Jednom za uvijek..pa mir
Jednom za uvijek..pa mir
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... opljackali
DA upadnu kod nekog pa ih taj sve fino izbusi i posalje tamo gdje im je mjesto onda bi popusio optuzbu prekoracenja nuzne obrane, a da ga ovi kreteni smjeste u bolnicu na par mjeseci, sjebu mu par rebara, jos ga opljackaju onda bi to bilo sitno razbojnistvo...SVAKA CAAST...Zivio APSURDISTAN
DA upadnu kod nekog pa ih taj sve fino izbusi i posalje tamo gdje im je mjesto onda bi popusio optuzbu prekoracenja nuzne obrane, a da ga ovi kreteni smjeste u bolnicu na par mjeseci, sjebu mu par rebara, jos ga opljackaju onda bi to bilo sitno razbojnistvo...SVAKA CAAST...Zivio APSURDISTAN
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Jednom za uvijek..pa mir
Šta je tu čudno? Kod nas nije zabranjeno krasti, pljačkati ili nekoga prebiti. Zabranjeno je jedino, ne daj Bože reći da si protibv pederluka ili stati na mjesto za invalida. Ovakve situacije imat ćemo sve više dok se ustavom ne zajamči nepovredivost doma i kumulativno zbrajanje svih nedjela, bilo prekršajnih ili kaznenih, tako da se šljam može poslati na dugogodišnje odsluženje zatvorskih kazni uz prisilan rad i .... Jedino prisilan rad zaustavit će ovakve tipove, jer takvi se jedino rada boje. Ako trebate nešto raditi, pokušajte naći ljude, da nisu iz kruga vaših prijatelja, da vam dođu pomoći za neku normalnu dnevnicu. Nema šanse! Svi čekaju socijalnu pomoć i psuju majku državi jer nisu dobili ovo ili ono. Da ih policija i otkrije, nikom ništa jer to je sitna krađa, lake tjelesne ozljede... bla bla bla... i izjeo vuk magare.
Zato se vracamo na onu staru....samo jedna verzija price i bez svjedoka....onda sve prolazi jer svi shvate da ne treba imati posla sa tobom pa te nitko vise i ne dira....dejandlesk wrote:Šta je tu čudno? Kod nas nije zabranjeno krasti, pljačkati ili nekoga prebiti.
Nemoguće je Nemoguće
Ustav RH.dejandlesk wrote:Šta je tu čudno? Kod nas nije zabranjeno krasti, pljačkati ili nekoga prebiti. Zabranjeno je jedino, ne daj Bože reći da si protibv pederluka ili stati na mjesto za invalida. Ovakve situacije imat ćemo sve više dok se ustavom ne zajamči nepovredivost doma i kumulativno zbrajanje svih nedjela, bilo prekršajnih ili kaznenih, tako da se šljam može poslati na dugogodišnje odsluženje zatvorskih kazni uz prisilan rad i .... Jedino prisilan rad zaustavit će ovakve tipove, jer takvi se jedino rada boje. Ako trebate nešto raditi, pokušajte naći ljude, da nisu iz kruga vaših prijatelja, da vam dođu pomoći za neku normalnu dnevnicu. Nema šanse! Svi čekaju socijalnu pomoć i psuju majku državi jer nisu dobili ovo ili ono. Da ih policija i otkrije, nikom ništa jer to je sitna krađa, lake tjelesne ozljede... bla bla bla... i izjeo vuk magare.
Članak 34.
Dom je nepovrediv.
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Je, ako ti ga nitko ne povrijedi. Ako to netko ipak učini, njega baš bilo sram jer je mučko đubre neodgojeno i ne čita Ustav! 
- technotronic
- Stožerni Narednik

To ti je ništa... to je samo šuplja fraza koja lipo zvuči u ustavu...El Manno wrote: ...Ustav RH. Članak 34. Dom je nepovrediv.
To ustvari znači da ti niko nebi smio povrijaditi dom...
ali ako ga ipak neko povrijedi... moš se slikati... probaj pucati u njega... pa ćeš viditi ko će najebati...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ti naravno,,, ali samo ako prezivi. Ako ne moze vise pricati onda se zna da je KRIV !Hawk wrote:...... probaj pucati u njega... pa ćeš viditi ko će najebati...
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Treba preciznije shvaćati pojmove pucati... ili puknuti... Ipak pucati.
Vidi starac da mu noću lopovi provaljuju u garažu i zove policiju...
- Halo policija... lopovi mi provaljuju u garažu...
