Kupujem plinski "pištolj"

Mijenjaj, kupuj, prodaj... a nabolje poklanjaj :-D
Post Reply
sin93
Civil
Civil

Kupujem plinski "pištolj"

Post by sin93 » 28 Dec 2014, 20:39

eo pošto još neam dosta godina za pravu dozvolu, imam za ovo bezveze..
znači neko ok stanje, i da ima barem par metaka, oni kao revolveri me ne zanimaju

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 13 times

Re: Kupujem plinski "pištolj"

Post by jolly » 29 Dec 2014, 06:11

Mani se tog.
Plinsko oruzje spada u C kategoriju i zahtjeva prijavu i registraciju, a moras biti i punoljetan.
(A i ne sluzi nicemu)

Bolje se ti uclani u streljacki klub. Treniraj, za pocetak mali kalibar, nauci osnove, i kad dodje trenutak rijesi nabavnu i to je to.
Govoreci iz iskustva i ja sam imao kao klinac startni pistolj, (MG) pa ne naucih nista korisno od tog.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

sin93
Civil
Civil

Post by sin93 » 29 Dec 2014, 16:45

ma znam, nije problem prijava
u neko lovačko društvo se nebu učlanio, jednostavo nisam neki ljubitelj davanja par stotina kn godišnje za ništa, jer nedjeljom mi nije baš užitak ič po šumi lutat (radim ugl po šumi drva) i kupovat oružje po par tisuća kn.. ič na streljanu 30 km od kuće da bi opalio 10 metaka i ostale radnje

plinski bi uzeo eto da imam za novu godinu malo pucat sa burazom (7god) i onda cjelu god bez metaka ga ostavit i nek stoji opet do nove god i kupit 20 metaka za novu haha

tako da mi ne treba nešt skupo kao u trgovini preko 1ooo kn, to je brdo petardi haha

ćuturica
Skupnik
Skupnik

Post by ćuturica » 29 Dec 2014, 20:54

uzmi 6 mm startni pištolj i miran si,nema prijave ni pizdarija

Post Reply