Branitelje će izručivati u Srbiju...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Branitelje će izručivati u Srbiju...
Dečki, nema razloga za svađu. Normalno je da su neke stvari nekom važne, nekom nebitne. To što se netko možda nespretno izrazio, ne treba doživljavati kao osobnu uvredu. Činjenica je da mi kad imamo zajedničkog neprijatelja, funkcioniramo savršeno i ne zamaramo se nevažnim pitanjima. Sad se javlja problem, kad zajednički neprijatelj izostane, tada se mi vrlo brzo podijelimo po kojekakvim kriterijima. Ta naša podijeljenost najviše ide na ruku "vlastohlepcima" jer preko te situacije, ostvaruju svoje ciljeve. Sve mi ovo djeluje ko da nismo svi u istom dr..u!
Predlažem rješenje, kakvo se koristi u prometu:
Predlažem rješenje, kakvo se koristi u prometu:
NHF.....MirkoF nista osobno,mirkof wrote:...A što se ovog "svirači kurcu" tiče, mislim da je to nivo rasprave na koji se ne želim spuštati. Ako se ne može konstruktivno raspravljati bez vrijeđanja onda ne želim sudjelovati u radu ovog foruma. Hvala, doviđenja.
Mozda imam pogresan stav ali ja smatram da je ispravan i da bi ga svaki gradjanin HR-a trabao podrzavati pa makar svi mi znamo da je bilo " crnih mrlja" radi se zapravo o tome da SMO se mi BRANILI na nasoj zemlji, da su "oni" nama rusili kuce u nasoj drzavi, da su nase ljude odvlacili u logore i masakrirali i da ne nabrajam dalje...jer nismo djeca i ne vjerujemo u bajke. Vrlo je jednostavno, MI smo ti koji su se BRANILI na nasoj vlastitoj zemlji. Ako je trebalo rascistiti crne mlje onda ih je trebalo rascistiti u tisini i "unutar kuce" , kada smo provog covjeka prodali Haagu istog trenutka prodali smo 5g. krvi, znoja, i sve ono sto se branilo i stvaralo tih 5g.
Cisto za usporedbu: Amerima " netko" srusi dvije zgrade a oni za uzvrat pobiju 4-5 najvecih faca po Arapskim zemljama, naprave totalni haos u 2-3 drzave, i omakne im se onako kao " slucajno" 10-15k tisuca Arapa...i inih...
Ne pamtim da su oni u citavoj POVIJESTI ikada ikome izrucili svog vojnika ili da su polagali racune zutokosoj ljepotici koju je ocito sam Darwin stvorio kako bi mogao dokazati teoriju prijelaza tj. postanka ljuskog roda !!!
Nemoguće je Nemoguće
Ne samo da nikada nisu izručili, nego je svaka kurčeva država koja je ušla u bilo kakav savez s Amerima,lex-lutor wrote:...Ne pamtim da su oni u citavoj POVIJESTI ikada ikome izrucili svog vojnika ili da su polagali racune zutokosoj ljepotici koju je ocito sam Darwin stvorio kako bi mogao dokazati teoriju prijelaza tj. postanka ljuskog roda !!!
najprije morala potpisati ugovor o neizručivanju...
