Partija krece u oduzimanje oruzja !!
Re: Partija krece u oduzimanje oruzja !!
Pa svi su oni ostavština Titova režima i hdz,sdp,hsp,hns i bilo koji drugi. Svi su oni rasli u tom režimu i pokupili su dio tog režima. Pa ja ti govorim da smo si mi kao narod to izabrali. Reci mi po tvojem koja politička stranka danas nije ostavština Titova režima? u kojoj stranci ima ijedna osoba koja nije barem 1% ostavštine Titovog komunizma? Pkušavam Vam svima malo približiti neke stvari. Sve to je samo nastavak viđenog.PUNISHER1987 wrote:Skropac pa zar ne vidiš da su oni koji su trenutno na vlasti tj. sdp - socijal-demokratska partija, to je ostavština titovog režima, to su komunjare, a ja nikada nisam glasao za njih niti ću ikada glasat, trenutna situacija u RH se ne može niti opisati riječima ili bar ja nemam riječi kako ju opisat!! Kad samo pogledam koliko ljudi je bez posla, kako sadašnja vlada doslovno jebe poljoprivrednike, kako se ponašaju prema Gradu Heroju dođe mi da plačem od muke, ali ja kao pojedinac ne mogu ništa promijeniti kako bi stvari krenule na bolje, međutim mi kao narod možemo napraviti puno toga!!!!
Re: Partija krece u oduzimanje oruzja !!
eto to i ja govorimmirkof wrote:skropac je to lijepo napisao, samo je nekima teško shvatiti. "Ostavštine titovog režima" ima podjednako među svim najvećim strankama, ako ćemo na to gledat na taj način.
Ova vlada je samo trenutno zadnja u nizu. Nije ona sama dovela Hrvatsku u ovaj položaj gdje je, u govnima smo već dugo i to je kontinuirani proces od samog osamostaljenja. I dokle god se mi natežemo oko tih gluposti tko je komunjara a tko nije umjesto da se rješavaju konkretni problemi toliko dugo ćemo bit tu gdje jesmo.