Novi prijedlog zakona o oružju travanj/2016
Re: Novi prijedlog zakona o oružju travanj/2016
nije problem nabaviti ga legalno, i sam sam podnio zahtjev za nabavu, problem jer Komisija EU, a što će se dogoditi saznat ćemo do kraja godine.. uzeti pušku od 1500€ da bi ti ju država oduzela, neka hvala...
A vidjet ćemo! Ja sam već potpisao neke peticije EU parlamentu po tom pitanju, samo me brine da nas neće razoružati nakon ovih namjerno izazvanih terorističkih napada!
to je ništa, i ja sam potpisao, no treba tražiti stav naše vlade i Sabora, poznavajući povijest skidanja gaća naših političkih elita pred EU činovnicima loše nam se piše
Cijela priča oko zabrane je suluda i izvan svake logike. https://www.youtube.com/watch?v=TADVAivxbgY
U RH dvije institucije koje bi trebale biti aktivne, šute... HLS i HSS.
Cijela priča oko zabrane je suluda i izvan svake logike. https://www.youtube.com/watch?v=TADVAivxbgY
U RH dvije institucije koje bi trebale biti aktivne, šute... HLS i HSS.
zabrana poluautomatskog oružja je tek prva feta/šnita kobasice koja se zove Posjedovanje oružja.. naravno da neće pozabranjivati sve odjednom ali kroz dulji period, svakako. Svakom iole inteligentnom mora biti sumnjivo kad vidi kojom logikom barata Komisija.
Sve mi je uvjerljivije da je posrjiedi to što se u godinama koje dolaze očekuje velika financijska depresija - veliko siromaštvo kraj jako malog broja jako bogatih ljudi.
Sve mi je uvjerljivije da je posrjiedi to što se u godinama koje dolaze očekuje velika financijska depresija - veliko siromaštvo kraj jako malog broja jako bogatih ljudi.
Pa svatko tko ima dva zrna soli u glavi zna da terorizam i legalno oruzje NEMA ama bas nikakve veze jedno s drugim. Sve vise vjerujerm da su ta sranja namjerno isprovocirana kako bi se mogla stvoriti nekakva PARAVOJSKA sa svim ovalstima kojoj ce zapovjedati pederi iz EK,, zakoni o pojacanom nadzoru komunkacija, transfera novca, itd. su vec progurani na mala vrata a ovo ce morati ipak takticki i u rukavicma odraditi jer su se zajebali u prvom pokusaju.
Da smo imalo normalni organizirali bi drzavu tako da imamo barem proizvodnju hrane i energenata za sve svoje potrebe, No plan je takav da moramo prodati sume, vode, HEP i INU kolonizatorima kako bi ovi digli cijene 300% i opustosili sve vrijedno, pa onda kada nekome dodje iz dupeta u glavu i kaze DOSTA mi bi to nazad Merekelica ce reci E NE MOZE, sada cemo mi vama poslati EU Vojsku da pazi sto radite....jer bi Vi rusili svjetski poredak.
Uglavnom tko bude pametan ili ce pobjeci u neku od malo normalnih drzava ili ce se vratiti na selo i osigurati si hranu za svoje potrebe, proizvoditi struju za sebe, imati bunar i otkaciti sve porezne namete, a posto se povijest ponavlja 10 jaja ce se mjenjati za zlatno pristenje i dijamante...
Da smo imalo normalni organizirali bi drzavu tako da imamo barem proizvodnju hrane i energenata za sve svoje potrebe, No plan je takav da moramo prodati sume, vode, HEP i INU kolonizatorima kako bi ovi digli cijene 300% i opustosili sve vrijedno, pa onda kada nekome dodje iz dupeta u glavu i kaze DOSTA mi bi to nazad Merekelica ce reci E NE MOZE, sada cemo mi vama poslati EU Vojsku da pazi sto radite....jer bi Vi rusili svjetski poredak.
Uglavnom tko bude pametan ili ce pobjeci u neku od malo normalnih drzava ili ce se vratiti na selo i osigurati si hranu za svoje potrebe, proizvoditi struju za sebe, imati bunar i otkaciti sve porezne namete, a posto se povijest ponavlja 10 jaja ce se mjenjati za zlatno pristenje i dijamante...
Nemoguće je Nemoguće
Dakle vratit se na stil zivota ka prije 70 godina jer prosjecni covik i sirotinja drugacije ne mogu ziviti..., jadna zemljo!
BUM BUM...
Ako se ovakvi prijedlozi zakona poturaju u USA https://www.nraila.org/articles/2016011 ... in-georgia , onda možemo samo zamisliti što mamlazi planiraju u Europi. Ukratko federalci te mogu bez sankcija ubiti ako odbiješ predati oružje koje si ti platio svojim novcem. Iako nisi ništa kriv, i ne predstavljaš nikakvu prijetnju oni te žele razoružati, naravno jer puno je lakše potčinjenog držati golorukog čovjeka nego onog koji ti može uzvratiti.
Jer i sam "2nd Amendmen" je zamišljen kao zaštita građanina od tiranije vlasti, a a današnja svjetska garnitura je ništa doli tiranije sa kravatama.
Jer i sam "2nd Amendmen" je zamišljen kao zaštita građanina od tiranije vlasti, a a današnja svjetska garnitura je ništa doli tiranije sa kravatama.
