Partija krece u oduzimanje oruzja !!
Partija krece u oduzimanje oruzja !!
Mogli bi otvoriti neku vrstu kladionice da pogadjamo koja ce biti prva PU i PS koja ce krenuti u oduzimanje cijevi i revno provodjenje zakona radi UZASNOG prekrsaja pocinjenog ne-dostvljanjem komada papira sa tri recenice....
Samo cekam novinske naslove da vidimo koji dupelisci ce se poceti uvlaciti prvi..
Samo cekam novinske naslove da vidimo koji dupelisci ce se poceti uvlaciti prvi..
Nemoguće je Nemoguće
Re: Partija krece u oduzimanje oruzja !!
To će biti zanimljivo.....vjerojatno tvoja 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Neće ni jedna, oni koji su zakasnili upozoreni su da to naprave. Postoji mogućnost preuzimanja obrasca i slanja poštom tako da opravdanja nema.
Znaci postoji jos netko razuman u sistemu ... Za pohvalu.
Nemoguće je Nemoguće
Pa to bi bilo sasvim ocekivano, jer u svim drugim zupanijama inspekcije nemaju muda zajebavati raju posto znaju da je svima pun k. svega i da bi mogli dobiti bakar u glavu vrlo jednostavno, dok sa druge stane ovdje u Istri svi sute i trpe pa nas treba guziti jos vise....Papilon wrote:To će biti zanimljivo.....vjerojatno tvoja
Nemoguće je Nemoguće
Pozor!!!
Čuo sam da su se počele oduzimati prerađene M48 i slične puške jer kao nemaju "atest", tj. vjerojatno se traži tormentacija prerađenog oružja. Zna li netko više i na kakvo oružje se isto odnosi? Ok za puške kojima je mijenjana cijev koja nije originalna, ali što je sa puškama gdje su zahvati čisto estetski i nije zadirano u tvorničku sigurnost, tj. sve bitno na pušci je orginalno???
Čuo sam da su se počele oduzimati prerađene M48 i slične puške jer kao nemaju "atest", tj. vjerojatno se traži tormentacija prerađenog oružja. Zna li netko više i na kakvo oružje se isto odnosi? Ok za puške kojima je mijenjana cijev koja nije originalna, ali što je sa puškama gdje su zahvati čisto estetski i nije zadirano u tvorničku sigurnost, tj. sve bitno na pušci je orginalno???
Ma to vam braca kmeri oduzimaju ....i triba pa njima sta glas dali.....što će narodu Hrvatskome oružje...kao i 91....nek nas srbi pokolju.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Je Papi! Fucking komunizam!!!
Head in the City. Hearth in the Field.
Prosil bi vas lepo!? Bez SEXUALNOG OPĆENJA,BLUDNIH RADNJI i NASTRANOSTI sa raznim političkim ideologijama i partijama!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Možeš mislit, crveni jedva čekaju da nas zeznu, ali sami smo si krivi što smo ih doveli na vlast!roda wrote:Prosil bi vas lepo!? Bez SEXUALNOG OPĆENJA,BLUDNIH RADNJI i NASTRANOSTI sa raznim političkim ideologijama i partijama!
Imam osjećaj da smo kao ovce bez pastira pa vukovi rade što hoće i što ih je volja!!
Wolf svaka čast na slici koju si postavio, vjerujem da se ona odnosi na većinu članova ovog foruma!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Punisher na zalost,na zalost stari moj!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislim da za ove kojima je promjenjen samo kundak nemaju sta dirati... a ove sa cijevima mjenjanim u kojekakvim garazama s tokarskim strojem to nije nikakva novost... samo se prije manje buke dizalo oko toga... zapravo nikada nisu ni bile "legalne" bez tormentacije, samo sto se valjda "zmirilo" na to.Iggy wrote:Pozor!!!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ma to mi je jasno i nije nikakvo čudo,ali puška koja je polirana,brunirana,uređena ručica zatvarača,novi nišani...oduzeta jer nije bila vidljiva nikakva oznaka osim broja??? Pa moja je original takva, nema grb niti bilo kakve oznake.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Mike je u pravu,a sto se mene tice svaka prepravka kad se mijenja cijev ili baskila
a da nije nakon toga izvrsena tormentacija je vrlo opasna za strijelca ili lovca.
