COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Činjenica je da je povukao neke poteze, vojska mu je u Europi i za divno čudo Putin se ne buni niti oglašava. Od zadnjeg sastanka izgleda da nema nikakve napetosti između Rusa i SAD, e sad šta će biti to ćemo vidjeti. Valjda.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Anketa streljackog saveza, HSS, aktivnostima tokom pandemje COVID-19.
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2525
Najava o promjenama zakona o sportu:
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2524
Obavijest o odgodi/otkazivanju natjecanja ISSF i ESC!!!
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2527
S poveznice:
Poštovane članice,
temeljem službene obavijesti ESC-a, ovime vas obavještavamo da je Europsko juniorsko prvenstvo u Osijeku, planirano za 25.06.-02.07.2020, odgođeno za 07.-14.09.2020. Definitivna potvrda istog ili odluka o otkazivanju donijet će se najkasnije do 01.07.2020. godine.
Sva ostala službena ISSF i ESC natjecanja (europska i svjetska prvenstva te svjetski kupovi) OTKAZANA su za 2020. godinu.
Hrvatski streljački savez učinit će sve da izvuče maksimum iz ove situacije i omogući nastavak dijela sezone domaćih natjecanja, a temeljem praćenja razvoja situacija te uputa nacionalnog civilnog stožera vezano uz ovu pandemiju. O svemu će konačnu odluku donijeti Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza čim se ostvare preduvjeti za donošenje konkretne odluke.
Stručna služba HSS-a
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2525
Najava o promjenama zakona o sportu:
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2524
Obavijest o odgodi/otkazivanju natjecanja ISSF i ESC!!!
http://www.hrvatski-streljacki.hr/Publi ... px?id=2527
S poveznice:
Poštovane članice,
temeljem službene obavijesti ESC-a, ovime vas obavještavamo da je Europsko juniorsko prvenstvo u Osijeku, planirano za 25.06.-02.07.2020, odgođeno za 07.-14.09.2020. Definitivna potvrda istog ili odluka o otkazivanju donijet će se najkasnije do 01.07.2020. godine.
Sva ostala službena ISSF i ESC natjecanja (europska i svjetska prvenstva te svjetski kupovi) OTKAZANA su za 2020. godinu.
Hrvatski streljački savez učinit će sve da izvuče maksimum iz ove situacije i omogući nastavak dijela sezone domaćih natjecanja, a temeljem praćenja razvoja situacija te uputa nacionalnog civilnog stožera vezano uz ovu pandemiju. O svemu će konačnu odluku donijeti Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza čim se ostvare preduvjeti za donošenje konkretne odluke.
Stručna služba HSS-a
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ljudi moji, moran prenoćiti na aerodromu Schiphol Amsterdam....hotel Yutel u sklopu zračne luke, soba ( samica u Hagu je veća )
4m2 + krevet...130 e....Popodne, 16 sati, pijem pivu i u krugu 50 metara 4 osobe.....obično ih je bilo 200......Trebat će vrimena da se riješimo tog vraga !!! To je najvažnije ! A streljaštvo, nogomet.....ostale stvari neka čekaju......
4m2 + krevet...130 e....Popodne, 16 sati, pijem pivu i u krugu 50 metara 4 osobe.....obično ih je bilo 200......Trebat će vrimena da se riješimo tog vraga !!! To je najvažnije ! A streljaštvo, nogomet.....ostale stvari neka čekaju......
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Potrajati će da se riješimo,virus je to.
Ali treba pristupiti problemu trezveno i stručno i raditi kako i koliko se može.
Ovako zaustaviti sve ,paralizirati gospodarstvo i čitav život nije rješenje,a po mome mišljenju nije ni potrebno.
Štete su velike,prevelike i bojim se nepopravljive.
Izgleda da je državnome vodstvu ipak to sinulo pa popuštaju mjere, baš kako sam i napisao da će morati jer bi slijedio kolaps u svim segmentima drušva.
Ali treba pristupiti problemu trezveno i stručno i raditi kako i koliko se može.
Ovako zaustaviti sve ,paralizirati gospodarstvo i čitav život nije rješenje,a po mome mišljenju nije ni potrebno.
Štete su velike,prevelike i bojim se nepopravljive.
Izgleda da je državnome vodstvu ipak to sinulo pa popuštaju mjere, baš kako sam i napisao da će morati jer bi slijedio kolaps u svim segmentima drušva.
-
Mirok
- Brigadni General

