kupnja direktno iz hs tvornice
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

Re: kupnja direktno iz hs tvornice
da se razumijemo to su moja nadanja da ču možda uspjet uskoro kupit. sve je započelo sa star bm 9mm luger pištoljem koji je nedavno bio na njuškalu za 700 kn po slikama u dobrom stanju al mi je pobjegao a on je onak po meni malo bolji za nošenje jel je dosta tanji od glocka samim time lakši za sakrit al mi je izdimio pa tako da ništa od toga i imam beretu m 70 u 7.62 cal al mi je zrno malo preslabo za samoobranu al dimenzijama zakon njega mog komotno sam u đep staviti i nositi. al kažem kalibar me zeza. uglavnom kak mi je izdimio taj star bm sam počeo razmišljat o h11. tu je neko napisao da je neka druga vrezija hs za 900 i nešta kn jeftinija u trgovini njihovoj nego u trgovinama oružijem što znač ako je oko 4000 kn ovak i nek je 900 kn jeftiniji to bi se moglo iskemijat nešta čak.
Moze se normalno kupiti u Ka u HS-u ali svakako bi bilo dobro provjeriti radno vrijeme prije telefonom i raspolozivost onog sto zelite kupiti.
Sto ce tice popusta to ovisi koga poznate
Ja osobno sam dobio XDM-a 5,25" mukte 
Sto ce tice popusta to ovisi koga poznate
Taj podatak baš pomaže kolegi. Sad će mu biti lakše iskeširati.Mario_Zg wrote:Moze se normalno kupiti u Ka u HS-u ali svakako bi bilo dobro provjeriti radno vrijeme prije telefonom i raspolozivost onog sto zelite kupiti.
Sto ce tice popusta to ovisi koga poznateJa osobno sam dobio XDM-a 5,25" mukte
μολὼν λαβέ
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Cijena je stvarno povoljna!!!Mario_Zg wrote:Moze se normalno kupiti u Ka u HS-u ali svakako bi bilo dobro provjeriti radno vrijeme prije telefonom i raspolozivost onog sto zelite kupiti.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

istina kad čujem take priče dođe mi da si pucam u koljeno od jada što ja nemam takvu štelu.Lemi_O2 wrote:Taj podatak baš pomaže kolegi. Sad će mu biti lakše iskeširati.Mario_Zg wrote:Moze se normalno kupiti u Ka u HS-u ali svakako bi bilo dobro provjeriti radno vrijeme prije telefonom i raspolozivost onog sto zelite kupiti.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

de meni sredi h11 mukte dam teb 1000 kn za trud.Mario_Zg wrote:Moze se normalno kupiti u Ka u HS-u ali svakako bi bilo dobro provjeriti radno vrijeme prije telefonom i raspolozivost onog sto zelite kupiti.
1600? I ćevapiMario_Zg wrote:Jbg mogu sebi samo po tim uvjetima. Inace drage volje.
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

