Kupovina oružja sa prigom
Re: Kupovina oružja sa prigom
Mislim da je tax stamp od 200$ za silencer a za automatsko oruzje je neka bjesna cifra od 10000$ ali u kojem smislu to ne znam 
Tesko je bilo sto objasniti "raji" a da te ne proglase teoreticarem zavjera ili ludjakom... Koliko NE-legalnih zakona i naputaka se provodi unutar EU pod izlikom "zastite od terorizma" obican narod nece nikada ni sanjati a kamoli povjerovati nekome tko upozorava na takve postupke. BEZ naseg znanja i privole vec godinama banke biljeze sve transakcije i one bitne i manje bitne, skupljaju se SVI osobni podaci, snimaju se AMA BAS SVE vrste komunikacija 24h itd..itd.....Dovoljan je primjer u HR samo APIS firma koja raspolaze svim vrstama privatnih podataka a NIJE u 100% drzavnom vlasnistu ? Logicno u PM ! No svemu dodje kraj, prije ili kasnije.Darko11 wrote:..........Lako je za to,neki vlasnici mogli bi proklinjati dan kad ste usli u eu ...........................Postupci europe i inace cesto vrijedjaju zdrav razum, pa me nebi cudilo da to i urade .
Nemoguće je Nemoguće
domlator wrote:E onda su posao napravili... Umjesto da imaju popis ljudi koji imaju legalno oruzje, ovako ce ne imat popis ljudi koji imaju hrpu nelegalnog oruzja.. To bi im bio potez stoljeca..
Problem je sto NECE imati popis ljudi koji imaju ne registrirano oruzje
Nije problem dozvola za automatsku pusku koja je oko 200 dolara.Problem je sto legalno mozes posjedovagti samo automatsku pusku koja je u USA proizvedena ili uvezena prije 1986 godine,dakle kolicina automatskog oruzja koje mozes registrirati je ogranicena na te modele, pa su im cijene vrtoglave.I do 20 000 dolara kosta automatska puska.domlator wrote:Mislim da je tax stamp od 200$ za silencer a za automatsko oruzje je neka bjesna cifra od 10000$ ali u kojem smislu to ne znam
Last edited by Darko11 on 18 Nov 2015, 10:02, edited 1 time in total.
Haha to što sam napisao bio je malo sarkazam
Naravno da to nikad neće i da će to uvijek biti problem, ali je očito da si oni hoće napravit još veći problem nego što ga sad imaju 
Je u pravu si , eto nije 10.000 vec 20.000 $Spinnaker wrote:Ma odakle vadiš ovakve bedastoće fricky?fricky wrote: Mozes imati u USA i silencer nakon rigorozne provjere ali placas vecu taksu i porez na takvu licencu isto vrijedi za automatsko oruzje , recimo kalas full auto kosta s porezom oko 10.000 $ !
pokrivam se usima Fricky..evo iz prve ruke
Suppressors aren't bad. There is a wide range of options and therefore prices. Typically a 30 cal can runs between $600-1200 to buy plus it's a $200 tax stamp to the government no matter what you buy. Same for full autos, short barreled rifles, etc. the difference is that full autos manufacturing has been limited to law enforcement & military only since 1994 I think. So as a civilian you can't buy a newly manufactured full auto, you have to buy one built before the ban which has hyperinflated the price. An M4 or M16 for instance will cost you $12-16k. Uzy would be like $9k.
Suppressors aren't bad. There is a wide range of options and therefore prices. Typically a 30 cal can runs between $600-1200 to buy plus it's a $200 tax stamp to the government no matter what you buy. Same for full autos, short barreled rifles, etc. the difference is that full autos manufacturing has been limited to law enforcement & military only since 1994 I think. So as a civilian you can't buy a newly manufactured full auto, you have to buy one built before the ban which has hyperinflated the price. An M4 or M16 for instance will cost you $12-16k. Uzy would be like $9k.
Damn 12 - 16k $.... Za te novce se obučem i obujem i kupim sve što mi treba i još imam da krknem jedno mekalo (janje)