Otimačina oružja svim sredstvima

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Re: Otimačina oružja svim sredstvima

Post by lex-lutor » 16 Feb 2014, 14:53

Jedno je rukovanje i korištenje a drugo je slikanje, ako sam te slikao sa svojim oružjem ne znači da si ga koristio ili pucao iz njega...

Kretenizam
Nemoguće je Nemoguće

redboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by redboy » 16 Feb 2014, 16:20

lex-lutor wrote:
Hackerivs wrote:....... već su i bili kod drugih ljudi zbog drugih slika s airsoft oružjem (koje je veoma slično pravom)
To je samo dokaz cime se oni bave pored daleko vecih i ozbiljnijh problema, sto da se netko slikao kako puca sa Sarcem ili necim slicnim !!! Pa tko kaze da se taj sa slike uopce slikao u Hrvatskoj... Sto je sa streljanama na koje dodjes i iznajmis oruzje, pucas koliko para imas i mozes se slikati sa 10 vrsta oruzja a da nemas bilo kakvu dozvolu..... NEVJEROVATNO !
Nisam davao nikome oružje da se slikava ali stavljam na youtube snimke koje mogu naći o ratnim danima Metkovića i okolice i naše 116.brigade.
http://www.youtube.com/watch?v=gCY0ej2PsWQ
http://www.youtube.com/watch?v=RwHjax8fpKo
I sada zamislite sa čime se bavi naša policija, prije nekoliko dana parkira se civilna škoda ispred kuće i u mene kući dođe čovik i izvadi značku krim policije.
Mogu li ga pustit da uđe ima obavit razgovor sa mnom u vezi tih snimaka sa youtuba.
On mi pokaziva nalog da mora naći osobu koja je stavila ta videa i viditi da li ja imam ikakva saznanja o tome tko je gađao Metković pošto bi oni dizali optužnicu protiv osoba koje su 91. i 92, granatirale grad.
Ja umra od smijeha prvo san mislija da mene misle peglat za ta videa kad oni od mene traže da li ja znam ko je prije 22 godine sa srpskih položaja gađao Metković.
Pošto skupljam svu građu iz Domovinskog rata što se tiče Doline Neretve jer mi je u planu otvoriti muzej onako ˝slučajno˝ imam imena zapovjednika i neposrednih izvršioca granatiranje grada kad opet on meni kako on zna da je to istina što sam mu dao.
E tada san se stvarno počeja smijat pitam ga ja ko je ode policija ja ili oni jer su mene našli pitat ko je to radija a ja san u to doba bio mulac a oni ko policija nemaju nikakve spise o tim događajima.
Evo nema veze sa oružjem ali san vam samo napisa kakve gluposti njima padaju na pamet i dovode ljude u neugodnosti.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 16 Feb 2014, 22:15

Trebao si mu reci kako si prilicno siguran da su to cinili Mesic, Josipovic pa neka ode pitati njih... :A00:
Nemoguće je Nemoguće

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 16 Feb 2014, 23:41

ja sam pisao viceve o murjacima po fejsu... hoću li i ja najebat?

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 17 Feb 2014, 17:11

Već su pri cirkvi ideju dolje po tebe!!!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 17 Feb 2014, 18:27

u jebate, begam....

skorpac
Razvodnik
Razvodnik

Post by skorpac » 17 Feb 2014, 19:25

eto sad vise nebuš daval frendu da se slika s tvojim oružjem... a kaj bi bilo da je frend lovac ili strelac?ništa :) a nije mi jasno i to kaj se slikao, kaj onda. Možda je puška onesposobljena, možda je igračka, možda je isprintana slika koju frend drži u ruci u čem je problem?

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 17 Feb 2014, 20:23

skorpac wrote:......u čem je problem?
u Limited Brain Edition ........kod organa.
Nemoguće je Nemoguće

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 17 Feb 2014, 20:27

jebate, ja imam slike z tenkom...

redboy
Razvodnik
Razvodnik

Post by redboy » 18 Feb 2014, 00:19

Pa po kojem zakonu se nesmi dat nekomu u ruke oružje da se slika sa njim ne kužim?

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 18 Feb 2014, 20:01

A kad sjetih se one

po Bosni krenuo lov na lisice pa bježi i zec
Upita ga Medo a što ti begaš
A jebi ga, dok Mujo skuži tko sam ja....ode glava!!