A mi... što radimo...??? Najprije potpišemo kurčevi ugovor... a onda navalimo na izručivanje...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Vlast je komunistička....i to je naša nevolja......oni nikad ili većina njih nisi ni htjeli Hrvatsku Državu, željeli su ono za što se sad i zalažu neku balkansku tvorevinu, cilj im je izjednačiti krivnju...nisi se oni borili....niti se ikada bi, prodali bi oni sve za tri poljubca nekog čejena...kad odu pusičke josifovići i njima slični jugonostalgičari......puno će se toga promjeniti...narodu je vjerujem bilo dobra pouka, pa se nadam da će na idučim izborima biti puno pametniji.....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
da...doći će opet neki Sanader i njemu slični i bit će nam super. kod nas nema političara koji nisu jugonostalgičari. svi su oni isti jer im to tako odgovara.Papilon wrote:Vlast je komunistička....i to je naša nevolja......oni nikad ili većina njih nisi ni htjeli Hrvatsku Državu, željeli su ono za što se sad i zalažu neku balkansku tvorevinu, cilj im je izjednačiti krivnju...nisi se oni borili....niti se ikada bi, prodali bi oni sve za tri poljubca nekog čejena...kad odu pusičke josifovići i njima slični jugonostalgičari......puno će se toga promjeniti...narodu je vjerujem bilo dobra pouka, pa se nadam da će na idučim izborima biti puno pametniji.....
Već sam puno puta napisao na ovom forumu da je žalosno kako se ljudi ne mogu promjeniti i ne mogu se izvući iz vrtloga 1939-1945.
ovo je 21. stoljeće i daj više preboilite komuniste, ustaše i ostale pizdarije iz 20.st i okrenite se 21.st.
Kako nije svaki Hrvat ustaša tako nije i svaki Srbin četnik. Mislio sam da su ljudi to shvatili do sada.
Nista vi ne kuzite, u sljedecem ratu ce se hrvati i cetnici boriti protiv srba i ustasa...tako barem pokazuje matematicki mode za ovaj dio Balkana......
A di ste sad ????
A di ste sad ????
Nemoguće je Nemoguće
ma rat sam po sebi i nije problem... problem je što ni jedan nije završen.
Da je WW1 kompletiran i okončan kako triba, nebi bilo ni WW2.
Da je WW2 bio okončan kako triba, Domovinskog nije tribalo biti.
Ljudima dopizdi ratovanje i uvik stanu na pola puta... i to je problem...
Sprži se zemlja... poginu ljudi... a sve na kraju ispane zakurac...
Posli svakog rata, vladaju oni što su bili u podrumu i onda se pitaju: "Ko nas bre zavadi...???"
Da je WW1 kompletiran i okončan kako triba, nebi bilo ni WW2.
Da je WW2 bio okončan kako triba, Domovinskog nije tribalo biti.
Ljudima dopizdi ratovanje i uvik stanu na pola puta... i to je problem...
Sprži se zemlja... poginu ljudi... a sve na kraju ispane zakurac...
Posli svakog rata, vladaju oni što su bili u podrumu i onda se pitaju: "Ko nas bre zavadi...???"
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Šta reći, koju poruku poslati....
dok mi rzglabamo ko je di bio, EU koji su se klali prije sedamdeset godina surađuju i uz pomoć naše vlade lijepo zarađuju na nama.
Mislim da nije problem koji predznak ima vlada, već je problem u tome da:
1. kurca ne znaju niti imaju pojma o bilo čemu osim o naslikavanjima po Briselu, dnevnicama, autima, itd...
2. dobili su lovu od nekoga da nas unište.
3. dobili su naređenje od nekoga da nas unište.
4. gologuzi i nesposobni kakvi jesu, ljubomorni na sve i svakoga, nošeni revanšizmom žele nas uništiti.
Zaključak:
1. Ostat tu i boriti se da dođe na vlast netko tko zna, želi i može ispraviti stvari, ali tu je pitanje tko?
2. Canado zemljo moja, trbuhom za kruhom, jer (barem meni je tako) kako je krenulo uskoro ni za kruh neće biti.
pozdrav pravim domoljubima ma gdje bili!
dok mi rzglabamo ko je di bio, EU koji su se klali prije sedamdeset godina surađuju i uz pomoć naše vlade lijepo zarađuju na nama.
Mislim da nije problem koji predznak ima vlada, već je problem u tome da:
1. kurca ne znaju niti imaju pojma o bilo čemu osim o naslikavanjima po Briselu, dnevnicama, autima, itd...
2. dobili su lovu od nekoga da nas unište.
