HS stainless spremnici bojanje
HS stainless spremnici bojanje
Može mi netko preporučiti kojom vrstom boje obojati stainless spremnike za HS-9/XDM? Nisam baš siguran koji je točno materijal u pitanju, rekli su mi u firmi da je stajler? Ako netko ima možda informaciju koji je točno materijal, biti ću zahvalan. Može li se staviti nešto tipa krylona? Ili treba biti nešto tipa cerakote premaza?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Re: HS stainless spremnici bojanje
To sam se i ja mislio, ali nisam se usudio pitati! 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Oprema koju koristim je kamuflažna, a stainless spremnici su šaka u oko kakav odsjaj imaju. Radio bi cerakote na pištolju, a ne usudim se raditi spremnike na neviđeno. Nije jeftino da se napravi jedan za probu pa ide ide, ne ide ne ide. Puška je drugo, spremnici su izvana pa može ići što god, a i puno je širi izbor boja spremnika.
Jednostavno naruči ProMag spremnike, dolaze crni. Imaš i verzije sa 25 tj. 32 komada, imam dojam da bi ti se to svidjelo.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Ne se zaletati!
Zakonom iz 2018, kapacitet spremnika pistolja ogranicen je na 20 komada streljiva. Sve iznad tog spada u kategoriju A.
Zakonom iz 2018, kapacitet spremnika pistolja ogranicen je na 20 komada streljiva. Sve iznad tog spada u kategoriju A.
Turn better into best!
Po ProMag stranici od 15, 16, 20 i 32 komada... jedini bed je što ne mogu naći nigdje za kupiti... Brownells nema, u Sloveniji isto nema sreće... negdje treće za pogledati?Mraz wrote:Jednostavno naruči ProMag spremnike, dolaze crni. Imaš i verzije sa 25 tj. 32 komada, imam dojam da bi ti se to svidjelo.