Što kažete kako sada naši porastom broja oboljelih kažu-ma nema opasnosti,sve je pod kontrolom?
Prije su govorili-doći će do eksponencijalnoga rasta,slijedeća dva tjedna su PRESUDNA!
A sada ništa,granice otvorene,dolazi kako tko hoće,migranata sve više...........vjerojatno će za nas opet uvesti propusnice!?
Prije su govorili-doći će do eksponencijalnoga rasta,slijedeća dva tjedna su PRESUDNA!
A sada ništa,granice otvorene,dolazi kako tko hoće,migranata sve više...........vjerojatno će za nas opet uvesti propusnice!?
Postotak turzima u BDP-u HR je enormnih 18% i to je najjednostavniji odgovor na ovu temu.
Tada još nije krenula turistička sezona i vjerovatno se mislilo "lako ćemo". Sada više nema "lako ćemo" jer nećemo lako, evidentno.
Migranti su druga tema i vjerovatno ih nema toliko po medijima jer su stara vijest. A i od početka se skrivalo koliko ih je. Kod nas ih je više-manje stalno, sve manje čujem da rade sranja po objektima no zato su česti gosti u čekama i tu svako toliko bude problema.
Migranti su druga tema i vjerovatno ih nema toliko po medijima jer su stara vijest. A i od početka se skrivalo koliko ih je. Kod nas ih je više-manje stalno, sve manje čujem da rade sranja po objektima no zato su česti gosti u čekama i tu svako toliko bude problema.
-
Mirok
- Brigadni General

Ako se svodi na turizam,svatko zna ako se sezona ne pripremi do 3.,4. mjeseca u godini ,da je za tu godinu propala.
Pitanje koje sam naglasio je :kako to da je virus prije bio ubojit,a sada nije? Barem po izjavama nadležnih.
Znači ,pitanje dosljednosti vladajućih???
Pitanje koje sam naglasio je :kako to da je virus prije bio ubojit,a sada nije? Barem po izjavama nadležnih.
Nisam ljubitelj teorija zavjere, baš naprotiv, no cijela ta priča sa Covid19 mi smrdi gore neko kada mi pas prdne nakon što sam ga hranio s divljači. 
-
Mirok
- Brigadni General

O tome pričamo.Mraz wrote:Nisam ljubitelj teorija zavjere, baš naprotiv, no cijela ta priča sa Covid19 mi smrdi gore neko kada mi pas prdne nakon što sam ga hranio s divljači.
Jednostavno. Virus je mutirao i oslabio. Ako ovako nastavi neće biti opasniji od obične gripe...Mirok wrote:Ako se svodi na turizam,svatko zna ako se sezona ne pripremi do 3.,4. mjeseca u godini ,da je za tu godinu propala.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Dok se nesto sluzbeno ne potvrdi, moja je preporuka, ponasati se odgovorno, nositi masku, sterilizirati ruke, izbjegavati guzvu.
U zadnja tri dana, je poprilican broj novozarazenih.
Turn better into best!
Točno, treba se ponašati odgovorno i paziti na sebe i druge. U prilog mojoj tezi ide i to da od ovog poprilično velikog broja novooboljelih nitko nije završio na respiratoru. Simptomi su slabi a dobar dio njih je i bez simptoma. Po struci sam inaće liječnik i znam pinešto o epidemiologiji i virusimajolly wrote:Dok se nesto sluzbeno ne potvrdi, moja je preporuka, ponasati se odgovorno, nositi masku, sterilizirati ruke, izbjegavati guzvu.
Jednostavno laički rečeno korona, covid...bovid..i ine izvedenice su čista laž. Niti je to neki novi virusni soj niti ništa. Zapravo ako se nešto i manifestira kod ljudi to je obični soj nekog od tisuća virusa koji se ciklično pojavljuju svake godine. A hipohondrizam kod ljudi čini čuda.
-
Mirok
- Brigadni General

Ima nešto u tome!frulica wrote:Jednostavno laički rečeno korona, covid...bovid..i ine izvedenice su čista laž. Niti je to neki novi virusni soj niti ništa. Zapravo ako se nešto i manifestira kod ljudi to je obični soj nekog od tisuća virusa koji se ciklično pojavljuju svake godine. A hipohondrizam kod ljudi čini čuda.
Pitanje :kome je u interesu sve to potencirati i sa kojim ciljem?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ne bih ja to uzeo bas tako "bezazleno" kao gripu... gripa i slicni sojevi tih ciklicnih virusa ne naprave ovo od zdravog covjeka... https://globalnews.ca/news/6963878/coro ... scle-loss/frulica wrote:Jednostavno laički rečeno korona, covid...bovid..i ine izvedenice su čista laž. Niti je to neki novi virusni soj niti ništa. Zapravo ako se nešto i manifestira kod ljudi to je obični soj nekog od tisuća virusa koji se ciklično pojavljuju svake godine. A hipohondrizam kod ljudi čini čuda.
pa ti nemoj biti "hipohondar". uporediti gripu sa covidom je isto kao da usporedis herpes sa aidsom..., pa ti nemoj stavljati kondom.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
To znaci da moze mutirati i obrnuto u nesto sto je puno opasnije od onog sto je bilo ,zar ne ?jungleboy wrote:Jednostavno. Virus je mutirao i oslabio. Ako ovako nastavi neće biti opasniji od obične gripe...Mirok wrote:Ako se svodi na turizam,svatko zna ako se sezona ne pripremi do 3.,4. mjeseca u godini ,da je za tu godinu propala.