Piknic u Albaniji

Datumi okupljanja, neprofitne udruge vezane uz oružje, itd...
Post Reply
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Piknic u Albaniji

Post by lex-lutor » 16 May 2014, 14:12

Ovo je pravi piknik i druzenje u prirodi, znaju ljudi sto se mora donjeti na piknik...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Nemoguće je Nemoguće

Darko11
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Re: Piknic u Albaniji

Post by Darko11 » 16 May 2014, 18:41

Pa i u Hercegovini je slicno.Na svadbu ako ti ne dodje harmoikas nije problem ali ako kalaš ne zapjeva to je kao da se nisi ni zenio :mrgreen:

James
Razvodnik
Razvodnik

Post by James » 16 May 2014, 20:54

Pitam se samo što sa svim tim olovom gdje je to palo?
Lijepo je vidjeti da i na starom kontinentu ima još ovakvih zabava i da ljudi mogu slobodno nosit kalaše bez nepotrebne papirologije.
Mogu si zamislit ovakovo veselje kod nas pa nadležni bi digli i ona dva mig-a šta još lete i mornaricu iako je event na kopnu, a sve u strahu da to njie namjenjeno njima, budući da ih narod obožava jer su pravedni i cvatu nam ruže!

Iggy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Iggy » 16 May 2014, 22:11

Nemam nista protiv bilo kakve pucnjave ali ovo je totalni idiotizam. Dobro tko ne pogine kako masu s pistoljima. Jedino onaj s kalasom se makao u stranu,ostali jedni drugima oko glave masu i repetiraju. Budale,siptari retardirani.

Darko11
Natporučnik
Natporučnik

Post by Darko11 » 17 May 2014, 00:35

Kako ga Kalaš baca u rikverc,da je imao vise metaka zavrsio bi u Grckoj hahahahah.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 17 May 2014, 06:54

Iggy wrote:...Dobro tko ne pogine kako masu s pistoljima...
praksa...vježba...iskustvo... nema greške... :D
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 17 May 2014, 08:45

A mi kukamo da je streljivo skupo, zakon restriktivan....
Je li itko stradao, nije. Može li se to dogoditi, može. Može li me netko zgaziti autom, traktorom , bagerom , kombajnom, frezom, motociklom, valjkom.... može. Može li me strefiti infarkt, može, a ja i dalje jedem masno i slano i ljuto i ko ga j...
Da je ovako nešto moguće kod nas, oružje ne bi bilo mistificirano, vlasnici "proganjani" od strane državnog aparata, a sama činjenica o mogućem posjedovanju oružja bitno smanjila stope nasilničkog kriminalteta.
Možda da se preselim u neku napredniju zemlju poput Albanije.

James
Razvodnik
Razvodnik

Post by James » 17 May 2014, 17:43

dejandlesk wrote:A mi kukamo da je streljivo skupo, zakon restriktivan....
Je li itko stradao, nije. Može li se to dogoditi, može. Može li me netko zgaziti autom, traktorom , bagerom , kombajnom, frezom, motociklom, valjkom.... može. Može li me strefiti infarkt, može, a ja i dalje jedem masno i slano i ljuto i ko ga j...
Da je ovako nešto moguće kod nas, oružje ne bi bilo mistificirano, vlasnici "proganjani" od strane državnog aparata, a sama činjenica o mogućem posjedovanju oružja bitno smanjila stope nasilničkog kriminalteta.
Možda da se preselim u neku napredniju zemlju poput Albanije.
:A28:

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 19 May 2014, 11:42

Dajte molim vas, ovo je kretenizam sam takav.

Imate pun youtube ovakvih događaja ali s ne toliko sretnim završetkom, pa si pogledajte. Ajde ovi barem nisu pijani (barem tak ne izgledaju). Čak ni ameri koji su ludi za oružjem si nebi dozvolili ovakve gluposti.

Par točaka za razmisliti:
- svaki projektil ispucan u zrak se sigurno vraća na zemlju a često ima i dovoljnu brzinu da napravi neku ozljedu (ljudi pogrešno kalkuliraju putanje pod pretpostavkom da je metak ispucan u savršenoj vertikali u zrak ali to se nikad ne događa i projektil ima balističku putanju). Bilo je i kod nas slučajeva gdje bi metci ispucani u zrak ozlijedili nekog, znam za jedan slučaj na Trešnjevci.
- nitko od ovih nema nikakvu zaštitu ni za uši ni za oči. Bio sam u vojsci s tipom koji je bio nagluh na jedno uho upravo zato jer mu je netko na svadbi okinuo pištoljem pored uha. Opet, ugledajte se na amere i vidite da oni uvijek nose zaštitu za uši i oči.

http://en.wikipedia.org/wiki/Celebrator ... _incidents

Ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima onih koji opravdavaju ovakvo neodgovorno ponašanje. I onda se čudite zašto su vlasnici oružja na lošem glasu!

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 19 May 2014, 12:09

mirkof wrote:....Ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima onih koji opravdavaju ovakvo neodgovorno ponašanje. I onda se čudite zašto su vlasnici oružja na lošem glasu!
Nisam bas primjetio da netko opravdava ovo ponasanje....poanta je u necom drugom.....koliko znam u Albaniji je zabranjeno bilo kakvo privatno ozruje a svaki stanovnik ima po nekoliko cijevi ???

Slicno je i sa Brazilom, vlada TOTALNA zabrana oruzja a zapravo su zemlja sa najvecim brojem ubojstava pocinjenim vatrenim oruzjem !!!
Nemoguće je Nemoguće

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 19 May 2014, 13:01

Niti u Albaniji niti u Brazilu ne vlada nikakva totalna zabrana oružja, neznam otkud ti pak te informacije. Sam Brazil ima barem dvaput više legalnog oružja nego mi stanovnika.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 19 May 2014, 13:08

Negdje sam to bio procitao ali sada sam ponovo malo pronjuskao i vidio da si u pravu, negdje mi je to ostalo kao jako cudno ali sada znam i zasto....TNX
Nemoguće je Nemoguće

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 13 times

Post by jolly » 19 May 2014, 13:13

mirkof wrote:Niti u Albaniji niti u Brazilu ne vlada nikakva totalna zabrana oružja, neznam otkud ti pak te informacije. Sam Brazil ima barem dvaput više legalnog oružja nego mi stanovnika.
Da, u pravu si. Mislim da sam negdje na ovom forumu procitao vise puta informaciju da je u Brazilu ban na oruzje, medjutim sad sam malo pronjuskao, i fakat si u pravu. Interesantno je kako se provuce poneka dezinformacija.

Medjutim interesantno je da su to u Brazilu stavili na referendum, i narod je glasao protiv zabrane.

Izvor:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Brazil
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Darko11
Natporučnik
Natporučnik

Post by Darko11 » 19 May 2014, 13:50

U svakom slucaju,ovo je jedan od zanimljivijih piknika.Meni su ovakvi piknici na ledini poslovicno dosadni ali na ovome bih zelio biti prisutan,posebno sa nekim stvarcicama iz ormara .

Legion66
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by Legion66 » 20 May 2014, 08:22

A jeste skuzili da nema niti jedne zene
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 20 May 2014, 11:11

Legion66 wrote:A jeste skuzili da nema niti jedne zene
e a lipo bi sad bilo da i žene pučnu tako pucati... :D
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Post Reply