jučerašnji (ili današnji) trening
Moderator: Original_G
- Original_G
- Cinker - bojna

jučerašnji (ili današnji) trening
nakon malo dužeg perioda (zbog loma desnog kažiprsta - trigger finger) sam obavil trening, evo slikica
p.s. intersantno, ali mi ide malo bolje sad sa slomljenim prstom nego prije? i da TT-jac mi je pokušaval strgati prst ponovo, dok je moja ČZ puno finija
mjesto događaja alat rezultat na 25 m btw: piva je COOL, kaj nebi bilo
p.s. intersantno, ali mi ide malo bolje sad sa slomljenim prstom nego prije? i da TT-jac mi je pokušaval strgati prst ponovo, dok je moja ČZ puno finija
mjesto događaja alat rezultat na 25 m btw: piva je COOL, kaj nebi bilo
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: jučerašnji trening
ovo su mi definitivno najljepse korice za ZBROJU =) htjeo sam kupiti takve ali imaju samo neke glupe gumene neke divlje proizvodnje pa mi to nije to... nisam jos probao pucati s onim sto si mi ti poslao...
kazes slomljen kaziprst... tetejac pokusao PONOVO?? slomiti... to znaci da ti je tetejac slomio taj prst kad je sad pokusao ponovo ili je nesto drugo bilo? pa kud bas taj prst. kud si to isao gurati??? =)
kazes slomljen kaziprst... tetejac pokusao PONOVO?? slomiti... to znaci da ti je tetejac slomio taj prst kad je sad pokusao ponovo ili je nesto drugo bilo? pa kud bas taj prst. kud si to isao gurati??? =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

slomil sam prst na košarci (kad haklamo bez faula
)
imali smo prije cca. 3 tjedna raspucavanje samo sa TT-jcima, i kak mi se nije prst oporavil do kraja, TT mi je rasturil ponovo
jučer sam pucal s ČZ i malo s TT i opet mi je malo rasturil
inače na raspucavanju s TT-jcima je bilo ludilo, streljiva kolko hoćeš i peglaj, bilo je i uređenih TT-jaca, prekrasnih, jedino kaj sam bil bez foticha, čak ni na mobitelu
btw. naručil budem hrpu djelova za moju ČZ iz tvornice, pa ako hoćeš naručim i tebi nove korice... išel budem po to u češku da ne plaćam DHL a i imaju dobro pivo
imali smo prije cca. 3 tjedna raspucavanje samo sa TT-jcima, i kak mi se nije prst oporavil do kraja, TT mi je rasturil ponovo
jučer sam pucal s ČZ i malo s TT i opet mi je malo rasturil
inače na raspucavanju s TT-jcima je bilo ludilo, streljiva kolko hoćeš i peglaj, bilo je i uređenih TT-jaca, prekrasnih, jedino kaj sam bil bez foticha, čak ni na mobitelu
btw. naručil budem hrpu djelova za moju ČZ iz tvornice, pa ako hoćeš naručim i tebi nove korice... išel budem po to u češku da ne plaćam DHL a i imaju dobro pivo
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna

nije baš (3%) ali je jako pitko i da se ga popiti, nije ko naše pa da baci dole nakon 2-3 kom, svaki put mi se čehi rasture tu kod nas jer se precjenek.horvat wrote:Bezalkoholno?Original_G wrote: i imaju dobro pivo
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jel znas kako im se krece cijena? cak bi si i kupio, sto jos zanimljivog mozes donesti? kakvih duzih cijevi za zbroju da napravimo "artiljerku" =)Original_G wrote:btw. naručil budem hrpu djelova za moju ČZ iz tvornice, pa ako hoćeš naručim i tebi nove korice... išel budem po to u češku da ne plaćam DHL a i imaju dobro pivo
- Original_G
- Cinker - bojna

kad nebi naša "državica" jeb..a onda bi si dofural barem 6" cijev za svoju ČZ, a s obzirom da je max. komplicirano to bum probal ostvariti prek austrije ak bu išlo, ali ništa prije zime (onda sam više gore pa se mogu dogovoriti)
od dijelova sebi mislim naručiti kompletne zamjenske djelove za trigger job, ako ikad poželim vratiti origigi, još neke potrošne dijelove i tak, bum pital kolko koštaju orig. korice, ali mislim da nisu preskupe, barem sudeći po ostalim dijelovima, a i ovaj put idem po to gore u Češku a ne da me DHL odere ko zadnji put
od dijelova sebi mislim naručiti kompletne zamjenske djelove za trigger job, ako ikad poželim vratiti origigi, još neke potrošne dijelove i tak, bum pital kolko koštaju orig. korice, ali mislim da nisu preskupe, barem sudeći po ostalim dijelovima, a i ovaj put idem po to gore u Češku a ne da me DHL odere ko zadnji put
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
to je streljana u varaždinu? bio si možda u čakovcu na streljani? kak je tamo?
- Original_G
- Cinker - bojna

