Armalite M15A2
Armalite M15A2
Evo da predstavim i svoj Armalite M15A2. Danas stigla USGI ručka, pa 'reko da okinem par fotki.
Kako nadogradnje budu napredovale tako ću staviti i slike istih. Još čekam da mi stigne Midwest Industries Gen 2 RAS i PMAG 10/30 spremnik.
Kako nadogradnje budu napredovale tako ću staviti i slike istih. Još čekam da mi stigne Midwest Industries Gen 2 RAS i PMAG 10/30 spremnik.
Re: Armalite M15A2
Došlo je vrijeme kad se i za ovo oružje može reći - klasika! 
U pozitivnom smislu, naravno.
U pozitivnom smislu, naravno.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Preeeeeeeedobraaa jeeee!!!!
Kako mi je drago ovakve stvari kod nas vidjet. Presretan sam.
Kako mi je drago ovakve stvari kod nas vidjet. Presretan sam.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

jbt nekako mi poznat taj model.
neka te služi 100 godina i onda tviju djecu još 100.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

-
dundoivica
- Stožerni Narednik

Imaš u planu neki retro inspired build kako ja planiram sa svojim Coltom ili je to to, ovako bude?
Još treba doći Midwest Industries RAS, KAC rail covers, Barska 4x20 retro scope i Blue force gear Vickers sling. I to će biti najviše što se danas može postići da bude gotovo identično M4A1. Tako da ostavit ću da bude retro u toj mjeri.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Kolika su to u konačnici ulaganja u pušku?frulica wrote:Još treba doći Midwest Industries RAS, KAC rail covers, Barska 4x20 retro scope i Blue force gear Vickers sling. I to će biti najviše što se danas može postići da bude gotovo identično M4A1. Tako da ostavit ću da bude retro u toj mjeri.
Puška + navedeni dodaci nešto sitno preko 13.000 kn.Mirok wrote: Kolika su to u konačnici ulaganja u pušku?
A eto, nadam se da će to sve dobro uklopiti. Jer osobno nisam fan tacticool dodataka osim onog što je US army u tom vremenskom periodu koristila. Naravno može čovjek za gušt staviti i neki hologramski ciljnik ili sl. ali onda se odmičem od bazičnog GI izgleda.jolly wrote:Bit ce to pravo malo remek djelo!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Meni se bas svidja ovaj stil kako je sklapas! Vjerojatno i ja preferiram klasiku. 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

kad smo vec kod klasike bio dan karijera u pakracu pa bila i interventna iz pž službeno su bili pa ostali i oni prezentirat naouružanje rekao čovjek da su znali došli bi sa više opreme ali ovo je iznenadno pa su samo imali što su dužili.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

argentinske falovke , inače donesu vhs-ice uvjek na taka događanja ali iskren meni bilo drago nikad dosad nisam falovku vidio i držao u rukama tak da
i najviše me začudilo što nije tako strašno teška za 7,62x51 sam očekivao da če biti teža puška a i ugodna je lgana za manevrirat.
Last edited by dundoivica on 11 Sep 2021, 19:34, edited 1 time in total.