NOŽ CROCODIL HUNTER
NOŽ CROCODIL HUNTER
Mijenjam nož Crocodil Hunter, skoro novi, stanje vidljivo na slikama kao i sve oznake,za bajonete (starije do 2 ww) ili sl.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: NOŽ CROCODIL HUNTER
daj sliku cijelog noza izvadjenog iz futrole, najvaznije si zaboravio =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Znalci znaju kako izgleda taj nožMike_Torello wrote:daj sliku cijelog noza izvadjenog iz futrole, najvaznije si zaboravio =)
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Nisam u mogućnosti do ponedjeljka uslikati ga jer sam posudio fotoaparat. Dok, lako se može isti i imati.Dok! wrote:Ali zato obicni smrtnici ipak imaju zeljicu vidjeti ga!!![]()
![]()
- Original_G
- Cinker - bojna

- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Jest.Original_G wrote:to je to?
Samo što je onaj na ebaju sranje koje linder štanca u kini a ovaj je ipak malo stariji i malo bolji.
- Knife_maniac
- Satnik

Inace i taj sa ebaya i vukyjev su licencirane replike Crocodil noza.
Originalni noz napravljen u samo 2 primjerka koja su koristena u kljucnim scenama, a ostalo vrijeme je glumac nosio ispolirane aluminijske nozice.
Jedan je ostao Hoganu (Dundee-ju) a drugi je ostao knifemakeru (zaboravio sam tko ga je radio)
Hoganov noz je 2005. na aukcijama prodan za $15,200 Kao i Rambo nozevi i ovo je samo jedan od fimskih nozeva ogranicenih mogucnosti.
Originalni noz napravljen u samo 2 primjerka koja su koristena u kljucnim scenama, a ostalo vrijeme je glumac nosio ispolirane aluminijske nozice.
Jedan je ostao Hoganu (Dundee-ju) a drugi je ostao knifemakeru (zaboravio sam tko ga je radio)
Hoganov noz je 2005. na aukcijama prodan za $15,200 Kao i Rambo nozevi i ovo je samo jedan od fimskih nozeva ogranicenih mogucnosti.
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, vecina ovdje su znalci i svi znaju kako taj noz izgleda...Mr.Cabdriver wrote:Znalci znaju kako izgleda taj nožMike_Torello wrote:daj sliku cijelog noza izvadjenog iz futrole, najvaznije si zaboravio =)
al' ja ne spadam u tu skupinu, i zato zelim vidjeti cijeli noz izvadjen iz futrole (puno je atraktivniji nego kad je u futroli)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
suuuuuuuutra slijedi fotka. Kao što sam i napomenuo mijenjam ga za neke starije bajonete ili sl. Nije problem ako i treba nadoplatiti sa moje strane.
Najbolje da to prodaš meni, tak da to lijepo objesim na zid u klijet. Može i zamjena za graševinu uz moju doplatu.J07@ wrote:moze zamjena za koji mac
iskreno neznam kolko vrjede
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

vuky-zd wrote:Evo još dodatnih slika. Oštricu treba malo očistiti i ispolirati
Meeeee... Meeee... look at meeeee! I'm open, i'm open!