Ma svi mi to sve znamo, nisu to nikakve novosti! Poanta svega je da se treba snaći i naoružati naravno legalno dok je vrijeme, jer u SAD-u su nakon raznoraznih masovnih pucnjava vlasti htjele zabraniti ar 15 puške pa su ljudi brže bolje ih počeli masovno kupovat dok još mogu!
Operator wrote:... Poanta svega je da se treba snaći i naoružati naravno legalno dok je vrijeme....
Mozda da pojasnim pojam kojeg smo svi culi 1001 put a nikada nikome nije palo na pamet sto zapravo znaci !
Pojam " REGISTRIRATI " jednako je u korijenu RE / REX sto bi znacilo KRALJ, znaci DIO necega pripada KRALJU a DIO TEBI, a koliki je cio dio odlucuje KRALJ !
Priznaj da sam te zatekao, Ha ????
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor wrote:Operator wrote:... Poanta svega je da se treba snaći i naoružati naravno legalno dok je vrijeme....![]()
Mozda da pojasnim pojam kojeg smo svi culi 1001 put a nikada nikome nije palo na pamet sto zapravo znaci !
Pojam " REGISTRIRATI " jednako je u korijenu RE / REX sto bi znacilo KRALJ, znaci DIO necega pripada KRALJU a DIO TEBI, a koliki je cio dio odlucuje KRALJ !
Priznaj da sam te zatekao, Ha ????
![]()
![]()
![]()
![]()
Kralj neka čini kako hoće, ja ću kako sam naumio, pa šta bude! A što drugo nam preostaje?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Lex, da nisi ti upisao kakvu pravnu skolu?

Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ne, ali sustav me najerao da se bavim stvarim koje me uopce ne zanimaju kako bih se mogao boriti protiv hrpe birokracije i administracije koje je stvorena naravno da NAM OLAKSA rad.jolly wrote:Lex, da nisi ti upisao kakvu pravnu skolu?![]()
![]()
Nemoguće je Nemoguće
Operator wrote:Ma svi mi to sve znamo, nisu to nikakve novosti! Poanta svega je da se treba snaći i naoružati naravno legalno dok je vrijeme, jer u SAD-u su nakon raznoraznih masovnih pucnjava vlasti htjele zabraniti ar 15 puške pa su ljudi brže bolje ih počeli masovno kupovat dok još mogu!
A sto ako ih vlast proglasi zabranjenim oruzjem i nalozi gradjanima da vrate registrirano oruzje te vrste bez naknade, naravno po obicaju?Onda si se duplo zae..o.
Nekada bi to proslo samo tako, no danas ljudi ipak traze svoja prava. Drzava je u takvom slucaju duzna obestetiti vlasnike opreme tj. otkupiti je od njih po trzisnoj cijeni, e sad........nadajmo se da nece biti potrebe za to.Darko11 wrote:....A sto ako ih vlast proglasi zabranjenim oruzjem i nalozi gradjanima da vrate registrirano oruzje te vrste bez naknade, naravno po obicaju?Onda si se duplo zae..o.
Nemoguće je Nemoguće
Zasad nam je jedina dostupna opcija što se našeg zakona tiče SKS, a i to je pitanje dokad će bit moguće, jer uz male preinake dobije se puška slična ak- 47. Osobno mi se nesviđa pa je nisam htio ni nabavljat!
Danas mediji obavljaju mindset i brainwashing i protiv toga se jako teško boriti, ako država odluči da ti se oružje oduzima radi "National security-a" mediji dobivaju zadatak da pacificiraju potencijalne Matije Gupce i slože takvu priču da će ljudi izlaziti na trgove sa zahtjevom da se svima bez ali oduzima oružje, ljudi su ovce i to je sva istina.lex-lutor wrote:
Nekada bi to proslo samo tako, no danas ljudi ipak traze svoja prava. Drzava je u takvom slucaju duzna obestetiti vlasnike opreme tj. otkupiti je od njih po trzisnoj cijeni, e sad........nadajmo se da nece biti potrebe za to.
Ma danas su ljudi vece ovce nego ikad,ne bune se protiv nicega po sistemu "suti da ne bude gore".lex-lutor wrote:Nekada bi to proslo samo tako, no danas ljudi ipak traze svoja prava. Drzava je u takvom slucaju duzna obestetiti vlasnike opreme tj. otkupiti je od njih po trzisnoj cijeni, e sad........nadajmo se da nece biti potrebe za to.Darko11 wrote:....A sto ako ih vlast proglasi zabranjenim oruzjem i nalozi gradjanima da vrate registrirano oruzje te vrste bez naknade, naravno po obicaju?Onda si se duplo zae..o.
Pa ako do dan danas nisu shvatili da je iz godine u godinu sve gore i gore, onda steta vremena. No kao sto je netko primjetio stvaramo sve gluplje i poslusnije generacije koje se vise ne znaju pokenjati u prirodi ako nemaju Iphone da vide nekakvo uputsvto na Yubitu ...Darko11 wrote:.......... "suti da ne bude gore"............
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor wrote:Pa ako do dan danas nisu shvatili da je iz godine u godinu sve gore i gore, onda steta vremena. No kao sto je netko primjetio stvaramo sve gluplje i poslusnije generacije koje se vise ne znaju pokenjati u prirodi ako nemaju Iphone da vide nekakvo uputsvto na Yubitu ...Darko11 wrote:.......... "suti da ne bude gore"............
Gorka istina!