Lov fotoaparatom
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Lov fotoaparatom
http://fotozine.org/?omen=paul
clan jedne fotografske stranice ima prekrasnih slika divljih zivotinja, stvarno svaka cast, tip ocito ima celicna muda.
clan jedne fotografske stranice ima prekrasnih slika divljih zivotinja, stvarno svaka cast, tip ocito ima celicna muda.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Lov fotoaparatom
Cijenim, puuuuno bolje nego ono 7x64, 30-06, 8x57, 8x68, 9,3x62,.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kako i nebi, to je kao da umjesto tih brojki nosi svicarski nozic... to su muda! =) Svaka mu cast, ja se nebi usudio
Kvalitetan teleobjektiv i sa pristojne udaljenosti zadovoljavajuća kvaliteta fotografije.
Mislim da je medo slikan sa više stotina metara. A on se sa te daljine ne osjeća ugrožen.
U svakom slučaju prelijepe fotografije.
Mislim da je medo slikan sa više stotina metara. A on se sa te daljine ne osjeća ugrožen.
U svakom slučaju prelijepe fotografije.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a slika od profila ti je promaka? =)
- Attachments
-
- fotolov.jpg (27.59 KiB) Viewed 741 times
A to je mali medo.
Evo mene još bliže.
Evo mene još bliže.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Bome, manji je ovaj tvoj, a i ocito mu nije mama u blizini, djeluje udomaceno... no u sumi sresti medu i na onu udaljenost... ne hvala! =)
Ma naravno , stavio sa smajlić.
U svakom slučaju sam za "lov" isključivo foto aparatom. Evo ovaj medo i još dva je donešen iz šume, kao -ostavila ih mečka,
otišla na vodu. Ko je imalo upućen zna da mečka nikada neće ostaviti mlade. Ubili je "lovci" , i šta sada, ovo troje mladih će
biti do kraja života u lancima ili kavezima, bez mečke koja bi ih naučila kako preživjeti u šumu se nemogu vratiti.
Uglavnom nepopravljiva šteta. Svaka čast pravim lovcima koji se brinu o lovištima, ali većina koje sam upoznao, ubija iz zabave.
U svakom slučaju sam za "lov" isključivo foto aparatom. Evo ovaj medo i još dva je donešen iz šume, kao -ostavila ih mečka,
otišla na vodu. Ko je imalo upućen zna da mečka nikada neće ostaviti mlade. Ubili je "lovci" , i šta sada, ovo troje mladih će
biti do kraja života u lancima ili kavezima, bez mečke koja bi ih naučila kako preživjeti u šumu se nemogu vratiti.
Uglavnom nepopravljiva šteta. Svaka čast pravim lovcima koji se brinu o lovištima, ali većina koje sam upoznao, ubija iz zabave.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to nisu lovci, to su mesari!Jopan wrote:Svaka čast pravim lovcima koji se brinu o lovištima, ali većina koje sam upoznao, ubija iz zabave.
Ja ne lovim zbog mesa (briga me koliko ću dobiti i dali ću ga dobiti na podjeli) nego volim trofej,po mogućnosti što atipičniji to meni draži.San mi je odstrel srnjaka tzv. "šubaraša"Mike_Torello wrote:to nisu lovci, to su mesari!Jopan wrote:Svaka čast pravim lovcima koji se brinu o lovištima, ali većina koje sam upoznao, ubija iz zabave.
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Vidis, ja opet nekako lakse podnosim lov radi mesa nego radi trofeja... nastranu "lovci-mesari" koji gledaju na to kao na zderacinu... moje viđenje lova je briga o populaciji, odstrel "viskova", ali ne iz sporta i zabave, nego da opet bude neke koristi prvenstveno, dakle hrana, da se iskoristi taj odstrel, a onda trofej ako bude bude... u africi lov na slonove npr. jede li tko to meso? ili se sve ostavi strvinarima a uzmu samo kljove? odstreliti samo radi trofeja mi je totalno bezveze, ajde ako se jos meso moze iskoristiti ali ako se ni to ne upotrijebi onda mi je stvarno bezveze.
Mogu shvatiti kad nekih zivotinja ima previse i ugrozavaju ostale pa im treba smanjiti brojno stanje, ali ici "krknuti" srnjaka radi rogova ili samo zato sto ti se skrinja ispraznila (krivolov) to mi je malo onako... kad vidis lovce koji dolaze u lov u trapericama, tenisicama i nike šuškavcu jasno ti je na sto mislim...
Zato ja jednostavno ne idem u lov iako jesam lovac, prije sam znao sudjelovati u izgradnji lovnogospodarskih objekata poput hranilica ili čeka. Radije uzmem oruzje pa ulovim par papirnatih meta, plasticnih boca s vodom i slicno, zadovoljim svoj gušt oko pucanja i meni je super...
Da napomenem, ne zelim ispasti licemjer sa ovim napisanim, ja volim pojesti dobar gulash od veprovine i slicno, ali ne podrzavam (krivo)lov radi preprodaje mesa ili iskljucivo radi trofeja... mislim, neznam koliko se to da skuziti i pohvatati sto sam napisao jer nekad ni sam sebi nisam razumljiv po tom pitanju.
Mogu shvatiti kad nekih zivotinja ima previse i ugrozavaju ostale pa im treba smanjiti brojno stanje, ali ici "krknuti" srnjaka radi rogova ili samo zato sto ti se skrinja ispraznila (krivolov) to mi je malo onako... kad vidis lovce koji dolaze u lov u trapericama, tenisicama i nike šuškavcu jasno ti je na sto mislim...
Zato ja jednostavno ne idem u lov iako jesam lovac, prije sam znao sudjelovati u izgradnji lovnogospodarskih objekata poput hranilica ili čeka. Radije uzmem oruzje pa ulovim par papirnatih meta, plasticnih boca s vodom i slicno, zadovoljim svoj gušt oko pucanja i meni je super...
Da napomenem, ne zelim ispasti licemjer sa ovim napisanim, ja volim pojesti dobar gulash od veprovine i slicno, ali ne podrzavam (krivo)lov radi preprodaje mesa ili iskljucivo radi trofeja... mislim, neznam koliko se to da skuziti i pohvatati sto sam napisao jer nekad ni sam sebi nisam razumljiv po tom pitanju.
Hmmmm lov !
Lov i sex su nagoni koje više ili manje kontroliramo
!
Da nije lova i sexsa nebi bilo i nas evolucija izrada oružja i te fore. Da danas se do hrane može doč i na drukčiji način a i nije se nužno sexsat(bar ne zajedno
) za produženje vrste ali mi i dalje lovimo i sexsamo se
Jel to radim iz zabave ,radi mesa(ovde mislim i na sex
) ili nečeg drugog neznam ali želim to raditi čim više i čim duže 
Lov i sex su nagoni koje više ili manje kontroliramo
Da nije lova i sexsa nebi bilo i nas evolucija izrada oružja i te fore. Da danas se do hrane može doč i na drukčiji način a i nije se nužno sexsat(bar ne zajedno
Jel to radim iz zabave ,radi mesa(ovde mislim i na sex
Kada bi se ocjenjivali postovi, za ovaj gore od mene petica čista. Argumantirano nema šta.
Sad sam se i uplašio, pošto je lov već dobro kontroliran da nam jednog dana ne zabrane sex, yebo te.
Sex možda bude virtualni , a hoćeš dijete , idi tamo u banku, tamo su odobreni geni, TVOJI NISU DOBRI. Naglas razmišljam ali sve je moguće. Ko je prije 20-30 godina mogao predpostaviti da će npr. pušenje biti ovako stigmatizirano. Da na poslu (kod kapitaliste) nesmiješ razgovarati sa kolegom , sjesti, a ne dao Bog zapaliti cigaretu.
Sad sam se i uplašio, pošto je lov već dobro kontroliran da nam jednog dana ne zabrane sex, yebo te.
Sex možda bude virtualni , a hoćeš dijete , idi tamo u banku, tamo su odobreni geni, TVOJI NISU DOBRI. Naglas razmišljam ali sve je moguće. Ko je prije 20-30 godina mogao predpostaviti da će npr. pušenje biti ovako stigmatizirano. Da na poslu (kod kapitaliste) nesmiješ razgovarati sa kolegom , sjesti, a ne dao Bog zapaliti cigaretu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sjecam se vremena kada se normalno pusilo u autobusima, danas mi je to nezamislivo! Srecom pa je zabranjeno, a i kako je lijepo kada navecer odes negdje van u kafic ili gdje vec i kad se vratis kuci nemoras luftati robu vani da ti se kuca na zasmrdi, pozdravljam zakon o zabrani pusenja u zatvorenim prostorima =)Jopan wrote:Ko je prije 20-30 godina mogao predpostaviti da će npr. pušenje biti ovako stigmatizirano.
dozivjeh, dosao na probni rad u neku firmu, i tako radim pored kolege, sklapamo neki okvir i upitam ga ja onako, kak je ovodje i kakav je gazda, a on veli suti, nemoj da nas cuje da pricamo... radio sam 3 dana šutke, prolazis kraj kogega kao kraj "turskog groblja", gablecujemo u istoj prostoriji, bez progovorene rijeci, gazda doslovno proguta svoj gablec i veli "ajmo" a ja tek 3x zagrizao (vruc burek jebemu nemozes to naglo...) izdrzao 3 dana i rekao doviđenja.Jopan wrote:Da na poslu (kod kapitaliste) nesmiješ razgovarati sa kolegom , sjesti, a ne dao Bog zapaliti cigaretu.