PAP sa dodatkom
PAP sa dodatkom
Vdijeh ovo u njuskalu pa da pitam zna li netko kakva je to kombinacija ???
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Re: PAP sa dodatkom
Ruska nocna optika montirana na PAP, sa lovackim kundakom.
1pn34 ili 1pn58
1pn34 ili 1pn58
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- jolly
- Cinker - bojna

Osim sta je ruzno, ovo je necasna mesarska puska.Mario_Zg wrote:Fuj fuj.
Ili je koristena za lov srnece divljaci po noci.... sto je protuzakonito
Ili je koristena za lov crne divljaci po noci, a za sto nema dovoljno snage prema zakonu, u tom kalibru.
BTW - novi zakon o lovstvu koji ide uskoro na izglasavanje, vjerojatno ce dopustiti koristenje nocne optike za lov divlje svinje.
Turn better into best!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

S ovako visokom montažom, malo sitniji čovjek bez brige puca s boka. Da je nakarada, je!
O ovom slučaju donekle bih se složio ali papovka nije mesarska puška (kako kod koga) Po kalibru uz dobru optiku idealna je za srneću divljač, divokozu i sve moguće štetočine. A i za streljanu.jolly wrote:Osim sta je ruzno, ovo je necasna mesarska puska.Mario_Zg wrote:Fuj fuj.
Ili je koristena za lov srnece divljaci po noci.... sto je protuzakonito
Ili je koristena za lov crne divljaci po noci, a za sto nema dovoljno snage prema zakonu, u tom kalibru.
BTW - novi zakon o lovstvu koji ide uskoro na izglasavanje, vjerojatno ce dopustiti koristenje nocne optike za lov divlje svinje.
- jolly
- Cinker - bojna

Mislio sam na prilozenu kombinaciju sa nocnom optikom. (ne vidim joj svrhe)
Sve sto si naveo - stoji!
Sve sto si naveo - stoji!
Turn better into best!
Puska je odlica za onog tko zna s njome.
Za lov stetocina je najisplativije sta mozes kupiti
Za lov stetocina je najisplativije sta mozes kupiti
Koristim je već godinama, samo mi je žao što joj cijev nije bajna. Precizna je još uvijek ali neće dugo, lošu sam je i dobio. Napucao se iz nje svega i svačega, a meta najviše.
Savrsena puska za svoju namjenu uz izobilje vojne municije za vjezbu! Puska bez trzaja, precizna... Ne mogu prezaliti jednu potpuno novu sa tako lijepim lovackim kundakom koju sam prodao za tako reci nista kada mi je i to nista bilo preko potrebno... Ponovno cu kupiti papovku i dati napraviti kundak, ali tek onda kada pronadjem covjeka kojem sam prodao staru da kopiram bas taj kundak! Inace, ova papovka na slici je teska nakarada i narusava ukupan dojam o oruzju! Katastrofa!
BUM BUM...
Nista.Puska koja je uvijek slovila kao prava ljepotica medju vojnickim puskama,meni posebno ovako orginalna, u svom punom sjaju.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... M59_66.JPG
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... M59_66.JPG
Prijatelj ima rusku u super stanju, bez ovih dodataka. Što je najvažnije, kromirana cijev. Kao ogledalo, a neće da je proda. I meni se sviđa ova "naša" ali imati jednu u ormaru onako za gušt. Za lova nije i nakaradno mi je vidjeti kad je netko nosi onako, još kakav u bijelim patikama. Ko četnik, a ne lovac.
Prije par godina se je prodavala ruska nova u puskarnici. Cijena je bila smijesnih 700-800kn
Za svoju cijenu je super puška, još dobar kundak na nju i deri. Još nisam čuo da je nekome zaglavila ili bilo kakav kvar da se dogodio, a velike marke štekaju i kvare se nemilo.
Kvalitet vojnih pusaka je maximalan za minimlnu cijenu samo sto izgled i ergonomija nisu prioritet.Ne bi me cudilo da lovacki Browing bar nece prezivjeti sto su prezivjele neke papovke, a kosta ko 10 papovki.
Orginalni SKS nema tromblonski nastavak ni tromblonski ciljnik i ima kromiranu cijev a zastavina ne.