HS ili XD ili XDm

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Mr.Cabdriver
Dežurni Dušebrižnik
Dežurni Dušebrižnik

Re: HS ili XD ili XDm

Post by Mr.Cabdriver » 13 Nov 2008, 19:56

BojnikPerGall wrote: U zadnje vrijeme ih samo poklanjam... :A16:
Jebote, uvijek mene zapadne ekipa u kojoj nitko ne poklanja... :roll:
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam... :twisted: ::::....

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 13 Nov 2008, 23:02

Daj stani malo, vec na googleearth-u se vidi tvoja hrpa nozeva! :A03:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 14 Nov 2008, 00:23

i da, ima nas koji imamo manje nozeva nego prstiju na ruci... bio bi red da se nas najprije opremi! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 14 Nov 2008, 01:01

k.horvat wrote:Daj stani malo, vec na googleearth-u se vidi tvoja hrpa nozeva! :A03:
A dobro, tvoj je problem jer nisi vidio niti pomoću Googlea cijelu kolekciju... :A18:

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 14 Nov 2008, 19:34

Ako neznate što nekome pokloniti, poklonite mu kvalitetan nož :A03:
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 05:19

pozzz ekipa, evo ovako imam glocka 17, i hs 5inc, 9mm, aktivno se bavim ipsc vec 5 god, par godina sam pucao sa glockom i onda sam kupio HS, po mojem misljenju HS je punooo bolji sto se tice balansa u ruci i samog trzaja pri okidanju(govorim o HS 5inc)imam samo jednu zamjerku kod HS , a to je dugo okidanje, medjutim to se lako rijesi, ja sam skratio okidanje i sada mi je odlican za okidanje i za dublete, a sto se tice glocka on je pistolj koji imam tek toliko jer sam nagovoren da ga kupm nije mi zao al HS-a nikada nebi dao za njega!! i sada se dvoumim dali da cekam da dodje novi HS na trziste BiH ili da uzmem S&W MP 9, pa dali ima tko kakva iskustva s tim pistoljem?? tnx
HS-9mm

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 22 Nov 2008, 11:52

marko wrote:pozzz ekipa, evo ovako imam glocka 17, i hs 5inc, 9mm, aktivno se bavim ipsc vec 5 god, par godina sam pucao sa glockom i onda sam kupio HS, po mojem misljenju HS je punooo bolji sto se tice balansa u ruci i samog trzaja pri okidanju(govorim o HS 5inc)imam samo jednu zamjerku kod HS , a to je dugo okidanje, medjutim to se lako rijesi, ja sam skratio okidanje i sada mi je odlican za okidanje i za dublete, a sto se tice glocka on je pistolj koji imam tek toliko jer sam nagovoren da ga kupm nije mi zao al HS-a nikada nebi dao za njega!! i sada se dvoumim dali da cekam da dodje novi HS na trziste BiH ili da uzmem S&W MP 9, pa dali ima tko kakva iskustva s tim pistoljem?? tnx
Kad si već novi na forumu uzmi si vremena i pročitaj prijašnje postove.
A to što si skratio okidanje na HS-u znači samo jedno:
SAM SI SEBE DISKVALIFICIRAO IZ PRODUCTION DIVIZIJE!
Trebali su te baciti u OPEN diviziju, ali dobro da si to napisao jer sad imamo za slijedeću sezonu još jednu stvar koju trebamo riješiti...
S obzirom na kako si naveo 5 god IPSC-a malo me čudi što nisi u toku?!?! :?:

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 14:54

koliko ja znam da je dosta ekipe to radilo na HSovima i i tu u Hrvatskoj, i mislim da su u production di :A26: viziji dozvoljene neke preinake , kao sto je okidanje i povecanje spremnika , nisani musice i jos neke sitnice.... a ako nije molio bih vas da mi objasnite zasto to nije dozvoljeno za production diviziju a ja pucam s njim takvim i sa okvirima po 18 komada streljiva i sudci su ga gledali i nikad nitko nista???
HS-9mm

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 22 Nov 2008, 15:20

marko wrote:koliko ja znam da je dosta ekipe to radilo na HSovima i i tu u Hrvatskoj, i mislim da su u production di :A26: viziji dozvoljene neke preinake , kao sto je okidanje i povecanje spremnika , nisani musice i jos neke sitnice.... a ako nije molio bih vas da mi objasnite zasto to nije dozvoljeno za production diviziju a ja pucam s njim takvim i sa okvirima po 18 komada streljiva i sudci su ga gledali i nikad nitko nista???

Prije svega napominjem da je sve što si napisao ZABRANJENO,apsolutno SVE, za Production diviziju!
Koliko i gdje pucaš ne znam, a ne znam niti zašto su ti suci progledavali kroz prste.
Ne znam niti koji su to strijelci i koliko napravili te i takve preinake pošto teško da na HS-u možes "skratiti" okidanje osim što ga olakšati možeš a to također nije dozvoljeno s obzirom na minimum dozvoljene težine okidanja od 2.27 kg za prvi hitac. Kako je kod HS-a okidanje za prvi i zadnji jedanko to znači da bi svaki trebao biti 2.27 kg.
I odakle tebi spremnici za HS od 18 komada metaka?!?! To nikako nisi mogao napravati bez većih zahvata!

