Pištolj HS S7 3.3 G2
Pištolj HS S7 3.3 G2
Zna li netko nešto više o ovom pištolju? Pojavio se u ponudi Lovca ali nisam nikad čuo za njega. Liči mi na XDS.
Re: Pištolj HS S7 3.3 G2
Nije baš nov, aktualan je u USA već skoro godinu dana. Izmjene su uglavnom kozmetičke sa tzv Grip zone teksturom. Imao sam ga u ruci, ispucao dva tri spremnika u HS-ovoj streljani. Ništa posebno, subcompact pištolj, dobro leži u ruci kao i XD mod 2. Ako nekoga već zanima, neka malo poprati XDM 10mm i u OSP varijanti.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
u kalibru 45 acp, je najmanja 45-ica na svijetu. dakle, poseban i originalan jest.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

jel to ovo[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/20190522/bb8ef9d3e1e7a5ff26d8a99b099b4e6c.jpg[/img]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL
Ameri ga prodaju po XDS mod.2, ne znam zašto naši izmišljaju toplu vodu sa tim nazivima.
Zato što je XD, XD-M, XD-E, XD-S, mod 2 i ostala svita naziva trademark za američko tržište.
Vjerovatno zato što se Mod 2 ne radi za hrvatsko tržište posebno kao Mod 1 ili ti ga HS-9...
-
Dado Tornado
- Razvodnik

Decki bok, jel netko kupovao pištolj u tvornici, jel cijena povoljnija i jel se može karticom na rate kupit, interesira me ovaj xdm 2 u 45 cal, hvala na odgovoru, gledao sam ga u lovcu prekrasan pištolj, super za nošenje.
Jeftinije je neću te sada lagati 20 ili 25%, ide samo za gotovinu. Znam samo provjereno da je HS-9 standard 2500 kn.
-
Dado Tornado
- Razvodnik

AR15, jeli možeš molim te pojasnit malo tu kupnju direkt iz tvornice. Nema baš nikakvih informacija na HS-produkt.hr. To mi je uvijek bilo čudno da na viču na sve strane "dođi i kupi". Uopče nemaju nikakav kontakt telefon na cijeloj stranici....kako bi ih naprimjer jedan novi distributer kontakritao?! Reci molimte kako je ta kupnja izgledala, kontakt neki ako imaš itd. I spominješ i neku njihovu streljanu....tamo se može isprobati sve? Mogu li isprobat i VHS "kad sam već tamo"?
Da se nebi baš dovezo usred Ozlja i počeo urlat kroz prozor autia "aloooooo, de ima za kupiti pištoooooljaaaaa".
Da se nebi baš dovezo usred Ozlja i počeo urlat kroz prozor autia "aloooooo, de ima za kupiti pištoooooljaaaaa".
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Zaista nema smisla tako!NekiTip wrote:
Ali za taj postupak, preporucam megafon, uz otvoreni prozor!!!!
Turn better into best!
Šatorim i prosvjedujem u centru Ozlja na neodređeno, dok mi netko od stanovnika ne donese pištolj.preporucam megafon, uz otvoreni prozor!!!!
Popust vrijedi samo sa policijske službenike, djelatne vojne osobe i zaposlenike SOA.
Tvornica nije u Ozlju.NekiTip wrote:Šatorim i prosvjedujem u centru Ozlja na neodređeno, dok mi netko od stanovnika ne donese pištolj.preporucam megafon, uz otvoreni prozor!!!!
Zaštitare, članove streljačkih klubova, zaposlenike, članove obitelji zaposlenika, rodbinu... znači za sve...sjekira wrote:Popust vrijedi samo sa policijske službenike, djelatne vojne osobe i zaposlenike SOA.