Dozvola za držanje i nošenje u svrhu samoobrane - pitanja
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Dozvola za držanje i nošenje u svrhu samoobrane - pitanj
Kako obično ide,postrožiti će još više zakonAriel wrote:Japan ima jedan od najstrožijih zakona o oružju.
Danas je ubijen bivši premijer, improviziranim oružjem.
I što sad?
Ludilo....
Samo još jedan dokaz o besmislenosti totalnih zabrana oružja. Ako misliš raditi sranja a ne možeš nabaviti oružje, napraviš ga. Koliko sam vidio na kratko djeluje vrlo primitivno ali očito učinkovito. Nažalost.
Sad kad Japan zabrani prodaju vodovodnih cijevi…na policiju po dozvolu, pa u Bauhaus.
Ja sam konkretno naveo razlog da hoću prodati postojeće i kupiti drugo... nisu dali... a imam druga solucija... upper sa cijevi i zatvaračem za AR 15 hehe
Zanimljivo kako ti isti koji smrtnicima uskraćuju oružje sami u njega itekako vjeruju. Broj naoružanih tjelohranitelja kojima se okružuju dovoljno govori.
Dok mi ne budemo imali zakon potkrijepljen sudskom praksom koja će se poštivati u cijeloj zemlji u datom primjeru do tada nećemo biti progresivni
Ma lako za vodovodne cijevi, ali isto tako će biti i za dušično fosforna gnjojivafrulica wrote:Sad kad Japan zabrani prodaju vodovodnih cijevi…na policiju po dozvolu, pa u Bauhaus.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Pa već postoje intencije da se dušična gnojiva kupuju sa dozvolom. Da bi se spriječila izrada IED-a jelte…Hawk wrote: Ma lako za vodovodne cijevi, ali isto tako će biti i za dušično fosforna gnjojiva
I tako ćemo mi mali poljoprivrednici Koji nemaju OPG najebati ka žutifrulica wrote:... Pa već postoje intencije da se dušična gnojiva kupuju sa dozvolom. Da bi se spriječila izrada IED-a jelte…
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Pa jbt ja morao tražiti vezu da kupim Chromogor za špricanje uši na Šljivi. Otišlo sve u PM.Hawk wrote: I tako ćemo mi mali poljoprivrednici Koji nemaju OPG najebati ka žuti
Ali opet ja teoretičar…ovo u Nizozemskoj je i povezano s time, prvo zabrane kupnju nekih relativno nebitnih poljoprivrednih kemikalija, pa zatim gnojiva…i na kraju nećeš smjeti uzgajati životinje ga sebe, već ćeš ovisiti o “Njima”.
I ako ne “ slušaš”…no food for you.
A i ovi koji "slušaju" će morati biti na dijeti od insekata.
The truth is hate to those who hate the truth.