MEĐUNARODNI STRELJAČKI TURNIR S.K. "PROTECT"- PIŠT. REV.
Moderator: Original_G
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: MEĐUNARODNI STRELJAČKI TURNIR S.K. "PROTECT"- PIŠT. REV.
....
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
OČITO JE NEŠTO ZAKAZALO GLEDE BILTENA!
Možda je potrebna potpora iz publike ........ WAGNER WAGNER WAGNER ......

Možda je potrebna potpora iz publike ........ WAGNER WAGNER WAGNER ......
If guns kill, then spoons make people fat . . .
Pozz svima,
nije mi loše samo sam od nedjelje do danas imao nešto obaveza: jedan okrugli stol sa vojno-stručnom tematikom, jedno dva ispita za zaštitare sa pripadajućom provedbom provjere gađanja kratkim vatrenim oružjem, jedno polaganje vijenaca, pripremu streljane za današnje natjecanje, pripremu za turnir u crnom barutu za nedjelju, košenje trave na cca dva hektara, jedno klasično takmičenje (prvomajski turnir) i još nešto drugih manjih obaveza tako da sa za računalo sjeo tek večeras. Da mi dan traje 30 sati malo bih imao vremena.
Bilten sa 2. kola međunarodne lige Hrvatska - Slovenija je u prilogu. Vjerujem da će sutra bit i sa Prvomajskog turnira!
nije mi loše samo sam od nedjelje do danas imao nešto obaveza: jedan okrugli stol sa vojno-stručnom tematikom, jedno dva ispita za zaštitare sa pripadajućom provedbom provjere gađanja kratkim vatrenim oružjem, jedno polaganje vijenaca, pripremu streljane za današnje natjecanje, pripremu za turnir u crnom barutu za nedjelju, košenje trave na cca dva hektara, jedno klasično takmičenje (prvomajski turnir) i još nešto drugih manjih obaveza tako da sa za računalo sjeo tek večeras. Da mi dan traje 30 sati malo bih imao vremena.
Bilten sa 2. kola međunarodne lige Hrvatska - Slovenija je u prilogu. Vjerujem da će sutra bit i sa Prvomajskog turnira!
- Attachments
-
- BILTEN 2. kolo međunarodne lige SLO-CRO.xls.pdf
- (919.87 KiB) Downloaded 64 times
A, šta reći nego hvala Wagner na organizaciji i rezultatima!!!

If guns kill, then spoons make people fat . . .
Ma ja sam se samo zabrinuo onako ljudski, a osim toga nedaj Bože da je tebi nešto imam jak utisak da ovo sve staje!

Znali se kada je treće kolo, nekako se vrijeme popravilo pa zaziva morski ambijent!
pozdrav!
pozdrav!
Novi termin je navodno 26 ili 27 srpnja
Tko leti i puca vrijedi !
Pozz svima,
u subotu 12.07. je natjecanje pod nazivom "Dani Drenove" koje organizira Građanski streljački klub "Rijeka", natjecanje se računa kao 3. kolo lige SLO-CRO jer se i puca disciplina 3 x 10 precizno. Javite se Eniu Došenu na 098/479113.
u subotu 12.07. je natjecanje pod nazivom "Dani Drenove" koje organizira Građanski streljački klub "Rijeka", natjecanje se računa kao 3. kolo lige SLO-CRO jer se i puca disciplina 3 x 10 precizno. Javite se Eniu Došenu na 098/479113.
- Attachments
-
- Dani Drenove 2014.pdf
- (74.74 KiB) Downloaded 36 times
- stricklint
- Civil

Pozdrav organizatorima i imam pitanja oko ove lige. Pratim obavijesti i kalendar natjecanja Primorsko Goranske županije na web stranicama streljačkog saveza PGZ, ali zadnjih dana stranice nisu bile dostupne? Zadnje što sam vidio u kalendaru je bila najava za 3. kolo ove lige za datum 26/27.7.2014. te još jedno kolo u kolovozu. Informacija o promjeni termina i promjeni programa "dana Drenove" mi je nažalost došla prekasno, tako da ću morati propustiti ovo kolo. Zanima me hoće li biti još koje kolo međunarodne lige i kada su termini?