Immiressasymn
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Re: Immiressasymn
Adminima preporučam sustav kao što imaju vani.
30 dana za registraciju te da svatko tko se prijavljuje napiše malo više zašto se želi pridružiti još na onom dijelu gdje se upisuju podatci.
Mislim da je svima dosta botova.
30 dana za registraciju te da svatko tko se prijavljuje napiše malo više zašto se želi pridružiti još na onom dijelu gdje se upisuju podatci.
Mislim da je svima dosta botova.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma treba samo malo arurirati/izmjeniti pitanja za pristup pa ce se opet smiriti, samo nikako da se uhvatim s tim u koštac, ne stignem u zadnje vrijeme ni citati forum, opet mi se skupila gomila neprocitanog...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
e jbg sad, kako ćemo tako naprid ?Mike_Torello wrote:...ne stignem u zadnje vrijeme ni citati forum, opet mi se skupila gomila neprocitanog...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

evo malo azurirao pitanja... vidjet cemo koliko ce potrajati.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"