Širokokutna optika ili "obična" optika
Širokokutna optika ili "obična" optika
Gledam da bih kupio optiku za pušku pa neznam dali kupiti običnu ili širokokutnu.95% optika na puškama su obične a ne širokokutne.Ja sam gledao VORTEX STRIKE EAGLE 1-4 ILI 1-8*24.Više bi mi koristila za pogon a manje za čeku.Dali se sa širokokutnom optikom može na čeku.Teren je dosta brdovit sa šumom iproplancima bez šume.Maximalno pucanje do 150 metara.Bojim se da kupim nešto što mi ne odgovara a novi sam lovac pa nemam iskustva sa optikama.U igri je par tisuća kuna pa ako zajebem žena će me objesiti za jaja.Molim pomoć i savjete
Re: Širokokutna optika ili "obična" optika
Za to što si opisao, širokokutna svakako. 1.5-6x42 nekako bi pokrila sve. Još ako imaš novaca pa uzeti s osvjetljenom končanicom, sigurno univerzalna.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Prijatelju, nemoj se puno ustručavati! Ako si lovac, mislim pravi lovac, žena će te sigurno objesiti za jaja, malo prije ili malo poslije. To ti ionako ne gine.
Svatko tko ti kaže drukčije.....
Veliki pozdrav svima!
Svatko tko ti kaže drukčije.....
Veliki pozdrav svima!
Rekli su joj kolege lovci"Sada si službeno ostala bez muža kad je položio". 
Mozda je zena jedva docekala malo mira....a jeste zlocesti, sve po svom laktu mjerite...
Nemoguće je Nemoguće
Od jednog lovca žena jeisto htjela mira,on je vikendom išao u lov.Jednom je zaboravio ogrlicu od psa sa Gps-om u njezinom autu,imao je šta vidjeti kuda je auto vozio,a ona je sve negirala.Pomoću ogrlice od psa saznao je da ima jebača.Valjda neće i moja tako,stavljam GPS ogrlicu u auto kad idem u lov. 
Ne budi AMATER, prije nego sto se vratis doma uvijek nazovi da vidis sto ima za rucak ili da li treba nesto kupiti....
Nemoguće je Nemoguće