- Dobro... primili smo poziv i poslaćemo nekoga čim budemo mogli... strpite se...
Zove stari ponovo i kaže:
- Ne trebate dolaziti... pobio sam ih...
Za manje od nimute policija opkoli i kuću i garažu... pohapsi lopove... i pitaju staroga:
- Mislili smo da ste ih pobili...a niste...???
- A ja sam mislio da vi ne možete odmah doći... a došli ste...
- Halo policija... lopovi mi provaljuju u garažu...
- Dobro... primili smo poziv i poslaćemo nekoga čim budemo mogli... strpite se...
Zove stari ponovo i kaže:
- Ne trebate dolaziti... pobio sam ih...
Za manje od nimute policija opkoli i kuću i garažu... pohapsi lopove... i pitaju staroga:
- Mislili smo da ste ih pobili...a niste...???
- A ja sam mislio da vi ne možete odmah doći... a došli ste...
ali ideja je super... jedino... kod nas triba biti oprezan i s time...Spinnaker wrote:živa istina Hawk.....nažalost
siguran sam da bi i zbog ovakvog poziva... ostao bez registriranog oružja...
sto posto..pitanje da li dobio samo prekršajnu ili kaznenu prijavu
zato daš ženi da zove muriju, pa nek se sa njom zajebavaju
zato daš ženi da zove muriju, pa nek se sa njom zajebavaju
kada su sekunde u pitanju, policija je samo na minutu dalje, a dok dođu mrtav si ti i obitelj, sramota od države da su ljudima oduzeli osnovno pravo na zaštitu vlastitog života i imovine ( u stvari ako se pogleda kako se štitila državna imovina, niš čudno da ni prema privatnoj imovino vlast nema respekta ukoliko se ne radi o bankama, i još nekim.)
Sramota od države i vlade!
Al mi nije jasno kad drzava vec kopira zakone i propise skandinavskih zemalja na primjer sta se svitala na autu itice sta nemoze prekopirat neki normalni zakon o oruzju kad ga vec sami logicno ne mogu slozit ,recimo meni je americki bas dobar bez puno mudrijanja ,nebi da ce neko sa registriranim komadom oruzja u pljacku ili nesto slicno ,pa koliko triba puta na ljecnicki za svako sranje u ovoj drzavi tribali bi bit najzdravija nacija na planetu .
Nek ide sa registriranim slobodno,lakse ce se naci eventualno ako ispali metak u nekog ili nesto ili teoretski kamera nekako uhvati brojeve oruzja ,a reg oruzja se ne moze rijesiti tako sto ce ga baciti u rijeku .....itd itd,moras objasnit gdje ti je oruzje i odmah prijaviti eventualnu kradju.Bolje je da ide sa registriranim nego sa neregistriranim a ko se vec odlucio na pljacku to ce uciniti i kuhinjskim nozem.barba wrote:nebi da ce neko sa registriranim komadom oruzja u pljacku ili nesto slicno
Ja bi svima dao oruzje.Samo bi uzeo sliku balistickog traga zrna i cahure i arhivirao,i izvoli,slobodno pljackaj i ubijaj sa njim,puno lakse cemo te naci nego kad to budes radio sa neregistriranim do kojeg je puno lakse doci nego do registriranog,cak i obicnim ljudima a zamislite tek osobama iz krim miljea
James wrote:( u stvari ako se pogleda kako se štitila državna imovina, niš čudno da ni prema privatnoj imovino vlast nema respekta ukoliko se ne radi o bankama, i još nekim.)
U pravu si.Drzave vise nisu drzave, nego kvislinzi korporacija i banaka i to nije nikakava teorija zavjere,je ali za ona koji imaju bukov naivni panj umjesto glave.
Normalno da nije teorija, to je vec odavno postalo PRAKSA i STVARNI ZIVOT ! A naivci neka cekaju bolje zakone...zapravo je vrlo fascinanto kako ljudi lako zaboravljaju i kako uopce ne povezuju vrlo jednostavne stvari..Darko11 wrote:...U pravu si.Drzave vise nisu drzave, nego kvislinzi korporacija i banaka i to nije nikakava teorija zavjere.....
Svaki bolji zakon bi zapravo prvo sankcionirao sve one koji sada jako dobro zive i koji nikome za nista ne odgovaraju, a sa druge strne od tih istih ocekujemo da napisu zakon protiv sebe ????@#%$@%^$%&^7578 ????
Nemoguće je Nemoguće