Kupovina streljiva u Srbiji
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Kupovina streljiva u Srbiji
Kako ide? Jel dosta oruzani? Kako ide prijelaz? Jel se moze npr prenjet rinfuza 7,9 vojnih vise stotina komada?
Re: Kupovina streljiva u Srbiji
Aaaaa,,,, ti mora da si neki novi na specijalnim zadacima zastite drzavnog poredtka ?
Nemoguće je Nemoguće
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

Ah valjda jesam. Tesko je da/ne? Idem uskoro i vidim da je kratka devetka oko i ispod 2.5 kn u ducanu pa da odma uzmem, pa me zanima a nisam uspio nac. Takoder kolega ima 7,9 jeftino.
Pa tko to jos koristi, zadnji puta sam vidio nesto u kratkoj devetki samo kao razne uspomene ili poklone koje ljudi cuvaju za svoje guste.. 9x19 je davno istisnuo kratki 9 ...ali ocito ima jos primjeraka..DTVPSOLIDER wrote:............... kratka devetka.........
Nemoguće je Nemoguće
-
DTVPSOLIDER
- Razvodnik

lex-lutor wrote:Pa tko to jos koristi, zadnji puta sam vidio nesto u kratkoj devetki samo kao razne uspomene ili poklone koje ljudi cuvaju za svoje guste.. 9x19 je davno istisnuo kratki 9 ...ali ocito ima jos primjeraka..DTVPSOLIDER wrote:............... kratka devetka.........
Hehe. Budem se modernizirao na 9x19 kad si nadem neki Hi Power raniji. Slab sam na Berette M34
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Mali upad u diskusiju:
Interesantno kako se kod susjeda trava uvijek cini zelenija!
U srbiji je makar donedavno, ako se nije sta promijenilo, bila ogranicena kupovina municije na odredjeni broj komada po kalibru godisnje.
Onda su oni raspravljali i mastali kako bi kupovali municiju kod nas u nasim trgovinama.
Bas sam citao problematiku na njihovom forumu.
A, mi, naravno razmisljamo kako kupiti kod njih, jer je vjerojatno povoljnije.
I, tako, legalni vlasnici oruzja, nikad nisu na miru. Decki moji trebali smo se svi uclaniti u sahovski klub, a ne ici u streljastvo, tu su sami problemi i nikad nismo na miru....
U srbiji je makar donedavno, ako se nije sta promijenilo, bila ogranicena kupovina municije na odredjeni broj komada po kalibru godisnje.
Onda su oni raspravljali i mastali kako bi kupovali municiju kod nas u nasim trgovinama.
A, mi, naravno razmisljamo kako kupiti kod njih, jer je vjerojatno povoljnije.
I, tako, legalni vlasnici oruzja, nikad nisu na miru. Decki moji trebali smo se svi uclaniti u sahovski klub, a ne ici u streljastvo, tu su sami problemi i nikad nismo na miru....
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ma mi smo ti ko Babe, tracamo ondako BTW ....meni je gust ujutro pogledati mailove i forum kao nekome cigara i kavica......jolly wrote:...Interesantno kako se kod susjeda trava uvijek cini zelenija!...
A cijene streljiva u HR su vece nego kod susjeda, to je opce poznata cinjenica ...mada je sada jos i dobro kako je bilo unazad godinu dvije.
Za isto vrijme u SLO ljudi dolaze u trgovinu i kupuju sanduk ili dva ( 1000/2000 Kom ) npr. 308W istocne proizvodnje za cca 2 Kn metak...treba li upce dalje usporedjivati.
Nemoguće je Nemoguće
jolly wrote:Mali upad u diskusiju:
A, mi, naravno razmisljamo kako kupiti kod njih, jer je vjerojatno povoljnije.![]()
....onda bi išli u Srbiju po figure i ploče, jelte tamo je bolja bukva i orah, a i nešto su jeftinije figure.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
I meni preslo u naviku!lex-lutor wrote:
Ma mi smo ti ko Babe, tracamo ondako BTW ....meni je gust ujutro pogledati mailove i forum kao nekome cigara i kavica......
Turn better into best!