pada ti sebi i onda prepišeš na mene i ja ti dam 1000 kn za trud i platim ti sve troškove tvoje nabavne dozvole takse i upisivanja u oružani list i odjave kad ga men prepišeš.Mario_Zg wrote:Jbg mogu sebi samo po tim uvjetima. Inace drage volje.
ak ko šta pita nije ti pasao
Standardna praksa je 20% popusta, 30% popusta na nešto što izlazi iz prodaje tj ne radi se više. Netko tko kupi više puta dobije i veći popust. Ili ti ga kako Istra kaže, kako koga znaš.
Sad je samo pitanje koliko ti je isplativo dolaziti... ako si negdje 300 km daleko i moraš plaćati cestarinu, gorivo, gablec neki... x2... msm da ti pojede popust...
Sad je samo pitanje koliko ti je isplativo dolaziti... ako si negdje 300 km daleko i moraš plaćati cestarinu, gorivo, gablec neki... x2... msm da ti pojede popust...
Jesi ti dobio nabavnu za novu cijev? Jer samoobranu za DiN su u našoj policijskoj upravi počeli odbijati i ljudima koji već imaju jedan za samoobranu na DiN.dundoivica wrote:da se razumijemo to su moja nadanja da ču možda uspjet uskoro kupit. sve je započelo sa star bm 9mm luger pištoljem koji je nedavno bio na njuškalu za 700 kn po slikama u dobrom stanju al mi je pobjegao a on je onak po meni malo bolji za nošenje jel je dosta tanji od glocka samim time lakši za sakrit al mi je izdimio pa tako da ništa od toga i imam beretu m 70 u 7.62 cal al mi je zrno malo preslabo za samoobranu al dimenzijama zakon njega mog komotno sam u đep staviti i nositi. al kažem kalibar me zeza. uglavnom kak mi je izdimio taj star bm sam počeo razmišljat o h11. tu je neko napisao da je neka druga vrezija hs za 900 i nešta kn jeftinija u trgovini njihovoj nego u trgovinama oružijem što znač ako je oko 4000 kn ovak i nek je 900 kn jeftiniji to bi se moglo iskemijat nešta čak.
Znam da spadamo pod istu PU pa si provjeri kako se ne bi negativno iznenadio i ostao samo na Glocku.
Put your money where your mouth is.
Bitno je da bar taj jedan ne odbiju....
Ali nije mi jasno sto bi im znacilo da daju 5 na DiN. Isto kao lovacko...Pa neces sve nosit odjednom. To DiN bi trebala biti jedna iskaznica koja dokazuje da imas oruzje za samoobranu i po nekoj mojoj logici da nosis sve svoje kratko koje ti se prohtije. Zato mi je glupo kada odbijaju dodatan pistolj. Ja nemam ni jedan pa zato kazem da dobro da taj jedan ne odbiju. Ali potpuno razumijem kada osoba uz postojeci na DiN trazi jos. Zasto jedan dan ne bi nosio glocka, drugi zbrojovku, treci revolver i redom u krug...
Ali nije mi jasno sto bi im znacilo da daju 5 na DiN. Isto kao lovacko...Pa neces sve nosit odjednom. To DiN bi trebala biti jedna iskaznica koja dokazuje da imas oruzje za samoobranu i po nekoj mojoj logici da nosis sve svoje kratko koje ti se prohtije. Zato mi je glupo kada odbijaju dodatan pistolj. Ja nemam ni jedan pa zato kazem da dobro da taj jedan ne odbiju. Ali potpuno razumijem kada osoba uz postojeci na DiN trazi jos. Zasto jedan dan ne bi nosio glocka, drugi zbrojovku, treci revolver i redom u krug...
BUM BUM...
Logika ti je dobra, ali nažalost kod nas nema logike. Činjenično stanje u mojoj upravi je da čovjek ima jedan pištolj na DiN za samoobranu i više mu ne daju. Član je foruma ovdje pa može potvrditi.berbenn wrote:Bitno je da bar taj jedan ne odbiju....
Put your money where your mouth is.
Sve znam iz dosta primjera.... Znam takve slucajeve, pa slucajeve da jednostavno ne mozes virovati ko sve dobije, a ko pored svega ne.... Uzas!
BUM BUM...
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

je znam za to kolegi u pž negdjeprije odbili 1za din i 1 za držanje duge cjevi a doma ima glocka na din
neznam sta bi rekao na to sve i zasto odjednom takvo odbijanje ljudi koji imaju več takvu dozvolu.
nisam još zatražio pošto nemam pari još za pištolj a i neke druge stvari su mi prioritet pošto mi govno od auta počelo trošit 10 do 12 litara na 100 km a radim u 20 km udaljenom mjest sto je 40 km tam i vam. a normalna potrošnja hyundaia elantre 1.6 16v iz 2003 je 7do8 litara. tak da mi je sad prioritet dignut kreditič od 2000€ i kupit nekog dizela da me izdrži iduče tri godine. jebi ga
neznam sta bi rekao na to sve i zasto odjednom takvo odbijanje ljudi koji imaju več takvu dozvolu.
nisam još zatražio pošto nemam pari još za pištolj a i neke druge stvari su mi prioritet pošto mi govno od auta počelo trošit 10 do 12 litara na 100 km a radim u 20 km udaljenom mjest sto je 40 km tam i vam. a normalna potrošnja hyundaia elantre 1.6 16v iz 2003 je 7do8 litara. tak da mi je sad prioritet dignut kreditič od 2000€ i kupit nekog dizela da me izdrži iduče tri godine. jebi ga
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ako se nije upalila kakva lampica,to se razštimala elektronika/lambda sonda.
Jesi probao dijagnostiku napraviti?
Ovo sa odbijanjem D i DiN ljudima koji imaju oružje, je u Zagrebu "normalna" pojava.
Jesi probao dijagnostiku napraviti?
Ovo sa odbijanjem D i DiN ljudima koji imaju oružje, je u Zagrebu "normalna" pojava.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ma sve greške pregledane i otklonjene i sređene prije mjesec dana možda al govno troši ko šeks u saborskom baru
. ev nekidan ja natočio 10 l goriva nvečer iduči dan otišao na posao i nazad te sutradan opet i na pola puta na posao kazaljka za gorivo se zaljepila za dno a ono računalo pokazuje da mogu preč još 0 km a 10 km od posla i 10 km od kuče isto tolko od prve bengare. došao na parama u daruvar i odma na benzisku natočim i pogledam kolko sam prešao km sa zadnjim tankanjem a ono 71km. za popizditi. nema šta ide on u povijest starog je služio 16godina bez ijedne zamjetke al je zato mene našo sad zajebavat e neče pa makar išo pod prešu 
Malo ste ga skrenuli s teme ccc... Dok vi raspravljate sta kako mi cemo prekosutra do HS-a
Po nove cijevi naravno.