskoj hrvatskoj DRŽAVI, oslobodjenoj od jugokomunista, hrvatski narod, može, treba i mora provesti i lustraciju protiv jugokomunističkih javnih i tajnih neprijatelja u Hrvatskoj, za ljudski život, hrvatskog naroda u svome domu u svojoj državi Hrvatskoj.
Ante Kunek
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

...pa i kauboji su se druzili sa svojim konjima...jolly wrote:Woolf,Woolf Blaser wrote:Polako, stari moj... ,kolicine, nisu ogranicene! Nemoj odma ,na prvu,! Jos malo pogledaj, pa razmisli...
to tvoje lovacko drustvo, i lovacki psi - meni je tu nesto sumnjivo....
![]()
![]()
Head in the City. Hearth in the Field.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Jolly...kad krenes u lov...tj kad se ,zarazis, sa lovackim virusom...nikakve ruze
nece pomoci da objasnis svojoj zeni izbivanje iz kuce! Klasicna situacija
ima slike-nema tona! E sad, da ne bi bio nepripremljen na situacije koje su
proporcijalne sa kolicinom izbivanja iz kuce i tumaranja po sumetinama...,
a s obzirom da nema kraja lovackoj dovitljivosti...za svoje dobro prouci ove
ilustracije...jel ce ti nakon nekog vremena ovo biti jedini nacin komunikacije...

ilustracije...jel ce ti nakon nekog vremena ovo biti jedini nacin komunikacije...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Woolf, cemu komunikacija znakovima, ako budem s deckima u lovistu?Woolf Blaser wrote:Jolly...kad krenes u lov...tj kad se ,zarazis, sa lovackim virusom...nikakve ruze
![]()
![]()
Ja sam planski - to ovako nekako zamislio:
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Ah te divne pletenice, a uz to je i garave kose!! 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Eto...ovak bi ti izgledala popodnevna kavica...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hijjoj...mogu misliti...jolly wrote:Woolf, cemu komunikacija znakovima, ako budem s deckima u lovistu?Woolf Blaser wrote:Jolly...kad krenes u lov...tj kad se ,zarazis, sa lovackim virusom...nikakve ruze
![]()
![]()
Ja sam planski - to ovako nekako zamislio:
Kad se te stuketine usmrde...bit ce jedino dobre za primamljivanje cagljeva...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

medo, medo, uh koji trofej!Woolf Blaser wrote:Eto...ovak bi ti izgledala popodnevna kavica...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Da ti je da si na medinom mjestu, ja bih bio zadovoljan i time da sam ova šalica koju drži u ruci iz koje malo po malo ispija kavicu!!dejandlesk wrote:Kad bi ja mogao biti na medinom mjestu.....
Koga, krafla?lex-lutor wrote:Steta sto nije slikanao od strane kamina....
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Woolf ova lisica mi je posebno draga, volio bih je ulovit ali zasad je mogu samo gledat!! 
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ova vrsta lisice nikako se ne smije loviti! Najbolje za tu vrstu, a i ostale vrste, bilo bi provesti opsežno istraživanje na temu:"Navike parenja"!