P.S. Ako se već baviš IPSC-om 5 god (?!?!?!?!?) čudi me što ne znaš pravila. Nemoj se uvrijediti ali iz svega što si naveo proizlazi da ne samo pravila ne znaš već ih očito nikada nisi niti pročitao niti te je itko iz tvoga kluba (bez obzira o kojem se klubu radi) naučio niti uputio na njih! :A10:

Preporučam ti da ih pročitaš! :A25:

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 18:03

procitao sam ja sva pravila i upocetku sam bio protiv toga da ista radim na svom pistolju, ali kadA sam vidio koliko ljudi doista radi te preinake na HS-ovima onda sam odlucio zasto nebi i ja sebi olaksao , a spremnik za 18 metaka mi je jedan puskar preradio njegove orginalne spremnike neznam ni kako ni sta , ja sam jedva gurao 17 u njega dok je bio originalni. :A27:

PS: i nemam se sta uvrijediti je sam jos mlad i puno toga trebam jos nauciti sto se tice IPSC-a, a ovdje sam samo naveo kakva je situacija doista... :A09:
HS-9mm

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 22 Nov 2008, 21:42

marko wrote:procitao sam ja sva pravila i upocetku sam bio protiv toga da ista radim na svom pistolju, ali kadA sam vidio koliko ljudi doista radi te preinake na HS-ovima onda sam odlucio zasto nebi i ja sebi olaksao , a spremnik za 18 metaka mi je jedan puskar preradio njegove orginalne spremnike neznam ni kako ni sta , ja sam jedva gurao 17 u njega dok je bio originalni. :A27:

PS: i nemam se sta uvrijediti je sam jos mlad i puno toga trebam jos nauciti sto se tice IPSC-a, a ovdje sam samo naveo kakva je situacija doista... :A09:

Čini mi se da si ti malo pogriješio jer da si pravila pročitao skužio bih da to za Production ne smiješ raditi...
No,no,no...
Sad sam vidio da pišeš kako ti je lokacija Zagreb-Široki Brijeg i odmah mi se čini da kužim odakle taj tvoj stav jer je cijela ekipa iz Širokog Brijega napravila "sranje" da ne kažem "usrala" i "sjebala" svoje pištolje (HS 5 incha 9 mm PARA).
To što oni rade u BiH neka rade i to je njihov problem jel im prolazi ili ne.
Koliko znam ta ekipa nigdje ne ide izvan na natjecanja osim što su bili na Memorijalu Deščak u ZG u organizaciji Double Alpha a tu suci nisu bili bogzna kakvi već je bilo po onoj stari "pusti ih još ovaj put"!
Na kraju ću ti samo čestitati što si si uništio pištolj i vjeruj mi da u RH takvih egzibicija više neće biti a nije ih niti bilo. Osim moža poneka iznimka.
I spremnike ne možeš koristiti!

P.S.Olakšavanjem okidanja na HS-u dovodiš u pitanje sigurnost pištolja!!! Stoga, pazi na sebe i druge. Eto to ti je mmoj prijateljski sastav...
I reci ekipi iz Širokog da imaju veliki pozdrav od kolege koji ih je upozorio na to, tj. da su faktički u OPEN diviziji a ne PRODUCTION. :A27:

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 21:57

ok, shvatio sam da sam zajebo al sta mogu znam za ubuduce kako trebam, a od koga da im prenesem pozdrav, mozda smo se i upoznali ??
:A27:
HS-9mm

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 21:58

i hvala na savjetu :A25:
HS-9mm

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Nov 2008, 22:58

Upoznali ste se, a kada dođete kod nas,molim, ili druge pištolje, ili imamo novu diviziju. Welcome to OPEN :A13: :mrgreen: :mrgreen:

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 23:08

:D :D :D :D , moze to cu prenjet gospodi iz kluba, jer ja od danas pucam sa S&W MP9 :A27:
HS-9mm

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 23:09

jos uvijek sam u production diviziji :A27:
HS-9mm

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Nov 2008, 23:15

Je, vidio sam da vaši dečki pucaju sa smitovima u zadnje vrijeme.

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 23:21

pa bas i nisu , HS im je sponzor i samo njih guraju novim clanovima i ostalim , najvise se odlucuju za njega zbog posebne cijene, a meni su popljuvali S&W da je smece da nije ni blizu HSu ili GLOCKU, ja ipak mislim da je dosta bolji , kakvo je vase misljenje? ulozeno, :A27: dobiveno?
HS-9mm

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 22 Nov 2008, 23:27

Vidio sam ga na par tekmi u Sloveniji, ali nije baš ostavio jači dojam na mene. Inače pucam s Glockom,a ovaj Smit mi je ...hm, nije loš, ali mi nešto fali. I rastavljanje mu je malo komplicirano, ali ameri to znaju iskomplicirati. Neznam za cijenu kod vas, u Lovcu sam ga vidio, ali nije baš jeftin, osobno mislim da je SP01 Shadow puno bolji pištolj za IPSC. Naravno, smit je ipak vojno policijski. Ali, novi HS XDM u 9 mm je svakako u toj klasi jači od bilo kojeg drugog vojno policijskog pištolja.

marko
Razvodnik
Razvodnik

Post by marko » 22 Nov 2008, 23:35

a nisam bas neki ljubitelj CZ-a, pa tako da ga i nisam ni zamjetio bas, a S&W MP9 mene je izasao cca 600 eur preko kluba.a jel XDM dosao na nase trziste uopce? i koja mu je cijena 4 inca ili 4,5 koji vec sada ima neznam tocno :A26:
HS-9mm

Post Reply