UPLULA speed loader
UPLULA speed loader
Zadnjih nekoliko dana koristim brzi punjač za pištoljski spremnik marke UpLULA iznenadila me jednostavnost kojom olakšava punjenje pištoljskih spremnika.
Re: UPLULA speed loader
koristim brzi punjač za pištoljski spremnik marke UPLULA. pokazao se dobar ali nadam se da će se pokazati izdržljivim.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

HS produkt ima sad jos jednostavniju verziju Uplula punjaca. Ja sam ga dobio, nemam pojma moze li se kupiti, jel' vec u poroizvodnji i prodaji ili je jos u experimentalnoj fazi
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Samo da vas ispravim, firma se zove MagLula a UpLula je model. Inače je MagLula jako poznata marka u svijetu speed loadera i pikiram si uzeti onaj model za AK spremnike kojim se puni i prazni, samo je cijena malo na višu stranu za dodatak koji nije nužno neophodan.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

moj prstula za punjenje radi savršeno nikakih problema i paše na sve modele i kalibre 
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

uff bilo je nekad gadno sa mecgarovim spremnicima za cz 75 dok sam imao ga al sad od glocka berette tt-jca i ar 15 nisu teski za punjenje.