Mada ovo sto je Iggy nabrojao spada u cisto kozmeticke zahvate,ali kako zakon to
tretira to je nesto drugo,tj ne znam. U UK lovcima se upise u oruzni list koji mu je
ovlasteni (ponavljam ovlasteni) puskar radio preinake ili ,kozmeticke, zahvate na oruzju.
a da nije nakon toga izvrsena tormentacija je vrlo opasna za strijelca ili lovca.
Mada ovo sto je Iggy nabrojao spada u cisto kozmeticke zahvate,ali kako zakon to
tretira to je nesto drugo,tj ne znam. U UK lovcima se upise u oruzni list koji mu je
ovlasteni (ponavljam ovlasteni) puskar radio preinake ili ,kozmeticke, zahvate na oruzju.
Znaci opet smo na terenu na kojem se ne zna tko pije a tko placa :
1. U nasem zakonu nisam nasao objasnjenja koji su to VITALNI dijelovi oruzja koji se NE smiju dirati bez ovlastenog puskara ?
2. Sve osim cijevi je po meni bespredmetno za komentiranje jer je ona jedina koja moze ostaviti neki valjani dokaz u slucaju nekog zlocina, mada je i cijev samo rezervni dio koji se trosi, isto kao i blok motora ili gume na autu....velika stvar...
3. Sirove cijevi i nisu bas tako sirove kako se misli, nego je to ipak vrhunski kontroliran materijal
4. U HR se NE RADI TORMENTACIJA ....e sto sada ???
5. Kako se u HR registrira CUSTOM design ?
Mozemo ovako dalje do sutra, zakon nam nije dorastao potrebama, a znanje zakonodavca jos i manje !!!
1. U nasem zakonu nisam nasao objasnjenja koji su to VITALNI dijelovi oruzja koji se NE smiju dirati bez ovlastenog puskara ?
2. Sve osim cijevi je po meni bespredmetno za komentiranje jer je ona jedina koja moze ostaviti neki valjani dokaz u slucaju nekog zlocina, mada je i cijev samo rezervni dio koji se trosi, isto kao i blok motora ili gume na autu....velika stvar...
3. Sirove cijevi i nisu bas tako sirove kako se misli, nego je to ipak vrhunski kontroliran materijal
4. U HR se NE RADI TORMENTACIJA ....e sto sada ???
5. Kako se u HR registrira CUSTOM design ?
Mozemo ovako dalje do sutra, zakon nam nije dorastao potrebama, a znanje zakonodavca jos i manje !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Mi smo u Rvatistanu! To se nasih zakonodavaca mislim ni ne tice. Protumacit ce nesto
na svoj nacin,oduzeti sto se oduzeti moze, a mi tu ionako nista ne mozemo,drugovi
svejedno ,vedre i oblace,!
na svoj nacin,oduzeti sto se oduzeti moze, a mi tu ionako nista ne mozemo,drugovi
svejedno ,vedre i oblace,!
Nemoj sada i ti pilati..Kada UK tj. GB po pitanju tretiranja oruzja pokusas usporediti sa nekom normalnom zemljom isto je kao da pokusavas naci recept za orgije u nekom molitveniku, jednostavno nema smisla.Woolf Blaser wrote:..... U UK lovcima se upise u oruzni list koji mu je ovlasteni (ponavljam ovlasteni) puskar radio preinake ili ,kozmeticke, zahvate na oruzju.
Svijet ide dalje i potrebe prilagodjavanja rastu kako za korisnike tako i za zakonodavce, Gdje u nasem zakonu pise da akcija i cijev moraju imati isti broj, gdje pise da navlaka i cijev moraju imati isti broj, zatvarac je komad metala koji je potrosna roba, itd..itd...
Ocito se svi prave mutavi i grbavi pa zaboravljaju da je ova drzava imala proces koji se zvao LEGALIZACIJA oruzja i da se u tom procesu upisivalo sve i svasta. Vlasnici takvog oruzja nisu za to krivi i ne mogu snositi nikakvu odgovornost no radi teske ekonomske situacije vecina ih se pomiri sa sudbinom ukoliko radi nadrkanosti nekog referenta ostanu bez oruzja...
DA li to ima smisla svi znamo odgovor.....
EU volim samo radi jednog a to je da ce se svi ti nasi veliki serifi i tumaci zakona prema svojim potrebama vrlo brzo naci u okvirima reda i razuma ili na ulici...
Nemoguće je Nemoguće