Dušebrižnici, pljuvačku na gotovs! (nesto pištolj načelniku)
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Dušebrižnici, pljuvačku na gotovs! (nesto pištolj načelniku)
by dnevnik.hr
Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru. Policija je već Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, ali o ovom događaju za sada ipak nisu spremni opširnije govoriti za javnost, piše Slobodna Dalmacija.
Nema zataškavanja
'Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.
Ovo će bit dobro prepiranje...
Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru. Policija je već Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, ali o ovom događaju za sada ipak nisu spremni opširnije govoriti za javnost, piše Slobodna Dalmacija.
Nema zataškavanja
'Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.
Ovo će bit dobro prepiranje...
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Dušebrižnici, pljuvačku na gotovs! (nesto pištolj načelniku)
Ahahahahahaha!
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Njegov je ormar nezaključan, a nas zaje.....u s kojekakvim "blindiranim" ormarima, sefovima i šta ja znam čime još ne.Mr.Cabdriver wrote: Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru.
Problem je, kako piše, da je pištolj nestao u periodu od... do...
Dakle, ne zna se kada je točno nestao, što znači da je vrli načelnik barem sedam dana bio bez slubenog pištolja (i držao ga na mjestu koje nije kontrolirao, tj. nije ga zaštitio od krađe, zlouporabe i sl.), a PLAĆEN je da taj pištolj nosi.
Dakle, ne zna se kada je točno nestao, što znači da je vrli načelnik barem sedam dana bio bez slubenog pištolja (i držao ga na mjestu koje nije kontrolirao, tj. nije ga zaštitio od krađe, zlouporabe i sl.), a PLAĆEN je da taj pištolj nosi.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Original_G
- Cinker - bojna

u trenutku kad je rekel da je pištolj ukraden iz nezaključanog ormara trebalo je njega kazneno (ili prekršajno) goniti i oduzeti mu ostalo oružje i ovlasti, onda ne bi bilo protekcije, ovak K.... na šibici
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- JimboJonez
- Pozornik

Definitivno, trebao bi odgovarati pred zakonom, a da ne pričam da bi se trebao i naći pred nekakvim disciplinskim postupkom svog odjela. Ali, čovjek je načelnik...
Vratija se Šime!
Auuuuuu.....odgovarati će on za to i to poštenoOriginal_G wrote:u trenutku kad je rekel da je pištolj ukraden iz nezaključanog ormara trebalo je njega kazneno (ili prekršajno) goniti i oduzeti mu ostalo oružje i ovlasti, onda ne bi bilo protekcije, ovak K.... na šibici
"nestao iz ureda načelnika...", pa zna se ko može ući u ured uz tajnicu ili preko nje sve jedno je al je ušao, ali niko sa ulice (kao što mišo kovač kaže u jednoj reklami: olivere i ti voliš domaće ).....
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Jebiga, mislio je ja sam načelnik, ko će meni kopat po ormaru ovo, ono...a šta sad..ako mi po Zakonu u vlastitoj kući okruženi članovima obitelji moramo u odsutnosti držat oružje zaključano, onda bi isto trebalo vrijedit i za djelatanike na njihovom radnom mjestu, ne?glavke wrote: Auuuuuu.....odgovarati će on za to i to pošteno![]()
![]()
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Da ti nešto objasnim: policajac, bez obzira na zvanje i položaj, ima na zaduženju službeni pištolj i po meni ga je dužan nositi, jer je za to plaćen.
Dobijem ospice kada vidim policijske šefove kako šetaju nenaoružani, jer, oni su kao šefovi pa im "to" ne treba??
Dobijem ospice kada vidim policijske šefove kako šetaju nenaoružani, jer, oni su kao šefovi pa im "to" ne treba??
A ima ih koliko hoćeš. Većina njih ne zna ni čemu služi pištolj koji su zadužili. 
Da istina. Kad god vidim načelnika naše policijske postaje na ulici, u službenoj uniformi, nikad nema pištolj za pasom. Pa mi sad nije jasno dal oni stvarno ne moraju imati oružje uz sebe ili je to stvar samo neke nadmoći nad ostalim policajcima (kao ono: ja sam glavni i nitko mi ništ ne može).