3. dobili su naređenje od nekoga da nas unište.
4. gologuzi i nesposobni kakvi jesu, ljubomorni na sve i svakoga, nošeni revanšizmom žele nas uništiti.
Zaključak:
1. Ostat tu i boriti se da dođe na vlast netko tko zna, želi i može ispraviti stvari, ali tu je pitanje tko?
2. Canado zemljo moja, trbuhom za kruhom, jer (barem meni je tako) kako je krenulo uskoro ni za kruh neće biti.
pozdrav pravim domoljubima ma gdje bili!
Kolega Škropac, peronospora je opasna bolest, citiraš nešto a nema veze s postom jer navoditi kako ja nekog dijelim je glupo, oni su se podjjelili na crvene i time se ponose ne znam što tu tebi nije jasno, na izborima se bira vlast, tko će doći odlučiti će narod sanader ili netko njemu sličan ipak će biti volja naroda kao što je i ova sad isto tako....ne znam što to ti želiš reči kad ionako ništa nisi ni rekao...skorpac wrote:da...doći će opet neki Sanader i njemu slični i bit će nam super. kod nas nema političara koji nisu jugonostalgičari. svi su oni isti jer im to tako odgovara.Papilon wrote:Vlast je komunistička....i to je naša nevolja......oni nikad ili većina njih nisi ni htjeli Hrvatsku Državu, željeli su ono za što se sad i zalažu neku balkansku tvorevinu, cilj im je izjednačiti krivnju...nisi se oni borili....niti se ikada bi, prodali bi oni sve za tri poljubca nekog čejena...kad odu pusičke josifovići i njima slični jugonostalgičari......puno će se toga promjeniti...narodu je vjerujem bilo dobra pouka, pa se nadam da će na idučim izborima biti puno pametniji.....
Već sam puno puta napisao na ovom forumu da je žalosno kako se ljudi ne mogu promjeniti i ne mogu se izvući iz vrtloga 1939-1945.
ovo je 21. stoljeće i daj više preboilite komuniste, ustaše i ostale pizdarije iz 20.st i okrenite se 21.st.
Kako nije svaki Hrvat ustaša tako nije i svaki Srbin četnik. Mislio sam da su ljudi to shvatili do sada.
ima političara koji nisu jugonastolagičari i to jako puno....izgleda dragi moj da ti od drva ne vidiš da si u šumi....
21 stoljeće nema veze i u 22 će se spominjati ustaše i partizani kao što spominji zrinske i frankopane i još podosta povijesnih ličnosti koji su obilježili ove prostore, pa čak i Suljeman i njegovi turci....ta je epoha NDH ostavila duboki trag u našem društvu,Domovini i njezine posljedice će još dugo,dugo boraviti kao duh na ovim prostorima, nekad više a nekad manje ovisno o političkim potrebama pojedinaca ili političke garniture uopće!! i to će nadživjeti naše generaci, budi siguran!!!
Da je na ovim prostorima bilo puno partizanskih zločina i to poslije rata je povijesna istina i ne znam kako ja to ne bih trebao spomenuti, kad su mnogi nevini nestali u ime ideologije, ili samo kritike, ovi što su danas na vlasti baštine tu politiku i uvlače nas u te balkanske integracije iz kojih smo se nažalost uz pono prolivene krvi izvukli, nitko ni nije reko da je svaki Hrvat ustaša i ne znam zašto izvačiš nešto što ne postoji!!
Niti je tko to spominjao!!
