COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
To je vojska koja jako čuva svojeg vojnika, jer ih nema puno. I sad su ih cijepili otrovom?
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

znate šta vi se ljepo cjepite koji hočete a nas koji nečemo ostavite na miru. Uostalom ako ste se cjepili šta se imate brinuti vi ste sigurni i zaštičeni i znate da neprenosite nikom drugom i da ste odgovorni u svom ponašanju. Samo prestanite srat da je cjepivo sigurno eno moja mater otkada ga je primila obje doze nočima nespava od bolova ide svako malo po doktorima ali ˝niko nezna šta joj je ˝ od doktora a sve je počelo nakon cjepljenja, te ako se ovako nastavi pitanje je kolko će još dugo, dosta ljudi se požalilo koje znamo da su nakon cjepljenja dobile povečane limfne čvorove u predjelju pazuha na cjepljenjoj strani koji su bolni i kad su se obratil lječnicima samo dobili antibiotike i to je to, smanjili se čvorovi ali i dalje osječaju bol. zanimljivo je da u mome gradu nakon što su se provela otvorena cjepljenja za sve odnedavno hitna svaki dan juri bar dva do tri puta pod rotirkama a kad nekog pitaš šta se to događa sa povečanim projem intervencija samo se šuti i ništa ne govori. Za one koji če sad reč da pretjerujem moja kuča gelda na bolnicu i hitni prijem si vaki puta kada dođu tamo pod rotirkama men u dvorištu pa tako i kroz prozore ako je noč vide plava svjetla a kad zavijaju sirene pošto sam isto blizu čujem ih koda su mi pod prozorom. živim u toj kuči 4. godine i svih ovih godina nije bilo tolko intervencija sveukupno kao sad.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

neko je napisao nešta u stilu zašto bi neko htio ubiti ili tako nešta hrvatski narod. pogledajte da svi zagovornici zaštite klime i planeta zemlje govore da je zemlja prenpučena hmm... zašto bi neko htio smanjiti populaciju pitam se. aj nemojte srat više vjerujte svojem stožeru i onome što se servira vam na hrtu i ostalim televizorima i pustite nas koji se usudimo pitati i pokazati nepovjerenje i sumljati i tražiti dokaze od nezavisnih osoba i institucija i sami istraživati a ne sljepo gutati šta nam je servirano na miru.
Povijet nas uči svemu a kažu da se povijest ponavlja a od početka svijeta vladari su htjeli kontrolirati narod a kad je narod došao do kritične točke moralo ga se prorijediti. i onaj koji misli da je vladarima u interesu dobrobit naroda nezna šta priča.
Nepobitni doaz: bez obzira koja politička opcija nebitno kolko god ih je bilo od stvaranja ljepe naše, da im je stalo do naroda mi danas nebi bili tu gdje jesmo gospodarski i ekonomski. Njima svima je bilo važno da rasprodaju ve što se da rasprodat i zarade što bolje mogu u tom procesu neki kao prodavači, neki kao kupci, a neki kao posrednici. i vi tim ljudima vjerujete? svaka vam čast imate muda to vam moram priznat.
Povijet nas uči svemu a kažu da se povijest ponavlja a od početka svijeta vladari su htjeli kontrolirati narod a kad je narod došao do kritične točke moralo ga se prorijediti. i onaj koji misli da je vladarima u interesu dobrobit naroda nezna šta priča.
Nepobitni doaz: bez obzira koja politička opcija nebitno kolko god ih je bilo od stvaranja ljepe naše, da im je stalo do naroda mi danas nebi bili tu gdje jesmo gospodarski i ekonomski. Njima svima je bilo važno da rasprodaju ve što se da rasprodat i zarade što bolje mogu u tom procesu neki kao prodavači, neki kao kupci, a neki kao posrednici. i vi tim ljudima vjerujete? svaka vam čast imate muda to vam moram priznat.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

