TORBA ZA ORUZJE!
TORBA ZA ORUZJE!
Pozdrav kolege!
Moze li mi netko reci ima li igdje u Hrvatskoj za kupiti torba za prijenos opreme za streljastvo(mislim na kratko oruzje)...?Dakle, pistolj, dva, municija, antifoni, zastitne naocale i slicno jer mi je glupo na streljanu nositi kofer, a i u njega stane samo pistolj!
Moze li mi netko reci ima li igdje u Hrvatskoj za kupiti torba za prijenos opreme za streljastvo(mislim na kratko oruzje)...?Dakle, pistolj, dva, municija, antifoni, zastitne naocale i slicno jer mi je glupo na streljanu nositi kofer, a i u njega stane samo pistolj!
BUM BUM...
Re: TORBA ZA ORUZJE!
http://www.bojna.hr/hr/oprema/torbe-i-k ... g159.shtml ima još ponude samo utipkaj u google šta tražiš i pritisni enter.
Imaš u Bauhausu zgodne aluminijske kofere/koferčiće za prijenos osjetljivih elektroničkih naprava. Dolaze sa ugrađenim bravama, a iznutra su obloženi spužvom. Imaš ih sa i bez pregrada...ugl. ako imaš Bauhaus ili dućan tog tipa u blizini vrijedi otići pogledati.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Imam takav! Zanimaju me bas torbe... Ali ja spajam kvalitetno i estetski dobro pa jos ne nalazim kao neke koje sam vidio po streljanama. Pitat cu sljedeci put na treningu...
BUM BUM...