- Original_G
- Cinker - bojna

vidite kaj su poštenjačine na forumu, nikome nije palo na pamet da je možda načelnik izvel pizdariju s pištoljom i onda prijavil krađu?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Lako moguće. Ne bih se čudio da je tako nešto u pitanju jer u današnje vrijeme ništa nije nemoguće.
Vidiš, svatko polazi od sebe samoga.
Za mene su svi pošteni i dobri dok se ne dokaže suprotno, a kada čujem kojekakve likove da vele "pa može se desiti ovo ili ono" zapitam se kako im samo takvo što padne napamet.
Nažalost, takvi smo mi, čim netko nešto dobro napravi, odmah cijelo krdo to ide zeznuti radi neke osobne koristi.
Svojedobno sam radio na Aerodromu i pitao zašto ne stave po ljeti kištre sa sladoledom ili aparate za sladoled?
Odgovor je bio: znaš, pa prodavači bi krali, pa nam se to ne isplati.
No comment.
Za mene su svi pošteni i dobri dok se ne dokaže suprotno, a kada čujem kojekakve likove da vele "pa može se desiti ovo ili ono" zapitam se kako im samo takvo što padne napamet.
Nažalost, takvi smo mi, čim netko nešto dobro napravi, odmah cijelo krdo to ide zeznuti radi neke osobne koristi.
Svojedobno sam radio na Aerodromu i pitao zašto ne stave po ljeti kištre sa sladoledom ili aparate za sladoled?
Odgovor je bio: znaš, pa prodavači bi krali, pa nam se to ne isplati.
No comment.
to može biti kao ono; gdje si vidio generala da nosi pušku, a plačen je da bude vojnik, ali on je general....nobile157 wrote:Da ti nešto objasnim: policajac, bez obzira na zvanje i položaj, ima na zaduženju službeni pištolj i po meni ga je dužan nositi, jer je za to plaćen.
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Nobile, do sad sam iz vlastitog iskustva (dok sam radio s policijom) u više navrata viđao mnoge inspektore i više pozicionirane djelatnike kako ne nose pištolj, da li u postaji ili na terenu. Vjerujem da se tu radi jednostavno o averziji prema oružju i nekakvom opterećenju nošenja istog (zbog odgovornosti koja ide uz to) pa su ga imali uza se kad su baš morali. Znam da ćeš reći da to nema veze i da su ga dužni uvijek nosit, ali što bi trebalo biti i što je u praksi su dve različite stvari.
Činjenica da kod nas ne postoji ili je zatomljena ta tradicija posjedovanja i rukovanja oružjem i na oružje se gleda kao na nekakav tabu, nužno zlo itd..i to se na žalost, reflektira i na policiju..zato ga neki nose, a neki ne, nadajući se da im neće trebati, da za njega nema potrebe, a možda, kao što je to rekao Siniša, neki od njih se jednostavno žele izdvojiti po nečemu i na taj način naglasiti svoj položaj u hijerarhiji (pištolj - "šljakerska" alatka).
Tu također treba uzeti u obzir i probna gađanja koja se (osim ako u međuvremenu nije došlo do znatnih promjena) održavaju rijetko i koja kao takva čine policajce još više nesigurnima u svoje oružje. Ja ne odem mjesec dana na streljanu i krenem pucat imam grupe veličine nogometne lopte..a zamisli sad kad jednom ili dva put godišnje imaš neko probno gađanje..a ako nisi izvježban onda automatski nisi ni siguran u svoje vještine i kad sve to zbrojiš..nije ni neko iznenađenje zašto neki nose, a neki ga drže u kancelariji..A kao šlag na sve to, isti ti policajci prolaze iste provjere ko ostali građani i solidne su šanse da će im se odbiti zahtjev za privatno posjedovanje oružja.
Činjenica da kod nas ne postoji ili je zatomljena ta tradicija posjedovanja i rukovanja oružjem i na oružje se gleda kao na nekakav tabu, nužno zlo itd..i to se na žalost, reflektira i na policiju..zato ga neki nose, a neki ne, nadajući se da im neće trebati, da za njega nema potrebe, a možda, kao što je to rekao Siniša, neki od njih se jednostavno žele izdvojiti po nečemu i na taj način naglasiti svoj položaj u hijerarhiji (pištolj - "šljakerska" alatka).
Tu također treba uzeti u obzir i probna gađanja koja se (osim ako u međuvremenu nije došlo do znatnih promjena) održavaju rijetko i koja kao takva čine policajce još više nesigurnima u svoje oružje. Ja ne odem mjesec dana na streljanu i krenem pucat imam grupe veličine nogometne lopte..a zamisli sad kad jednom ili dva put godišnje imaš neko probno gađanje..a ako nisi izvježban onda automatski nisi ni siguran u svoje vještine i kad sve to zbrojiš..nije ni neko iznenađenje zašto neki nose, a neki ga drže u kancelariji..A kao šlag na sve to, isti ti policajci prolaze iste provjere ko ostali građani i solidne su šanse da će im se odbiti zahtjev za privatno posjedovanje oružja.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
- Armalite Kid
- Banned
Radiš u policiji ?nobile157 wrote:Da ti nešto objasnim: policajac, bez obzira na zvanje i položaj, ima na zaduženju službeni pištolj i po meni ga je dužan nositi, jer je za to plaćen.
magisches schwein
Ne moraš raditi u policiji da to vidiš.
Bilo je jednom slučaj da se desilo razbojstvo na jarunu a tamo je bio glasnogovornik pu zg.Naravno djelovao je i ulovio razbojnika.Imao je službeni pištolj i značku mupa-GLASNOGOVORNIK