Kupovina streljiva u Srbiji

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Kupovina streljiva u Srbiji

Post by DTVPSOLIDER » 19 Jun 2017, 15:58

Kako ide? Jel dosta oruzani? Kako ide prijelaz? Jel se moze npr prenjet rinfuza 7,9 vojnih vise stotina komada?

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Re: Kupovina streljiva u Srbiji

Post by lex-lutor » 19 Jun 2017, 19:36

Aaaaa,,,, ti mora da si neki novi na specijalnim zadacima zastite drzavnog poredtka ?
Nemoguće je Nemoguće

DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Post by DTVPSOLIDER » 19 Jun 2017, 23:05

Ah valjda jesam. Tesko je da/ne? Idem uskoro i vidim da je kratka devetka oko i ispod 2.5 kn u ducanu pa da odma uzmem, pa me zanima a nisam uspio nac. Takoder kolega ima 7,9 jeftino.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 20 Jun 2017, 08:27

DTVPSOLIDER wrote:............... kratka devetka.........
Pa tko to jos koristi, zadnji puta sam vidio nesto u kratkoj devetki samo kao razne uspomene ili poklone koje ljudi cuvaju za svoje guste.. 9x19 je davno istisnuo kratki 9 ...ali ocito ima jos primjeraka..
Nemoguće je Nemoguće

DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Post by DTVPSOLIDER » 20 Jun 2017, 11:44

lex-lutor wrote:
DTVPSOLIDER wrote:............... kratka devetka.........
Pa tko to jos koristi, zadnji puta sam vidio nesto u kratkoj devetki samo kao razne uspomene ili poklone koje ljudi cuvaju za svoje guste.. 9x19 je davno istisnuo kratki 9 ...ali ocito ima jos primjeraka..

Hehe. Budem se modernizirao na 9x19 kad si nadem neki Hi Power raniji. Slab sam na Berette M34

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 13 times

Post by jolly » 21 Jun 2017, 08:06

Mali upad u diskusiju:

Interesantno kako se kod susjeda trava uvijek cini zelenija!

U srbiji je makar donedavno, ako se nije sta promijenilo, bila ogranicena kupovina municije na odredjeni broj komada po kalibru godisnje.
Onda su oni raspravljali i mastali kako bi kupovali municiju kod nas u nasim trgovinama.
Bas sam citao problematiku na njihovom forumu.

A, mi, naravno razmisljamo kako kupiti kod njih, jer je vjerojatno povoljnije. :mrgreen:

I, tako, legalni vlasnici oruzja, nikad nisu na miru. Decki moji trebali smo se svi uclaniti u sahovski klub, a ne ici u streljastvo, tu su sami problemi i nikad nismo na miru.... :A29:
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 21 Jun 2017, 08:42

jolly wrote:...Interesantno kako se kod susjeda trava uvijek cini zelenija!...
Ma mi smo ti ko Babe, tracamo ondako BTW ....meni je gust ujutro pogledati mailove i forum kao nekome cigara i kavica......

A cijene streljiva u HR su vece nego kod susjeda, to je opce poznata cinjenica ...mada je sada jos i dobro kako je bilo unazad godinu dvije.

Za isto vrijme u SLO ljudi dolaze u trgovinu i kupuju sanduk ili dva ( 1000/2000 Kom ) npr. 308W istocne proizvodnje za cca 2 Kn metak...treba li upce dalje usporedjivati.
Nemoguće je Nemoguće

frulica
Narednik
Narednik

Post by frulica » 21 Jun 2017, 08:44

jolly wrote:Mali upad u diskusiju:

Interesantno kako se kod susjeda trava uvijek cini zelenija!

U srbiji je makar donedavno, ako se nije sta promijenilo, bila ogranicena kupovina municije na odredjeni broj komada po kalibru godisnje.
Onda su oni raspravljali i mastali kako bi kupovali municiju kod nas u nasim trgovinama.
Bas sam citao problematiku na njihovom forumu.

A, mi, naravno razmisljamo kako kupiti kod njih, jer je vjerojatno povoljnije. :mrgreen:

I, tako, legalni vlasnici oruzja, nikad nisu na miru. Decki moji trebali smo se svi uclaniti u sahovski klub, a ne ici u streljastvo, tu su sami problemi i nikad nismo na miru.... :A29:

....onda bi išli u Srbiju po figure i ploče, jelte tamo je bolja bukva i orah, a i nešto su jeftinije figure.

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 7 times
Been thanked: 13 times

Post by jolly » 21 Jun 2017, 17:52

lex-lutor wrote:
Ma mi smo ti ko Babe, tracamo ondako BTW ....meni je gust ujutro pogledati mailove i forum kao nekome cigara i kavica......
I meni preslo u naviku! :A25:
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

Dale
Civil
Civil

YouTube/streljana dale

Post by Dale » 23 Jun 2017, 10:33

YouTube/streljana dale

Post Reply