dodatak kolekciji
dodatak kolekciji
Pozdrav društvo,nakon dugo vremena evo nešto mojih radova koje sam radio zadnja dva mjeseca
Re: dodatak kolekciji
Jako dobro. Ovo bi ti trebala biti profesija, definitivno.
- Fleet Admiral

svaka cast reky, ovaj siri mac mi se svidja i bowie također =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Bravo Reky ,prva liga
.Moze li malo podataka o materijalu i zanima me kod noza za bacanje ,dali je ostrica deblja od drske ili obrnuto jer nisam skuzio omjer i kako je izbalasiran .
Pozdrav
Pozdrav
Materijal je normalno federplata,nož za bacanje i tanto su ostaci od katane,bilo mi je žao baciti ih.Navario sam dršku iste debljine na te komadiče i eto noža.Nož za bacanje sam napravio za oko 2 sata posla od najmanjeg komada,točka balansa je kod prve rupe do sječiva,znači ista debljina drška-sječivo.Tanto sam napravio za ženu,bilo je malo više posla oko montaže roga na dršku
- Armalite Kid
- Banned
Oštrica malog tanta me dosta podsjeća na nož obično uparen sa vilicom (barem sa ovim odsjajem na fotki),
možda bi trebalo nečime potamniti oštricu
možda bi trebalo nečime potamniti oštricu
magisches schwein
Ovo radim za svoj gušt i još nisam ništa prodavao.Onaj mali tanto tako izgleda jer je žena htjela nešto jednostavno,a radio sam bez nacrta ,onako kako mi je materijal došao pod ruku.Inače tako radim,nađem komad kakvog dobrog čelika i dalje ide samo po sebi.Onaj bowie je prvi nož za koji sam napravio šablonu