P. M48
-
Dado Tornado
- Razvodnik

P. M48
Bok, prodajem navedeni stroj, cijev ogledalce, očuvana maksimalno i lovački kundak, sve zajedno 1000 kuna, trebaju papiri ili da se masakrira pa može na zid.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: P. M48
Ovo na zid, totalno je neprimjerena izjava. Koji li je samo izopačeni zločinački um mogao predložiti stavak zakona o onesposobljavanju oružja? 
-
Dado Tornado
- Razvodnik

Danas bio vadit liječnički pa to je cirkus colorado svakih pet god krv, mokrača, šečer, ludnica, papiri od opče prakse, vuci štap u policiju, povoljno dam samo da prodam cijev žljebovi super, na kolekcionarsku imam toga dosta, kod nas u vinkovcima mora se bušit, negdje na kolek može bit sve ispravno i čitavo negdje je dovoljno začepit cijev u istoj državi sto različitih zakona i onda pametovanje kojekakvih djelatnika mupa najbolje se svega riješit i kupit štapove za pecanje, razoružavanje kao 91.
Nije da ti spaman post... ali kako je počelo... biti će ovakvih i gratis uskoro...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Zahvalimo Jaci na toj izmjeni zakona...!!Hawk wrote:Nije da ti spaman post... ali kako je počelo... biti će ovakvih i gratis uskoro...
Usput evo i malo pribora za navedenu armeriju ....
- Attachments
-
- Pribor za M-K98 .pdf
- (863.02 KiB) Downloaded 956 times
Nemoguće je Nemoguće
Ista puška - dva kundaka!Spinnaker wrote:Jel to ista puska na prvoj i zadnjoj fotki?
Možeš postat malo kvalitetniju sliku rezbarije na kundaku?
Prosin lipo!!
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
Preljep karabin.Jos M 48 sa cijevi kao ogledalo,to se tesko nalazi
.Da imam nabavnu odmah bih se zaputio po tvoju.
Ja bi tija vidit rezbariju - bliže! 
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
-
Dado Tornado
- Razvodnik

bok, rezbarija je super, takav kundak sa rezbarijom dođe 100 eu, ručno rađen komplet, nemam bolji aparat, željezo super sjedne, na rezbariji lovac sa psom, sve super cijev ogledalo stvarno
Ja odustajen.
Eto imaš dva kupca, možda dobiješ i malo više šoldi!
Sretno!
Sretno!
e da, svakom po 1000kn uzetEl Manno wrote:Ja odustajen.
Sretno!
-
Dado Tornado
- Razvodnik

-
Dado Tornado
- Razvodnik

- technotronic
- Stožerni Narednik