Svakako da ne zaboravim kad želiš nekog citirati onda znači da se s nečim u tom ne slažeš, onda to demantiraj ili navedi u čemu se ne slažeš,....ako slobodno raspravljaš onda govori u svojem postu što misliš da je ispravno i to ti nitko ne osporava, ovako brate previše si toga nadrobio što nema veze s ovom temom niti postovima!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
neznam kaj nije bilo jasno u mojem postu? Ako Vi živite u nekoj imaginarnoj Hrvatskoj u kojoj je bajno i sjajno molim da mi kažete kordinate pa da se i ja odselim.
da oni su se podjelili ali ne znači da nastavljaju politiku iz 40-tih godina. to je pisac htio reći
, a Vi govorite baš to da nastavljaju politiku iz 40-ih
što se može isčitati iz svakog Vašeg posta 
Ja gledam na sve realno i svi zločini koji su počinjeni trebaju se kazniti (to sam već rekao neznam koliko puta)
"vlast je komunistička" - pa prije par godina nije bila pa je isto sranje bilo tako da nema veze jer je SDP,HDZ,HSS, IDS ili bilo tko drugi na vlasti. uvjek je isto sranje i svi čuvaju samo svoje guzice i vjerujte mi da ih nije briga za nas (ako niste to još skužili mslim da je krajnje vrijeme da se to skuži).
Pošto vidim da ste upučeni u tu "balkansku tvorevinu" koju pokušava stvoriti komunistička vlast možete mi pojasniti nešto o tome jer vidim da nisam upučen u to. Unaprijed hvala
Zanima me recimo da na izborima pobjedi ORAH kako bi se ona klasirala?
I volio bih da mi pojasnite šta je u tome loše da se čovjek (znači bilo koji nema veze od kud je i na kojoj se strani borio) koji je silovao i ubijao žene djecu muškarce, palio kuče i sl. izruči bilo kojoj strani?
I da samo da kažem da nisam fulao u postu
oni su crveni ali to ne znači da ljube "čejena u čelo" i sl.
Ja gledam na sve realno i svi zločini koji su počinjeni trebaju se kazniti (to sam već rekao neznam koliko puta)
"vlast je komunistička" - pa prije par godina nije bila pa je isto sranje bilo tako da nema veze jer je SDP,HDZ,HSS, IDS ili bilo tko drugi na vlasti. uvjek je isto sranje i svi čuvaju samo svoje guzice i vjerujte mi da ih nije briga za nas (ako niste to još skužili mslim da je krajnje vrijeme da se to skuži).
Pošto vidim da ste upučeni u tu "balkansku tvorevinu" koju pokušava stvoriti komunistička vlast možete mi pojasniti nešto o tome jer vidim da nisam upučen u to. Unaprijed hvala
Zanima me recimo da na izborima pobjedi ORAH kako bi se ona klasirala?
I volio bih da mi pojasnite šta je u tome loše da se čovjek (znači bilo koji nema veze od kud je i na kojoj se strani borio) koji je silovao i ubijao žene djecu muškarce, palio kuče i sl. izruči bilo kojoj strani?
I da samo da kažem da nisam fulao u postu
Ova vlast s komunizmom ima veze kao i krava s baletom. Jedino što im je zajedničko jest valjda crvena boja na logu stranke i to je to. Čak i tu socijalnu komponentu su uspjeli ubit do kraja tak da je to danas stranka koja nema veze s ničim.
Uostalom, kakvim se HDZ kadrovima napunio ako ne (ex)komunističkim? Nije li Franjo Tuđman bio Titov general? Nije li hrpa kadrova iz HDZa devedesetih došla iz visokih funkcija u SKH? Ah da, zaboravljam, oni su to namjerno da podrivaju neprijatelja iznutra, jel. I jedni i drugi vuku korijene iz SKH samo što su jedni priznali slijednost a drugi okrenuli kapute nabrzinu.
Zapravo je famozno koliko vremena može proći a da ljudi i dalje padaju na te iste fore. I nikad ne nauče. Koliko je samo rulja klicala Sanaderu kad je galamio po splitskoj rivi o hrvatskim generalima a što je taj isti Sanader napravio kad je došao na vlast? Upravo ono protiv čega je galamio. Ali to njega nije briga, on je uspio obmanuti narod. Tako da svaki put kad bi se dotaklo pitanje njegove imovine frajer bi brzo okrenuo temu na partizane i ustaše. Tako da smo tom lopini poklonili dva mandata. Bravo mi.