dundoivica wrote:lex-lutor wrote:Ja bih samo ubacio fotku....
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
Kad vidim kakvih pojava ima ovdje mogu samo reci ,bravo za stozer ,rade lavovski posao 
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2288734
Bravo za vladu ! Kome ne odgovara uvijek ima u susjedstvu naprednu drzavu kao alternativu....
Bravo za vladu ! Kome ne odgovara uvijek ima u susjedstvu naprednu drzavu kao alternativu....
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

rade rade samo ne u interesu naroda vec onih koji ih plaćaju da to rade.
Daj molim te pojasni, prodali su dusu i karakter radi poslusnosti ! Da su mediji pravi odjebali bi sve negativne vjesti narednih 30-dana i Corona bi NESTALA !damirdj75 wrote:Kad vidim kakvih pojava ima ovdje mogu samo reci ,bravo za stozer ,rade lavovski posao
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Slično radi i britanski premijer,skužio je foru!
Po ovome pitanju mu je dobro došlo što su se britanci odvojili od Evrope i mogu sada samostalno isključiti šizofreniju!
Svaka čast!
Po ovome pitanju mu je dobro došlo što su se britanci odvojili od Evrope i mogu sada samostalno isključiti šizofreniju!
Svaka čast!
Tko ih placa da ne rade u interesu naroda ,mislim kada se vec razbacujete optuzbama vjerojatno znate ?
Spominjao sam preselenje u kontektstu silnog nezadovoljstva koje uvazeni clan foruma iznosi na sve sto je nasa drzava napravila ili poduzima ...a sam je spomenuo kako je u Bosni odlicno pa sam pomislio mozda ga vuce zelja ...
Naravno u bolnicu uz cijepljenje,nema razloga da se zarazi neki bolesnik koji se mozda iz objektivnih razloga ne smije cjepiti....
Ne zelite maske,mjere,lockdown a ne bi se cjepili,nevjerojatni ste vi teoreticari
Spominjao sam preselenje u kontektstu silnog nezadovoljstva koje uvazeni clan foruma iznosi na sve sto je nasa drzava napravila ili poduzima ...a sam je spomenuo kako je u Bosni odlicno pa sam pomislio mozda ga vuce zelja ...
Naravno u bolnicu uz cijepljenje,nema razloga da se zarazi neki bolesnik koji se mozda iz objektivnih razloga ne smije cjepiti....
Ne zelite maske,mjere,lockdown a ne bi se cjepili,nevjerojatni ste vi teoreticari
Vidim ja da si ti olicenje razuma u rvata pa sigurno znas pravi odgovor na obicno pitanje ?damirdj75 wrote:...Ne zelite maske,mjere,lockdown a ne bi se cjepili,nevjerojatni ste vi teoreticari
Gdje je NESTALA OBICNA GRIPA ?
Moja doktorica nema pojma, prosle i ove godine NITI jedan slucaj u gradu ??
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ne kod tebe Lex,nema ni jednoga zabilježenoga slučaja gripe u Hrvatskoj!
Naravno da je to nemoguće,to SVI znaju čak i stožer,ali......politika odlučuje kod nas i o gripi.
Naravno da je to nemoguće,to SVI znaju čak i stožer,ali......politika odlučuje kod nas i o gripi.
Umoran sam vec pomalo od svega, najvise od toga sto se svakog tko propituje i sumnja proglasava neprijateljem zdravlja nacije, ravnozemljasem, antivakserom, teoreticarem zavjera itd. Ispada da su svi ti koji se USUDE PITATI " nepijatelji sistema" ?Mirok wrote:Ne kod tebe Lex,nema ni jednoga zabilježenoga slučaja gripe u Hrvatskoj!
Trazio sam vrlo jednostavan podatak na netu i nisam ga uspio pronaci , koliko je u postocima od POZITIVNIH na Covid zapravo pokazalo SIMPTOME bolesti? IB43 je dobar sa statistikom , mozda on zna za neki pamenti link ?
Nemoguće je Nemoguće
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Ko je primija pfajzera bolje da ne čita visti za Izrael od danas...
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway