EU, prelazak granice...
Re: EU, prelazak granice...
Za planove Ostojića i Milanovića bit će premalo slova u abecedi
Kako javljaju mediji, danas se u Hrvatsku preko polja probilo oko tisuću migranata, ne poštivajući granice. Tko zna koliko ih se stvarno probilo. Ništa novo. Obzirom kako je Hrvatska jedina zemlja u EU koja ama baš ni na kakav način ne brani svoje granice, logično je bilo za zaključiti kako će migranti ulaziti u nju gdje god hoće.
Mađarska je zatvorila granice, a Slovenija je najavila, možda već za sutra, slanje vojske na svoju granicu.
Migranti i dalje dolaze u tisućama dnevno.
Priliv migranata daleko je veći od odlijeva, jer Slovenija iste propušta 'na slamku', a desetine tisuća migranata čeka na našoj granici sa Srbijom i Makedonijom, dok su stotine tisuća u pokretu prema Njemačkoj, što znači i prema nama.
I dok veselo crveno društvo blebeće o humanosti, Hrvatsku očekuje katastrofa ogromnih razmjera.
Kako javljaju mediji, danas se u Hrvatsku preko polja probilo oko tisuću migranata, ne poštivajući granice. Tko zna koliko ih se stvarno probilo. Ništa novo. Obzirom kako je Hrvatska jedina zemlja u EU koja ama baš ni na kakav način ne brani svoje granice, logično je bilo za zaključiti kako će migranti ulaziti u nju gdje god hoće.
Mađarska je zatvorila granice, a Slovenija je najavila, možda već za sutra, slanje vojske na svoju granicu.
Migranti i dalje dolaze u tisućama dnevno.
Priliv migranata daleko je veći od odlijeva, jer Slovenija iste propušta 'na slamku', a desetine tisuća migranata čeka na našoj granici sa Srbijom i Makedonijom, dok su stotine tisuća u pokretu prema Njemačkoj, što znači i prema nama.
I dok veselo crveno društvo blebeće o humanosti, Hrvatsku očekuje katastrofa ogromnih razmjera.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- technotronic
- Stožerni Narednik

Da je na snazi blokovska podjela svijeta, vraga bi se oni tak sprešetavali kroz gvozdenu zavesu
Aha. Zato je u Berlinu strogo čuvani zid prešlo skoro 40.000 ljudi. A isti ti mađari koji danas podižu nekakve žice su preko tih granica ne tak davno i sami bježali.
Ako to onda nije funkcioniralo nije mi jasno zašto ljudi misle da danas može. Zidovi su samo u glavama.
Ako to onda nije funkcioniralo nije mi jasno zašto ljudi misle da danas može. Zidovi su samo u glavama.
Ma TEHNOTRONIC JE MISLIL DA JE TO GRANICA KOJU JE ČUVAL JOŽA BROZ, TI BOGA NEBI NJU NITKO PREŠEL,niti pod raznoi GRANIČARI SU PRVO PUCALI A ONDA PITALI TKO IDE A KAMOLI DA BI SE NETKO PREŠETAVAL PREK ONAK BEZ VEZE, i meni se te nimalo ne sviđa i imam blagu averziju na njihovo bježaniju ak su muži trebali su uzeti pušku u ruke i obraniti svoju zemlju jer kakav je smisao ak svi oni zbrišu, treba li nam sirija......bez Sirijaca, treba li nam ----Hrvatska bez Hrvata, pa ja nisam bježao čak štoviše mi Zagorci smo bili daleko od crta bojišnica pak smo ipak bili na svim bojištima s ponosom to mogu reći i u svim brigadama.....zar smo trebali ko Sirijci zbrisati....??? BILO BI NAM ONDA HRVATSKE.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....