Harley
- Stari Maček
- Razvodnik

Re: Harley
prije nekoliko godina u nekakvoj emisiji, na max tv-u sam gledao kako su pravili neki custom motor. I radili su ga sve na temu oružja, cak je i auspuh izgledao ovako. S tim da kad se motor upali na vrhu auspuha se pocne rotirati kao mini gun i mogu rec da mi je bas svidjelo.
- Stari Maček
- Razvodnik

Proći tehnički nebi bio problem ali registrirati i voziti ovako uređeni motorkotač je kod nas nezamislivo.

Hvali Boga - dodaj streljivo!
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

BMW, i to su mi skinuli sa obje bočne strane i kofera. Šteta je 600 Kn ako kupuješ originale. Čisti vandalizam, mogu misliti što bi se dogodilo ovom HD-u kod nas.
Jednom sam u Kanadi, i to ne u putolovini na dalekom sjeveru, nego u Mississauga, zapadno od Toronta, vidio Honda Gold Wing s goveđim rogovima na upravljaču. Raspon je morao biti nekih 110-120 cm. Nikad ga poslije nisam vidio, pa ne mogu reći da li ga je policija prisilila da to čudo skine.
Mora bi skinuti da je kod nas. Mene su vratili sa tehničkog jer su mi ručke motora bile na špic. I imao sam jedan šaraf na rezervoaru koji je bio špicast
Otišao sam doma, maknuo sve, vratio se nakon 15 minuta i prošao
To je bila tvoja dobra volja...!andrej wrote:Mora bi skinuti da je kod nas. Mene su vratili sa tehničkog jer su mi ručke motora bile na špic. I imao sam jedan šaraf na rezervoaru koji je bio špicast
Ja koji imam vise vremena bih mu ostavio motor na sred tehnickog i ne bih ga maknuo dok mi pismeno ne dokaze po kojem clanku kojeg zakona TO NE SMIJEM imati !! Pa da vidimo tko ce duze ?
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Jednom sam ja pitao prometnog policajca za problem koji su na svoj način tumačili na tehničkom?lex-lutor wrote:To je bila tvoja dobra volja...!andrej wrote:Mora bi skinuti da je kod nas. Mene su vratili sa tehničkog jer su mi ručke motora bile na špic. I imao sam jedan šaraf na rezervoaru koji je bio špicast
Ja koji imam vise vremena bih mu ostavio motor na sred tehnickog i ne bih ga maknuo dok mi pismeno ne dokaze po kojem clanku kojeg zakona TO NE SMIJEM imati !! Pa da vidimo tko ce duze ?
I kaže mi......ako tako kažu na tehničkom,onda je tako.....
Znači kao i za oružje.
Svatko tumači kako hoće.