Tako i ove gluposti s dnevno.hr,dnevno.rs i dnevno.ba. Serviraju svakoj od strana ono što žele čuti pa ovisno o tome na kojoj su domeni huškaju narod kontra onih drugih. I vidim da im dobro ide jer ima naivaca koji u to vjeruju. Kao i članku da je Michelle Obama transseksualac (a možda i vanzemaljac).
I to je to. Umjesto da se ljudi bave konkretnim problemima koje imamo danas u društvu oni briju o nekoj tamo jugoslaviji. Da, to nam je pravi problem a ne to što nam je država popljačkana, ne od srba, ne od amerikanaca već od čistih hrvatina.
Za kraj, pročitajte si kolumnu Jadranke Kosor na linku http://www.jutarnji.hr/hrvati-su-podije ... -/1188574/. Ni ja ne mogu vjerovati da preporučam njene tekstove ali nemam kaj dodati na ovo.
Uostalom, kakvim se HDZ kadrovima napunio ako ne (ex)komunističkim? Nije li Franjo Tuđman bio Titov general? Nije li hrpa kadrova iz HDZa devedesetih došla iz visokih funkcija u SKH? Ah da, zaboravljam, oni su to namjerno da podrivaju neprijatelja iznutra, jel. I jedni i drugi vuku korijene iz SKH samo što su jedni priznali slijednost a drugi okrenuli kapute nabrzinu.
Zapravo je famozno koliko vremena može proći a da ljudi i dalje padaju na te iste fore. I nikad ne nauče. Koliko je samo rulja klicala Sanaderu kad je galamio po splitskoj rivi o hrvatskim generalima a što je taj isti Sanader napravio kad je došao na vlast? Upravo ono protiv čega je galamio. Ali to njega nije briga, on je uspio obmanuti narod. Tako da svaki put kad bi se dotaklo pitanje njegove imovine frajer bi brzo okrenuo temu na partizane i ustaše. Tako da smo tom lopini poklonili dva mandata. Bravo mi.
Tako i ove gluposti s dnevno.hr,dnevno.rs i dnevno.ba. Serviraju svakoj od strana ono što žele čuti pa ovisno o tome na kojoj su domeni huškaju narod kontra onih drugih. I vidim da im dobro ide jer ima naivaca koji u to vjeruju. Kao i članku da je Michelle Obama transseksualac (a možda i vanzemaljac).
I to je to. Umjesto da se ljudi bave konkretnim problemima koje imamo danas u društvu oni briju o nekoj tamo jugoslaviji. Da, to nam je pravi problem a ne to što nam je država popljačkana, ne od srba, ne od amerikanaca već od čistih hrvatina.
Za kraj, pročitajte si kolumnu Jadranke Kosor na linku http://www.jutarnji.hr/hrvati-su-podije ... -/1188574/. Ni ja ne mogu vjerovati da preporučam njene tekstove ali nemam kaj dodati na ovo.
mikrof
al mnogi na ovom forum ne žele prihvatiti tu činjenicu, jer uvijek postoje dežurni krivci
al mnogi na ovom forum ne žele prihvatiti tu činjenicu, jer uvijek postoje dežurni krivci
Spinnaker wrote:mikrof![]()
Slažem se
Možda partijsku više nemaju ali navike i običaji su tu, bez brige. A i imovina koju su im se roditelji funcioneri namlatili tijekom 45 režima.
Ne znam za HDZ, neki kažu daje su oni desno krilo, a SDP lijevo krilo SKH, ali da je riječ o komunističkom mentalitetu je, i da ih se komunistima/komunjarama može nazvati, može.
Koliko je ova Vlast antidržavna i antinarodna posvjedočit ću sa par natuknica:
1. Vanjsko politički prioritet trenutne Vlade je ulazak Srbije u EU. Kako vanjsko politički prioritet jedne države može biti interes druge države? Nikako.
