GLOCK 19 9MM 1GENERACIJA - MOGUĆI PROBLEMI
Re: GLOCK 19 9MM 1GENERACIJA - MOGUĆI PROBLEMI
James wrote:Pucao sam na Las-u sa GLOCK-om e sad dali je 17 ili 19 nisam više siguran, ali pištolj je imao nekih 50.000 kom odrađenih i nikakav problem nisam uočio, ako je tako dobar i očuvan samo uzimaj ja čekam nabavne pa idem po jednog.
pozdrav
Ja sam čitao da može uz održavanje bez problema odraditi 70.000,oo ispaljenja . Stvarno fantastićan podatak . Što više čitam o njemu postavljam si pitanje-budalo jedna , zašto ga nisi kupio davnih dana (mislim,bilo bi red prvo probati ili ne treba)
[/quote]
Hahaha...u to ne sumnjamo, tj da ces posteno zagrijati cijev...kolega Dejandlesk je mislio da
ga nakon dobre pucacine ,krstite, i u obliznjoj birtiji...
[/quote]
haha naravno ,poslije pucačine, sa ekipom i dobrim vincem i bez glocka hahahaha
Hahaha...u to ne sumnjamo, tj da ces posteno zagrijati cijev...kolega Dejandlesk je mislio da
ga nakon dobre pucacine ,krstite, i u obliznjoj birtiji...
haha naravno ,poslije pucačine, sa ekipom i dobrim vincem i bez glocka hahahaha
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sretno kolega...i cestitam na dobrom gunu sto si kupio. 
Head in the City. Hearth in the Field.
Woolf Blaser wrote:Sretno kolega...i cestitam na dobrom gunu sto si kupio.
Hvala lijepa na čestitkama za pridošlicu u našu obitelj
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Čestitke na prinovi. Sad je najvažnije, ne biti škrt na streljivu, jer šparanje streljiva i ovakav alat, stvarno ne idu zajedno!
haha mislim da ću biti prerastrošan da ne dolazi u obzir štednja sa streljivom . Štediću na mineralnoj vodidejandlesk wrote:Čestitke na prinovi. Sad je najvažnije, ne biti škrt na streljivu, jer šparanje streljiva i ovakav alat, stvarno ne idu zajedno!
-
smokejumper74
- Pozornik

Pozdrav svim forumašima
Javljam da sam bio preuzeo glocka 19 , ali nisam bio u mogućnosti isprobati jer sam završio u bolnici zbog jake upale pluća . A usput su pronašli još neka ćuda zbog kojih se produžio boravak . Tako da sam tek ovih dana ispucao oko 250 kom. i jako sam zadovoljan. Na glocku nema niti jedne crtice , cijev je kao nova . Nije gen.1 kako je bivši vlasnik mislio nego gen.2 . S njime sam dobio orginal kutiju , pl.šipkicu ,dodatni spremnik i odlićnu gumenu (grip) navlaku za rukohvat. Stavio sam čep u rukohvat SAVRŠAN JE . Odlićno grupira pogotke , bez ikakvog rasipanja - fantastićno . Ja presretan . Samo je problem što ga nesmijem krstiti u prvoj birtiji , niti u jednoj , jer za sada moram biti samo na običnoj vodi . Biti će vremena i za to . Obaviti će to netko od vas umjesto mene ,za sada hehe
Javljam da sam bio preuzeo glocka 19 , ali nisam bio u mogućnosti isprobati jer sam završio u bolnici zbog jake upale pluća . A usput su pronašli još neka ćuda zbog kojih se produžio boravak . Tako da sam tek ovih dana ispucao oko 250 kom. i jako sam zadovoljan. Na glocku nema niti jedne crtice , cijev je kao nova . Nije gen.1 kako je bivši vlasnik mislio nego gen.2 . S njime sam dobio orginal kutiju , pl.šipkicu ,dodatni spremnik i odlićnu gumenu (grip) navlaku za rukohvat. Stavio sam čep u rukohvat SAVRŠAN JE . Odlićno grupira pogotke , bez ikakvog rasipanja - fantastićno . Ja presretan . Samo je problem što ga nesmijem krstiti u prvoj birtiji , niti u jednoj , jer za sada moram biti samo na običnoj vodi . Biti će vremena i za to . Obaviti će to netko od vas umjesto mene ,za sada hehe
-
smokejumper74
- Pozornik

samo ti nama budi ziv i zdrav a ostalo manje vise
za krastenje ti preporucam jedno 1000 komada u seriji kroz cijev da se dobro zagrije
)
mislim skidanje hrde od pvog vlasnika
jos 1x cestitke na prinovi, puno zdravlja i ne zali gun nego ga deri i uzivaj
daj robaj geco steljivo kom mene se pokazalo u gloku prva liga
za krastenje ti preporucam jedno 1000 komada u seriji kroz cijev da se dobro zagrije
Sa GLOCK om ne mozes pogrijesiti.Neka te sluzi do duboke starosti i desetke tisuca ispaljenih metaka 
Ja sam sa svojim G17 ispucao oko 20 000 kom, zastoji su bili samo kod domače punjenih metaka koji su bili deformirani pa nisu sjeli do kraja u ležiše, to sam rješavao sa udarcem u gredu zadnjim djelom navlake i opalio bez problema te sa starom municijom iz II sv.rata koja je imala tvrde kapisle, i to sam riješio sa jačom oprugom udarne igle i -konektorom za lakše okidanje, inače nema problema, svu tvorničku municiju ispaljuje bez greške, radni pištolj za cijeli život, tko ga jednom ozbiljno isproba neče reči da nije odličan.
Pozdrav ekipi
Zahvaljujem svima na čestitkama i savjetima . Jako sam zadovoljan s njime . Danas idem u streljanu , zagrijati cijev . Sa geccom sam pucao i čini mi se da dosta dimi i više prlja cijev od S&B . Doduše municija je stara oko 5g. Ispucao sam i kutiju nekakvog mexičkog streljiva aquila 115gr. i čini mi se kao jako dobro. Kao da je malo snažnije punjenje, a i cijev je minimalno prljava. PS Grand Slovakia-jako dobro . Ne mogu ništa sa sigurnošću tvrditi jer sam još u fazi isprobavanja , ali mislim da ću se odlućiti za aquilu ili S&B ili PS Grand . A i dostupnost odrećene mark streljiva također igra ulogu . Još moram puno isprobavati i kao što ste rekli NAKON PRVIH TISUĆU KOMADA NAJBOLJE JE ISPUCATI JOŠ NEKOLIKO TISUĆA he he
Zahvaljujem svima na čestitkama i savjetima . Jako sam zadovoljan s njime . Danas idem u streljanu , zagrijati cijev . Sa geccom sam pucao i čini mi se da dosta dimi i više prlja cijev od S&B . Doduše municija je stara oko 5g. Ispucao sam i kutiju nekakvog mexičkog streljiva aquila 115gr. i čini mi se kao jako dobro. Kao da je malo snažnije punjenje, a i cijev je minimalno prljava. PS Grand Slovakia-jako dobro . Ne mogu ništa sa sigurnošću tvrditi jer sam još u fazi isprobavanja , ali mislim da ću se odlućiti za aquilu ili S&B ili PS Grand . A i dostupnost odrećene mark streljiva također igra ulogu . Još moram puno isprobavati i kao što ste rekli NAKON PRVIH TISUĆU KOMADA NAJBOLJE JE ISPUCATI JOŠ NEKOLIKO TISUĆA he he
smokejumper74 wrote:samo ti nama budi ziv i zdrav a ostalo manje vise
za krastenje ti preporucam jedno 1000 komada u seriji kroz cijev da se dobro zagrije)
Možeš li napisati koji toćno geco , pa da isprobam
-
smokejumper74
- Pozornik

mislio sam na fmj od 8 i 9grama a sad opet ovisi do cega mozes doc
Mislm da ću imati geco krajem tjedna i još jednom ga isprobati . Danas sam pucao sa PS Grand Slovakia 7,5gr-115grs i sa S&B 8gr-124grs . Laganiji PS Granda manje trza , više rasipa , dok mi teži S&B više trza , ali je precizniji i nama nikakvog rasipavanja . Bar je meni tako . Doduše , ispucao sam sveukupno samo 100 kom., pa to i nije neki test, ali sam shvatio da mi S&B odgovara . Krajem tjedna ću ga usporediti sa gecom i aquilom-koja mi se ćini odlćnom.smokejumper74 wrote:mislio sam na fmj od 8 i 9grama a sad opet ovisi do cega mozes doc
LIJEP POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA (ma gdje pucali)
smokejumper74 wrote:mislio sam na fmj od 8 i 9grama a sad opet ovisi do cega mozes doc
pozdrav svima
Jučer sam pucao sa geco streljivom , plava kutija 124grs , nabavljena u austriji i oduševljen sam . Precizno , jače trzne (nema veze) , ne dimi ,manje prlja cijev . Par dana prije ,pucao sam sa gecom , kupljeno kod nas i bio totalno razočaran . Aguila - također iz austrije -savršenstvo, strašno precizno i ne prlja jako cijev (mislim da to ima veze sa kakvoćom baruta,valjda) . Nabavio sam još i magtech,made in Brazil-stiglo iz austrije. Njega nisam isprobao , ali gospodin lovac kaže da je to vrhunski proizvođać , kao i samo streljivo . Shvatio sam da južnoamrikanci rade odlićna streljiva, a i najviše ga upotrebljavaju i to bez oružanog lista hehehe . Zakljućak- treba još puno puno isprobavati i "grijat" cijev- kako neki kažu . Držim se toga koliko se može
9mm Para -Pobjeda Gorazde,valja li to ista i radi li Glock normalno na to ,zna li neko?