ČK još nije otvorena za 50m i 25m, samo za zračno koja je komplet elektronika
za MK i 25 m VK bude za 1-2 mjeseca isto komplet novo, elektronika na MK a nove potezne i okretne mete na 25 m
za MK i 25 m VK bude za 1-2 mjeseca isto komplet novo, elektronika na MK a nove potezne i okretne mete na 25 m
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna

znači gotovo je 20 x10m
a čeka se još 16 x 50m i 4 x 25m, za koje oprema postoji ali još sređuju samu streljanu (nasip, blende i ostalo)
a čeka se još 16 x 50m i 4 x 25m, za koje oprema postoji ali još sređuju samu streljanu (nasip, blende i ostalo)
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna

Današnji trening
Da dodam današnji trening, streljana Varaždin, vrijeme pola/pola, znači na momente potpuno sunčano a na momente mrak/kmica ! Vidi se i po grupama...
ispucano 100 kom, s tim da je prvih 50 otišlo na upucavanje, jer sam si iz nekog razloga pomaknul grupu skroz dole, pa sam moral to korigirati.
streljivo je osjetno jače od identičnog ali 7,5g i crvene kapisle
ispucano 100 kom, s tim da je prvih 50 otišlo na upucavanje, jer sam si iz nekog razloga pomaknul grupu skroz dole, pa sam moral to korigirati.
streljivo je osjetno jače od identičnog ali 7,5g i crvene kapisle
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
^^Bravo, bravo! 
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jeli to sa zelenim kapislama ono "policijsko +P" ili kako ga vec zovu, streljivo kad kazes da je jače? ili mislis u odnosu na 8,0g.
- Original_G
- Cinker - bojna

da, to je to P+ sa zelenim kapislama, obično pucam sa 7.5 crvenim kapislama, a ima i 8 s crvenim kapislama. ovo je najjači sellior koji sam probal u 9 mm.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ti sa zelenom kapislom rokaju ko blesavi i koriste se i za strojnice.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
- Original_G
- Cinker - bojna

istina, nije neki gušt pucati s tim na klasičnoj streljani, em imaju kick i glasni su, a i to je jedino streljivo kod kojeg čujem BUM i onda PRAS dok pogodi u hvatač.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

cijena po komadu? da si pribavim koju kutiju dvije da se ima =)
Nedavno sam od Bojnika dobio donaciju jednu kutiju sa 8gr. Soft Point zrnjem "da se mogu obraniti ako me medvjedi napadnu" i za probu 10kom rucno punjenih metaka sa olovnim zrnjem presvuceno sa epoxi bojom (eliminira potrebu za podmazom i samim time smanjuje stvaranje "dimne zavjese") ali jos nisam imao prilike isprobati...
Nedavno sam od Bojnika dobio donaciju jednu kutiju sa 8gr. Soft Point zrnjem "da se mogu obraniti ako me medvjedi napadnu" i za probu 10kom rucno punjenih metaka sa olovnim zrnjem presvuceno sa epoxi bojom (eliminira potrebu za podmazom i samim time smanjuje stvaranje "dimne zavjese") ali jos nisam imao prilike isprobati...
- Original_G
- Cinker - bojna

- Original_G
- Cinker - bojna

Opet jučerašnji trening (1.4.10.), razbudim i temu.
M-57 i ČZ-83
7,62 - S&B SB31011 - bez zastoja, 3,80 kn/kom (mamu i spomenem
)
7,65 - raznoraznog šrota da ispitam i potrošim - 3 zastoja na 100, izbaci čahuru ali ne donese novi do kraja, povlačenje navlake i puštanje ubaci metak i normalno radi, mislim da je do spremnika koji su 25 god. stajali konzervirani
TT - za očekivati, glasan
, kick je OK, okidač je tvrdi i grize prst na resetu
ČZ83 - oduševljen, jedan prekrasan mali pištolj, jako dobro leži u ruci, okidač savršen, nišani OK, niski profil, lako izvlačenje i instiktivno nišanjenje
M-57 i ČZ-83
7,62 - S&B SB31011 - bez zastoja, 3,80 kn/kom (mamu i spomenem
7,65 - raznoraznog šrota da ispitam i potrošim - 3 zastoja na 100, izbaci čahuru ali ne donese novi do kraja, povlačenje navlake i puštanje ubaci metak i normalno radi, mislim da je do spremnika koji su 25 god. stajali konzervirani
TT - za očekivati, glasan
ČZ83 - oduševljen, jedan prekrasan mali pištolj, jako dobro leži u ruci, okidač savršen, nišani OK, niski profil, lako izvlačenje i instiktivno nišanjenje
- Attachments
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.