2. Odabir Velike Britanije za strateškog partnera.. nauštrb Njemačke čiji ministar gospodarstva bezuspješno pokušava se sastati sa našim državnim vrhom i predstaviti, mislim da je riječ o 11 investicijskih projekata u RH. Čin otvorenog neprijateljstva.
3. Otpisivanje poreznih dugova. Vjerojatno najogavniji slučaj otpisivanje 600 000 000 kuna EPH. Gnjidoslovnom dnevnom listu koji obljavljuje gadarije koje objavljuje ali i drži ljestve nepogrešivim usudnicima. Vrijedno je napomenuti da su gnjidoslovu ljestve držali i Sanaderu koji im je oprostio gotovo identičan dug, sveukupno 1 200 000 000 kuna poreznih obveznika.
4. Nametanje ideoloških tema. To je jako zanimljiv slučaj. Vlast od prvog mandata nameće ideološke teme i poteže partizane i ustaše. nakon toga optužuje "desnicu" da se bavi poviješću.. naravno to radi preko Gnjidoslovnog lista. Upravo nevjerojatno. Sjetimo se da je prvi zakon koji je ova slučajna Vlada donijela je Zakon o obnovi spomenika pa je trošila destke milijuna kuna na spomenike gdje je koji vagabund zarobio mitraljez prije 60 godina.
5. Nametanje vrijednosnih sustava. Stigmatiziranje "nepoćudnih"
6. Zloboraba javnih medija. Sjetimo se čistke nepoćudnih novinara na HRTu.
... nastavit ću za koji dan
Komunjare, nego šta.
Ne znam za HDZ, neki kažu daje su oni desno krilo, a SDP lijevo krilo SKH, ali da je riječ o komunističkom mentalitetu je, i da ih se komunistima/komunjarama može nazvati, može.
Koliko je ova Vlast antidržavna i antinarodna posvjedočit ću sa par natuknica:
1. Vanjsko politički prioritet trenutne Vlade je ulazak Srbije u EU. Kako vanjsko politički prioritet jedne države može biti interes druge države? Nikako.
2. Odabir Velike Britanije za strateškog partnera.. nauštrb Njemačke čiji ministar gospodarstva bezuspješno pokušava se sastati sa našim državnim vrhom i predstaviti, mislim da je riječ o 11 investicijskih projekata u RH. Čin otvorenog neprijateljstva.
3. Otpisivanje poreznih dugova. Vjerojatno najogavniji slučaj otpisivanje 600 000 000 kuna EPH. Gnjidoslovnom dnevnom listu koji obljavljuje gadarije koje objavljuje ali i drži ljestve nepogrešivim usudnicima. Vrijedno je napomenuti da su gnjidoslovu ljestve držali i Sanaderu koji im je oprostio gotovo identičan dug, sveukupno 1 200 000 000 kuna poreznih obveznika.
4. Nametanje ideoloških tema. To je jako zanimljiv slučaj. Vlast od prvog mandata nameće ideološke teme i poteže partizane i ustaše. nakon toga optužuje "desnicu" da se bavi poviješću.. naravno to radi preko Gnjidoslovnog lista. Upravo nevjerojatno. Sjetimo se da je prvi zakon koji je ova slučajna Vlada donijela je Zakon o obnovi spomenika pa je trošila destke milijuna kuna na spomenike gdje je koji vagabund zarobio mitraljez prije 60 godina.
5. Nametanje vrijednosnih sustava. Stigmatiziranje "nepoćudnih"
6. Zloboraba javnih medija. Sjetimo se čistke nepoćudnih novinara na HRTu.
... nastavit ću za koji dan
Komunjare, nego šta.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Dečki, prestrašno je to što govorite!
Jedino je zlo što je sve istina.
Jedino je zlo što je sve istina.