Tako vam je lipi moji i kod nas vidite da zartvaraju sve, čak i klinca koji je preko fejsa napisao nešto ružno o nekom iz vlade....ili prijetio... to vam je slično, .....slike ne kačite na forume, fejsove...i kaj ti ga ja znam.... ako za iste oružje, nemate oružane listove, ....prate , slušaju, čitaju...oni su tu oko nas i s nama na forumu.... ....!!!
:o :o

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 18 Feb 2014, 23:20

večeras oko 18.00 obavljam neke poslove u gradu, kad zvoni mobitel... poziv sa skrivenog broja.
dobro večer, zovem vas iz policijske postaje... dali biste mogli doći u postaju potpisati zapisnike.
velim ja može. 10 minuta kasnije došao u postaju i tamo su mi dali dva primjerka zapisnika što inače dobivamo kad dođu kontrolirat ormar.
meni je malo glupo šta sam ja potpisao dva neispunjena, odnosno dva sasvim prazna primjerka tog zapisnika... ali rekao mi je da je utvrđeno da je sve u redu i da je to gotovo i da neće biti nikakvih daljnjih posljedica i intervencija, pa sam u povjerenju potpisao takav zapisnik. (ne vjerujem da bi sad mogli bit monstrumi i onda napisat da su uočili neke nepravilnosti a ja kao stranka, bez prigovora potpisao zapisnik :D )
uglavnom u tih par minuta malo smo proćaskali, složili smo se da nije bilo nikakvog prekršaja. ja sam nadodao da sam također mogao negirati bilo kakvu povezanost s tom slikom, na šta mi je odgovoreno da nebi bilo dobro prkosit policiji. to je naravno istina, lako oni meni napakiraju neku glupost ili bog zna što i ode oružje papa.
uglavnom valjda je to sad sve riješeno!
glupa priča sa vjerojatno dobrim krajem- a pouka svima glasi da bilo šta šta radite s oružjem, iako je sasvim legalno ali nije prijeko potrebno... bolje nemojte radit!

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 19 Feb 2014, 02:31

Hackervis, najebo si ko žuti, odakle ti pamet da potpisuješ prazne papire, oni mogu napisat sad da si i Kennedya koknuo.....

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 19 Feb 2014, 03:01

ma radilo se o onom standardiziranom zapisniku "temeljem članka 13. stavka 4. zakona o oružju a u svezi utrvđivanja uvjeta za siguran smještaj..."

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 19 Feb 2014, 11:30

HACK...ne znam koliko imas godina ??? ALI...

NIKADA, AMA BAS NIKADA NISTA NE POTPISUJ ako NE MOZES ODMAH dobiti ORIGINALNI ISTOVJETNI PRIMJERAK tog papria koji si potpisao i na kojem MORA pisati u koliko je kopija napravljen i koja strana zadrzava koliko primjeraka....

Mozda sada sve prodje OK, ali zapamti ovo za cijeli zivotm bez obzira sto potpisuje i GDJE !!!
Nemoguće je Nemoguće

Hackerivs
Narednik
Narednik

Post by Hackerivs » 19 Feb 2014, 13:46

dobio ja danas taj papir, nije ništa ni pisano na njemu samo je zaokruženo da su uvjeti ispunjeni.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 19 Feb 2014, 19:09

Ha ha ludilo....a moglo je i svršit gore..... :A18:

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 21 Feb 2014, 17:36

Budi oprezan...a ovaj sto si je stavio sliku na face...kakav fck idiot! Zao mi je sto to prolazis.
Head in the City. Hearth in the Field.

Iggy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Iggy » 21 Feb 2014, 21:33

Netko ih naloži da to kontroliraju, njihovo je da utvrde činjenice .(pošteno i korektno pa što bude). Eto, napisali su da ti je ormar super i sve 5, a nisu ti ni bili u kući. Tu mogu oni najebati kao žuti, ne ti. Nije svako zlo za zlo niti su svi policajci loši. Jbg. radim to 15 godina i vidio sam svašta.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 21 Feb 2014, 22:19

Iggy wrote:... niti su svi policajci loši. Jbg. radim to 15 godina i vidio sam svašta.
Bilo bi zalosno da su svi losi, no zasto se na legalne vlasnike oruzja vecinom krece cipelom od strane policije..

Primjer: Obicno drzim oruzne listove u futroli za sve ostale dokumente , vozacka itd....i onda kada bude ona FAMOZNA redovna kontrola prometa uvijek ide neke pitanje ...a gdje vam je oruzje, a jel sigurno nista nemate sa sobom itd.... Pa sto te boli ku**c , vidis da imam dokumente i pusti me da idem svojim poslom.....

Sto je u metnalom sklopu te ekipe da ne kuzi kako NISU problem oni koji imaju uredno prijavljeno oruzje nego ekipa koja to ima na crnjaka....To ne mogu skopcati....
Nemoguće je Nemoguće

Post Reply